reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AGNES JA z poczatku jak jeszcze nie doczytalam to myslalam ze psa macie :-)
MYSZUNIA urodzisz kochana juz zaniedlugo I ja cie wcale nie wyganiam A z malym moze wyjdz przed dom On sie wybawi a ty sie nie powinnas przewrocic jak nigdzie daleko chodzic nie bedziesz :-)
ANABUBKA dalej spi ze mna bo ja sama nie mam sil jej uczyc zasypiania Nie bijcie mnie ale to serio jak narazie u nas jedyne wyjscie .A jesli chodzi o jej pobudki to jest coraz lepiej Coraj fajnie spi U kolezanki jej sie fajnie spi bo budzi sie raz gora 2 razy a to w jej wykonaniu jest rewelacyjnie
WIKTORIA u mnie piersi to byl jeden z oznakow ciazy :-)

juz po nocy mi przeszło:tak::tak::-)
ja miałam robione 2:dry: i z tych 2 non stop mi krew leciała już rygac mis ie chciało smakiem krwi:baffled::-D
ja rano tez juz ok.tyle ze ja mialam ciete dziasla:sorry2:
a duzo zaplacilas?

AGNES JA z poczatku jak jeszcze nie doczytalam to myslalam ze psa macie :-)
MYSZUNIA urodzisz kochana juz zaniedlugo I ja cie wcale nie wyganiam A z malym moze wyjdz przed dom On sie wybawi a ty sie nie powinnas przewrocic jak nigdzie daleko chodzic nie bedziesz :-)
ANABUBKA dalej spi ze mna bo ja sama nie mam sil jej uczyc zasypiania Nie bijcie mnie ale to serio jak narazie u nas jedyne wyjscie .A jesli chodzi o jej pobudki to jest coraz lepiej Coraj fajnie spi U kolezanki jej sie fajnie spi bo budzi sie raz gora 2 razy a to w jej wykonaniu jest rewelacyjnie
WIKTORIA u mnie piersi to byl jeden z oznakow ciazy :-)

a Ty u kolezanki i na kompie siedzisz???????nieladnie:no::no::no::-):-)

mala sie obudzila bo slysze ze gada.ale poki lezy to mnie nie ma;)))))))))

helo laski!!!!!!
przezylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
i nawet zjadlam 2 kanapki na kolacje bo tak mi strasznie w brzuchu burczalo:tak::tak::tak::tak::tak: no i jakos dalama rade

pojechalampociagiem i wrocilam tez pociagiem.nie bylo mnie 5godzinw domu ale zeba sie pozbylam:tak::tak::tak::tak::tak:
wraznei znw nieciekawe ale nic nie bolalo.wszytsko trwalo pol godziny:-) podobno szybko poszlo.

No to następna ósemka do kosza:tak::tak::tak:

Witam! Ja na chwilkę. Zuza zasnęła. Mielismy gości dzisiaj, potem hipoterapia a teraz A. syfon składa(próbuje złożyć:baffled:):baffled: nowy i biadoli więc uciekam zaraz. Swoja drogą jest hydraulikiem ale od 2,5 godz. składa:szok::sorry2: Stwierdził że to chińszczyzna:confused::baffled: Dzisiaj Zuza znowu wymiotowała przed kapaniem. Ostatnio wystraszyła się hydromasażu a teraz kapałam ją we wanience małej w kuchni bo A. naprawia cos tam pod wanną. Jak zobaczyła że wanna na podłodze to w ryk i wymioty odrazu...
Jutro Was nadrobię;-)
Dobranoc

Oby jej szybko ten strach przed kąpaniem przeszedł:tak::tak::tak:

Mała w nocy luz z a to nad ranem co sie zdążyłam kołdrą nakryć to spowrotem do nej. No i oczywiści ejak doszłam do wniosku, że nie wart sie już kłaść, to ta zasnęła na dobre. Ale za późńo, zrobiłam już herbatkę i siedzę na kompie:-D

To jednym słowem nocka nie za ciekawa:no::no::no:

a do tego byl fajny asystent:-p:-p:-p:-p albo siwezo po studiach albo student:-)

To ja już wiem dlaczego ty te ósemki tak chętnie usuwasz;-);-):-D:-D

Ja wstałam i od tego momentu jestem zmęczona :baffled: W niedzielę byliśmy w Ikei i jak przeleciałam cały sklep, tak od tej pory bardzo kiepsko się czuję. :dry: Wczoraj cały dzień przewałkoniłam - z trudem wstaję, a później nie idę tylko się toczę. :baffled: Nie mam siły na nic, w mieszkaniu chaos nie do opisania, a Piotrulek generuje coraz większy bałagan. :sorry2:
Tak ogólnie to wszystkiego mam dość. Najchętniej bym się przespała, ale spać też nie mogę, bo jak leżę na jednym boku to mnie boli, a jak się przekręcam na drugi bok, to też mnie boli, tylko z różnych stron - brzuch, bok, plecy, mam zgagę, boli mnie głowa, jestem spuchnięta i rozdrażniona. Normalnie już chcę urodzić. :dry::dry::dry::dry:

Już niedużo ci zostało - dasz radę:tak::tak::tak:

A ja mam do was takie małe pytanko czy po piersiach mozna sie skapowac ze sie jest w ciąży:baffled:

U mnie pierwszą oznaką ciąży było właśnie powiększenie się piersi:tak::tak::tak:

Piotruś zawsze był drobniutki i z wagą i wzrostem krążył wokół 3 centyla, no ale teraz jeszcze schudł, więc należałoby wszelkie możliwe badania zrobić. A chciałabym się z tym uporać zanim drugi maluch się pojawi. :tak: A z jego jedzeniem raz jest lepiej raz gorzej - wczoraj np rano wypił 200ml kakao, później zjadł jabłko, później kanapkę, banana, sporą miskę krupniku, płatki kukurydziane - tak na sucho, dwa serki homogenizowane i wieczorem znów ze 150 ml kakao, więc jak na niego to ogrom jedzenia. :szok: Zobaczymy jak dziś będzie. :sorry2:

No to wcale tak malutko nie zjadł:tak::tak: Może u niego zależy od dnia:sorry2::sorry2:

A mi się wczoraj udało Helenke do logopedy zapisać :tak: tym razem blisko domu :tak:

To dobrze, zawsze bliżej domu to lepiej:tak::tak:

Ja tez na chwilke zmkam bo Martynka na kompa chce isc na allegro alki oglądac

Moja też lubi na allegro zabawki oglądać:tak::tak::tak:

Weronika wstala ale kazala sie do mnie do lozka polozyc ioglada bajki na jedynce:-p

alez mam szkolone psy-jak tylko zacznaja za bardzo szczekac a np mala spi to wystarczy ze wyjrze z okna i jak mnie zobaczaod razu przestaja szczekac,a ja im palec pokaze to do razu ida do budy w podkulonymi ogonami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale sasidow zza plotu suczka jest u nich dopeiro ze2mies i jak zacznie sczekac pod moimi okanmi to nic na nia nie dziala.:baffled:latem bedzie nieciekawie

wszytskie juz pouciekaly?ide pranie wtsawic

Hej dziś notuję poprawę ,bo wczoraj to prawie nikogusieńko tu nie było,a od wczoraj wieczora-proszę:-D
Zmykam dziewczyny, bo Piotruś chyba naprawdę mi mieszkanie z nudów rozniesie. Muszę wymyślić jakąś konstruktywną zabawę, w której nie będę musiała się za bardzo udzielać. :sorry2::sorry2::sorry2:
A małe mnie właśnie skopało po pęcherzu :baffled::baffled::baffled: I znów mnie brzuch boli. :no:
:sorry2::-):-):-)
Biedna ty ,wspólczuje małego wierzgającego po pęcherzu i bólów wszelkich,,to juz nie długo:tak:życzę interesującej inwencji twórczej:tak:

Spadam laski, mój wczoraj o 21 robił mango lassi, więc kuchnia wygląda jak po przejściu tornado :no::sorry2:
A co to za potrawa???

Anabuba uśmiałam sie z twojej z luna wymiany zdań na temat otwieralności szczęki:-Dcieszę sie że żyjesz po sadyście ,a z dnia na dzień będzie lepiej.

Luna ja na wypalankach,kwasach i globulkach sie nie znam:zawstydzona/y:,bo nie miałam nadzerki nigdy,a z tymi paskami wypłaty zamiast legitymacji to rzeczywiście ciekawe po co to im,a co legitymacje złe sa??

Wiki zrób sobie teścik i będziesz wiedziała:tak:

Agnes gratuluje adopcji sierściucha:-D

Medeuska ,piękne zdjecia ,a to rodzinne,śliczne ,miło na was popatrzeć ,w końcu twojego A zobaczyłam:tak:Ale cie te zęby pociagną po kieszeni:szok:

Mh z tym mówieniem bywa róznie ,Ksawier jak miał 3 lata dopiero zaczynał mówić i nikt mnie do logpedy nie kierował ,a mówił bardzo niewyrażnie, każdy uważał ,ze ma czas,a szkoda ,bo uważam ,ze jakbym wtedy reagowała na pewno nie miał by teraz problemów z mową ,bo on jak sie spieszy to strasznie zniekształca słowa.Także uważam ,ze dobrze robisz:tak:

No to następna ósemka do kosza:tak::tak::tak:

To ja już wiem dlaczego ty te ósemki tak chętnie usuwasz;-);-):-D:-D

U mnie pierwszą oznaką ciąży było właśnie powiększenie się piersi:tak::tak::tak:
:[/B]

no a co Ty myslalas ze dlaczego???????:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D
nie chcialabym w nieodpowiednim momencie zwichnac sobie sczzeke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a zab to moglam na pamiatke do domu zabrac,ale na co mi on?dla zebowej wrozki????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a na powaznie-te 8 juz mi sie w szczece nie miescily,krzywily mi moje i tak krzywe zeby a do tego jak wylazilay to mi uciskaly wszytskie inne zeby:wściekła/y::wściekła/y:

a tak juz po ptakach:tak::tak::tak::tak:

m tez peirsi rosly ale todopeiro po terminie @

reklama
Do góry