wiktoria12
Mama i żona :)
Juz zmieniła zdanie i chce grac a ja ide pranie nastawic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rano tez juz ok.tyle ze ja mialam ciete dziaslajuz po nocy mi przeszło:-)
ja miałam robione 2i z tych 2 non stop mi krew leciała już rygac mis ie chciało smakiem krwi
![]()

AGNES JA z poczatku jak jeszcze nie doczytalam to myslalam ze psa macie :-)
MYSZUNIA urodzisz kochana juz zaniedlugo I ja cie wcale nie wyganiam A z malym moze wyjdz przed dom On sie wybawi a ty sie nie powinnas przewrocic jak nigdzie daleko chodzic nie bedziesz :-)
ANABUBKA dalej spi ze mna bo ja sama nie mam sil jej uczyc zasypiania Nie bijcie mnie ale to serio jak narazie u nas jedyne wyjscie .A jesli chodzi o jej pobudki to jest coraz lepiej Coraj fajnie spi U kolezanki jej sie fajnie spi bo budzi sie raz gora 2 razy a to w jej wykonaniu jest rewelacyjnie
WIKTORIA u mnie piersi to byl jeden z oznakow ciazy :-)

:-):-)helo laski!!!!!!
przezylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i nawet zjadlam 2 kanapki na kolacje bo tak mi strasznie w brzuchu burczalono i jakos dalama rade
pojechalampociagiem i wrocilam tez pociagiem.nie bylo mnie 5godzinw domu ale zeba sie pozbylam
wraznei znw nieciekawe ale nic nie bolalo.wszytsko trwalo pol godziny:-) podobno szybko poszlo.

Witam! Ja na chwilkę. Zuza zasnęła. Mielismy gości dzisiaj, potem hipoterapia a teraz A. syfon składa(próbuje złożyć)
nowy i biadoli więc uciekam zaraz. Swoja drogą jest hydraulikiem ale od 2,5 godz. składa
Stwierdził że to chińszczyzna
Dzisiaj Zuza znowu wymiotowała przed kapaniem. Ostatnio wystraszyła się hydromasażu a teraz kapałam ją we wanience małej w kuchni bo A. naprawia cos tam pod wanną. Jak zobaczyła że wanna na podłodze to w ryk i wymioty odrazu...
Jutro Was nadrobię;-)
Dobranoc

Mała w nocy luz z a to nad ranem co sie zdążyłam kołdrą nakryć to spowrotem do nej. No i oczywiści ejak doszłam do wniosku, że nie wart sie już kłaść, to ta zasnęła na dobre. Ale za późńo, zrobiłam już herbatkę i siedzę na kompie![]()

a do tego byl fajny asystentalbo siwezo po studiach albo student:-)

Ja wstałam i od tego momentu jestem zmęczonaW niedzielę byliśmy w Ikei i jak przeleciałam cały sklep, tak od tej pory bardzo kiepsko się czuję.
Wczoraj cały dzień przewałkoniłam - z trudem wstaję, a później nie idę tylko się toczę.
Nie mam siły na nic, w mieszkaniu chaos nie do opisania, a Piotrulek generuje coraz większy bałagan.
Tak ogólnie to wszystkiego mam dość. Najchętniej bym się przespała, ale spać też nie mogę, bo jak leżę na jednym boku to mnie boli, a jak się przekręcam na drugi bok, to też mnie boli, tylko z różnych stron - brzuch, bok, plecy, mam zgagę, boli mnie głowa, jestem spuchnięta i rozdrażniona. Normalnie już chcę urodzić.![]()

A ja mam do was takie małe pytanko czy po piersiach mozna sie skapowac ze sie jest w ciąży![]()

Piotruś zawsze był drobniutki i z wagą i wzrostem krążył wokół 3 centyla, no ale teraz jeszcze schudł, więc należałoby wszelkie możliwe badania zrobić. A chciałabym się z tym uporać zanim drugi maluch się pojawi.A z jego jedzeniem raz jest lepiej raz gorzej - wczoraj np rano wypił 200ml kakao, później zjadł jabłko, później kanapkę, banana, sporą miskę krupniku, płatki kukurydziane - tak na sucho, dwa serki homogenizowane i wieczorem znów ze 150 ml kakao, więc jak na niego to ogrom jedzenia.
Zobaczymy jak dziś będzie.
![]()

Może u niego zależy od dnia

A mi się wczoraj udało Helenke do logopedy zapisaćtym razem blisko domu
![]()

Ja tez na chwilke zmkam bo Martynka na kompa chce isc na allegro alki oglądac

latem bedzie nieciekawie
Biedna ty ,wspólczuje małego wierzgającego po pęcherzu i bólów wszelkich,,to juz nie długoZmykam dziewczyny, bo Piotruś chyba naprawdę mi mieszkanie z nudów rozniesie. Muszę wymyślić jakąś konstruktywną zabawę, w której nie będę musiała się za bardzo udzielać.
A małe mnie właśnie skopało po pęcherzuI znów mnie brzuch boli.
:-):-):-)
życzę interesującej inwencji twórczej
A co to za potrawa???Spadam laski, mój wczoraj o 21 robił mango lassi, więc kuchnia wygląda jak po przejściu tornado![]()
cieszę sie że żyjesz po sadyście ,a z dnia na dzień będzie lepiej.
,bo nie miałam nadzerki nigdy,a z tymi paskami wypłaty zamiast legitymacji to rzeczywiście ciekawe po co to im,a co legitymacje złe sa??

Ale cie te zęby pociagną po kieszeni

No to następna ósemka do kosza
To ja już wiem dlaczego ty te ósemki tak chętnie usuwasz;-);-)
U mnie pierwszą oznaką ciąży było właśnie powiększenie się piersi
:[/B]

alez mam szkolone psy-jak tylko zacznaja za bardzo szczekac a np mala spi to wystarczy ze wyjrze z okna i jak mnie zobaczaod razu przestaja szczekac,a ja im palec pokaze to do razu ida do budy w podkulonymi ogonami![]()