zyrraffka
Szczęśliwa mama
Kasiulka super, gratuluję:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana mi też było bardzo miło sałatka była rewelacyjna i kawusia teżHej kochane. Ja mam jutro wizytę to sie dowiem ile ważę (ostatnio było 2 na plusie ). Aha i na następna sobotę (30.01.)mam USG 3D !!! Nie wiem jak wytrzymam.
Lenka, dziękuję za wczorajsze spotkanie. Było super miło.
Hej dziewczyny :-)
Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką
Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha
W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia![]()

Hej dziewczyny :-)
Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką
Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha
W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia![]()

mojej znajomej piersi urosly o rozmiar w czasie ciazy a dwa po porodzie w szpitalu
w ciagu kilku godz tak jej sie powiekszyly
i jak tu maja sie nie zrobic rozstepy![]()
ale na szczęście nie mam rozstępów i obym już nie dostała
A powiedz mi czy piersi po porodzie i karmieniu spadają czy zostają juz nieco większe??mi w szpitalu po pierwszym porodzie też bardzo urosły piersi i nie mogłam ubrać stanika bo mnie uwierał:-)ale na szczęście nie mam rozstępów i obym już nie dostała
![]()