reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Al mi sie przysnęło:szok::szok::szok:

a tu takie dobre wieści, sliczna córeczka, gratuluje Kasiu chyba chciałas dziewczynke?? Piękne zdjątka, a jakie nózki długie, nie bedzie sie mogla odpędzic od adoratorów:tak::tak:

hefi - ja przytyłam 4 kilo, czyli dalej jestem jeszcze na -2kg;-)
emalia - trzymam kciuki, ja tez mam jutro wizyte o 16? a ty o której?

reklama
Hej dziewczyny :-)

Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką :-D

Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha

W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia :-D
Gratki!!!!Ale fajnie!!!

Dziewczyny ile przytyłyście od początku ciąży?
W sumie mi lekarz nic nie powiedział ale przytyłam 3 kg (ostatnio kilka koleżanek, które niedawno były w ciąży powiedziało mi, że do 20 tygodnia miało 5kg na plusie).
Hefi ja to mam tak,patrząc na kartę ciąży to mam 3.5na plusie a jeśli chodzi o moją wagę od samego początku to 4,5;-) tyle że przed samą ciążą zrzuciłam 13kg (fakt że w wolnym czasie bo w 4 miechy) i to może szybciej wrócić.Ale ja nie chciałąbym przekroczyć 15kg przez całą ciążę:-(
ja przytyłam jakieś 8 kilo :-D:-D:-D więc narazie prowadzę ;-):-D
ale pochłaniam takie ilości jedzenia,ze sama się czasem dziwię gdzie ja to mieszczę, np przed chwilą zjadłam trzy gołąbki:-) i pewnie zaraz znowu będę głodna:-D
a tak wogóle to od wczoraj mam tylko ochotę na chlebek z pasztetową i ogórkiem kiszonym:-D:-D
pocieszam się tylko faktem,że wszyscy mówią,że nie widać,żebym dużo przytyła:-D:-D:cool2::cool2:
Gołąbki mówisz?!Mniam!!!Chyba zadzwonię do mojej mamy-bo ona robi je poprostu pycha!!!Tylko że za daleko mam do niej:-:)dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiulka gratuluje wieści super:tak:;-):-)

hefi- ja zanim dowiedziałam sie ze jestem w ciazy stracilam przez zółtaczke 4 kilo potem w szpitalu troszke nadgoniłam ale tak naprawde teraz osiagnelam wage sprzed żóltaczki a odkad wiem ze jestem w ciazy przytyłam tylko 2 kg:-) czyli waze tyle co przed ciąża a to juz 5 miesiac:-)

Przyznam, ze mnie powiększający sie biust ani trochę nie cieszy :no::no: zawsze miałam duży biust, którego szczerze nie znoszę, bo podobają mi się małe piersi takie mniej więcej małe C, przed ciążą nosiłam E, a teraz już dość ciasno mi w F :-(
ja tez moge troche przyjac od Ciebie z miła checia:-D:-D:-D

przed ciaza mialam B teraz C i znowu zaczynaja mnie bolec piersi.... wiec moze jeszcze urosna co nieco;-)

Gosiagro- ja też mam na 16-tą :) , tylko odezwę się późnym wieczorkiem , bo mój tatuś ma jutro urodzinki , no i dzień babci, więc muszę jechać z córcią.

ja jutro tez wybieram sie do babci i dziadki i zostane sobie u nich na noc bo dawo nie byłam odwiedze chrezśniaka i kuzynke przy okazji;-):tak:

a mąż niech poteskni troszke za mna hi i tylko musze az jechac 50km w jedna strone:szok:

Hej Dziewuszki....:biggrin2:
Ja juz jestem w Polsce więc mam dostep do netu......:biggrin2:Nawet nie próbuję Was nadrobić.:-D..Ponad tygodniowa nieobecność wiąże się conajmniej z kilkudziesięcioma stronami więc musiałabym spędzic cały pobyt w Polsce aby Was doczytać....
Zrobiłam wielką niespodzianke Wszystkim w domu....Miło było popatrzec.....na ich miny....
A w czwartek mam wizyte u mojej ginki i jest szansa ze się dowiem co noszę pod serduchem...:happy2:.:happy2::happy2:Zabieram moja mamę na USG bo to będzie akurat w Dzień Babci ...więc tak malutki prezent jej zrobię...Juz nie może się moja mama doczekać....
icon7.gif

Kasiulka cieszę się że po wizycie wszystko w porządku.:):) I gratuluję:):)

Ja też bardzo się cieszę, a tak się denerwowalam :-)

a tu takie dobre wieści, sliczna córeczka, gratuluje Kasiu chyba chciałas dziewczynke?? Piękne zdjątka, a jakie nózki długie, nie bedzie sie mogla odpędzic od adoratorów:tak::tak:

Bardzo chciałabym dziewczynkę, ale to nie znaczy, że jak urodzi się chłopak to nie będę go kochać, bo będę go kochać tak samo :-)

A w czwartek mam wizyte u mojej ginki i jest szansa ze się dowiem co noszę pod serduchem...:happy2:.:happy2::happy2:Zabieram moja mamę na USG bo to będzie akurat w Dzień Babci ...więc tak malutki prezent jej zrobię...Juz nie może się moja mama doczekać....
icon7.gif

Super pomysł :-D Napewno mama będzie zadowolona z prezenciku ;-)

reklama
Nareszcie jestem w domku po wizycie bardzo zadowolona bo mimo że dziś bez usg to badania wszystkie super cytologia o którą się bałam super wymaz też ok no i najważniejsze polip który pojawiłsię na początku ciąży poprostu sobie znikł ufff bo już myślałam że będzie go trzeba usuwać ginek mówi no i co ja mam tu pani przepisać nic tylko feminatalek i oby tak dalej.Jutro musze się zapisać na usg4d tak koło10 lutego to już będzie połówkowe i może powie wkońcu płeć:tak:a i jeszcze posłuchałam sobie pulsu i serducha
klementinka-oj ja też jestem wyczulona na brzuch ostatnio w sobote jak sobie tańcowaliśmy w knajpie ktoś niechcący troszke go zachaczył ale mu się opiernicz dostał
hefi-ja 3 kg na plusie a co do biustu to po samym porodzie wywala go jeszcze bardziej niż w ciąży normalnie jak silikony jakieś ale po tygodniu się normuje i jest jak był w ciąży.
kasiulka-fajnie że wszystko w porządalu i lece obejrzeć twoje fotki.

Do góry