reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka spi od 19.30 Marudzila strasznie i zasnela w sekunde:tak:
Wykapalam sie Teraz siedzimy na lozku i klachamy I zaraz zapodamy sobie cherbatke i grejfruta I m jak milosc sie zobaczy:tak:
Jak czlowiekowi malo do szczescia potrzeba:-D
MH to podzwon tam gdzie ci Medeuska ci napisala:tak:
AGNES sierciuch cie nie lubi Bo ty za nim nie przepadasz:-D
No i gratuluje wygranej Tez jestem ciekawa co to jest
MADZIULA doczytalam ze w marcu do pracy idziesz GRATULUJE:tak:
KERNA a wlasnie o Tobie myslalam;-)Myslalam dlaczego sie nie odzywasz:-pBardzo dziekuje ze nam kibicujesz I bardzo sie ciesze ze beta ladnie wyszla w czawartek wyjdzie jeszcze ladniejsza:tak:Tak jak napisalas musi byc dobrze:tak:

Kurcze stresuje sie przed jutrem Mam nadzieje ze dowiem sie jutro ze M zostaje na terapi No ale jak wyjdzie to i tak bedzie staral sie nie pic a ja go bede w tym wspierac

reklama
Wcięło mi posta:wściekła/y:bo laptop się rozładował:wściekła/y:
robię obiad potem na mszę za Tatę i na cmentarz. Byłam dzisiaj po wniosek na dofinansowanie turnusu z pfronu. I teraz pytanie czy znacie jakis fajny ośrodek z porządnymi terapeutami?
Mogę polecić Busko Zdrój:tak:,szwagierka tam ze swoim jeździ,połowiczne porażenie mózgowe prawostronne.Jakbyś chciała więcej info to śmiało pisz;-):tak:.
Agnes,gratuluję wygranej:tak::cool::cool:.
Kerna,niezła przygoda z tym chomikiem:-p;-):tak::-D:-D,najgorsze to usuwanie plam;-).Dobrze,że wyniki są super oby tak dalej:tak:.

Ja pospałam 1,5 godzinki i dalej łeb nagina.Teraz M poszedł popcorn smażyć to na chwilku zajrzałam.Będę póóóóóóźniej;-):tak:.

ja Ci dam świnkę morską :cool::cool::cool::cool::cool::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja Ci dam chomika obdarła ze skóry :-D:-D:-D:-D:-D
musisz mnie ti draznić,bo naprawdę chomik wyląduje za drzwiami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co. towarzystwa teraz poszukaj dla rodzynka;-) eh dobra nie bede Cie już podburzać....bo ja tak mogę dłuuuuuuuuuuuuuugo:-p
Jak sie sama sobie podobasz w nowych ciuszkach to juz90% sukcesu:tak: dawaj fotencje:-)
Ja też chciałam sobie coś kupić ale jakoś weny nie mam na wydawanie kasy....ja wydaję a mój M zapie****a gdzieś tam hen daleko:sorry2: Przyjedzie na dwa dni i potem znowu do tej zasranej Łodzi:wściekła/y:
A humorek mam, mam bo wynik bety ok a do tego już wtorek minął i do piątku blisko;-)
Dorotka na szczęscie długo na rozwiazanie zagadki nie musisz czekać:tak:

Pieczeń faktycznie świetnie brzmi, chyba i ja się na nią skuszę:tak::tak::tak:
A ja sobie pospałam od południa do teraz, a co tam, należy mi się:-p:-p
Ale Tobie zazdroszcze tego spania w dzien:tak::tak::tak:Tez bym tak chciala:tak::-)
a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

jakiś czas temu na stronie Nutrici na necie był konkurs o bilansie dwulatka.
wysłałąm zdjęcie ,wypełniłam ankietę i dziś do mnie zadzwonili,musiałąm tylko odpowiedziec poprawnie na pytanie i odpowiedziaąłm dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

facet powiedział ze już wysyłają pocztą :-):-):-):-):-) tylko nie wiem co to ma być :-D:-D:-D:-D:-D

ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Gratuluje kochana:tak::tak::tak::tak:Koniecznie sie pochwal jak juz dostaniesz nagrode:tak::tak::tak:
ja tez chcialam to wyslac ,ale jakby zobaczyli wymiary moich "gigantow"to by pomysleli ze chyba mam z glowa i ze robie sobie jajca hehe:-D:-D:-D:-D
A poza tym nie mam skanera a tam trzeba bylo zeskanowac to z ksiazeczki

KERNA
To teraz juz napewno bedzie dobrze:tak::tak::tak:Ale Ty nam sie Kochaniutka na maksa oszczedzaj:-):tak:

Ja wykapalam mlodych i dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:Dominik siedzi ze mna i ogladamy film na Polsacie:tak::tak::tak::tak:Zjadlabym sobie cos dobrego ale nic takiego nie mam:baffled:;-)
Ale na jutro na obiadek planuje sobie zrobic kebab z frytkami,bo mnie taka ochota naszla ze szok:szok::szok::szok:

Dowikla oszczędzam się, ale nie leżę w łózku non stop. żyję normalnie i jest ok;-) Dzieki za troskę kochana;-)
kebab z frytami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mniam

reklama
My byliśmy w Kościele-Zuza nadzwyczaj grzeczna. Dzisiaj kąpiel w małej wannie. Z początku chciała płakać ale jakos się wykąpała;-);-)
My jutro robimy objazd po Babciach:-) Rano odbiore zdjęcia od fotografa i kupię jakieś ramki i do tego jakieś bombonierki;-)
Zuza coś jeśc nie chce rano tylko pól jogurtu, potem herbatniki i nakolację na siłe prawie kaszkę. Nie wiem czy to przez zęby. Ale już 2 piątki na dole widać;-);-)

zadzwoń do Starego Młyna tel 0 32 435 11 17 lub 0 508 350 385 Nowo otwarty- "nie" hotel:-p sa noclegi ale nie mają nazwy hotel dlatego nie znajdziesz tego w internecie:tak::tak::tak:

mamita to ile wyście dostali za ta wanne??:szok: też mam żeliwną w domu, strasznie niszczona i musze ją wymienic kiedyś.....

Za wannę prawie 60zł, ale mielismy jeszcze zlew żeliwny w garażu i starą kuchenkę gazową i do tego pare garnków starych i wyszło 200zł. Nowa wanna tyle kosztowała tylko na syfon i rurki wydałam:tak::tak: Tylko jeszcze obudowe do wanny kupimy-kosztuje 100zł ale to może za miesiąc:-p

a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

jakiś czas temu na stronie Nutrici na necie był konkurs o bilansie dwulatka.
wysłałąm zdjęcie ,wypełniłam ankietę i dziś do mnie zadzwonili,musiałąm tylko odpowiedziec poprawnie na pytanie i odpowiedziaąłm dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

facet powiedział ze już wysyłają pocztą :-):-):-):-):-) tylko nie wiem co to ma być :-D:-D:-D:-D:-D

ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Gratulacje:-)

Mogę polecić Busko Zdrój:tak:,szwagierka tam ze swoim jeździ,połowiczne porażenie mózgowe prawostronne.Jakbyś chciała więcej info to śmiało pisz;-):tak:.
Agnes,gratuluję wygranej:tak::cool::cool:.
Kerna,niezła przygoda z tym chomikiem:-p;-):tak::-D:-D,najgorsze to usuwanie plam;-).Dobrze,że wyniki są super oby tak dalej:tak:.

Ja pospałam 1,5 godzinki i dalej łeb nagina.Teraz M poszedł popcorn smażyć to na chwilku zajrzałam.Będę póóóóóóźniej;-):tak:.
Poprosze jakieś info bo u nas tez porażenie prawostronne:baffled: A nie wiesz jaka metodą był rehabilitowany?

Do góry