reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

na zyczenie panny FEMME FATAL pogrubiam:) - tylko nie odczytuj tego jako zlosliwossci :)
MARIOLA nie za wczas na pranie potem i tak bedziesz musiala to jeszcze raz odswiezyc i prasowac ja pralam na samiutki koniec i to najpierw najmniejsze ciuszki i stopniowo wyciagam...a tak wogole na kiede masz termin?/ nie za wczas te skurcze
ARTYSTKA tak jak mowi Madzia zjedz magnez lub czekoladę idz pod prysznic i nospa i do wyrka:) to sa te skurcze broxtona ja tez je mialam ale gin mi powiedziala ze to normalne na koniec bo macica zaczyna sie przygtowywac do porodu - uczy sie pracowac :) wiec spokojnie :) niech maluch poczeka bo w 8 miesiecu dopiero sie plucka zaczynaja rozwijac
widze dzis kazdy pierze:p:) ja na poczatku pralam w jelpie- tesciowa mi kupila ale smierdzial i jest drogi caly czas uzywam loveli ale ostatnio w sklepie skusil mnie proszek dzidzius kupilam na sprobowanie ale jeszcze nie zaczelam prac w nim:) a kocyki (welniane ) przeplukuje w plynie do plukania do welnianych swetrow taki rozowy zwykly nie dla dzieci malych:p i daje jeszcze do tego proszku dla dzidziusow i Mala nigdy nic nei uczulillo:)

moze byc takimi duzymi wyraziej

reklama
Nie chciałam by wyszło,ze sie wkurzyłam. Napisałam nawet edycje posta-ale mi net się zawiesił. A potem zapomniałam. Nie no ok wszystko gra.
Kolia- my spacerówke mamy z tego wielofunkcyjnego-i do tej pory jezdzil na pol-leżaco. Teraz juz nie chce.
Tak sobie siedzi-jak sie go gdzies na poleżaco da. Leżaczek tez musi sie z nami pozegnac. Musimy tez kupic krzesełko. Masakra jak dzieci rosną.

Dziewczyny co do skurczy. Jesli sie boicie,ze to porodowe to jest banalny test. Wanna z ciepła wodą. Jak przejdzie to skurcze przepowiadajace. Jak nie to porodowe.

Ostatnia edycja:
Mazia-nie polecam mojego. Jest mega krótki, tylko do 9 kilo. Krotko sie w nim bawil. Potem tylko na chwile do jedzenia miał. Polecam zwykły. Ale taki dłuższy i wytrzymalszy-najlepiej do 18 kilo-choc tak długo to pewnie dzidzia nie bedzie użytkowac. Zabawki mozesz przywiesić sama. Wibracje i takie pierdoły są zbędne.

Tak jak np. ten tutaj-jaki duży facet tam potem siedzi. Choc wcale nie polecam wydawać kupę kasy. Bo a nuż nie polubi dzidzia leżaczków-jak dziecko siostry mojego S.
http://www.allegro.pl/item881664103_fisher_price_lezaczek_bujaczek_hustawka_18kg.html

Ostatnia edycja:
lenka no normalnie twoje oczeta i te same brwi :).... bomba :)

ja nie kupuje lezaczka jak narazie -----> jak odczuje jego brak to wtedy o nim pomysle....

aaahhhhhh... mazia usg tyz mialam ale malenstwo zaciska girki i nie chce pokazac czy cos tam ma czy nie.... okazalo sie ze mam skurcze (ktorych nie czuje, albo poprostu nie umiem rozpoznac) i musze lezec i za tydzien kolejne ktg....

mazia - ja polecam fisher price'a. o taki - FISHER PRICE LEZACZEK-BUJACZEK 2w1 + WIBRACJA 0-18 (887001601) - Aukcje internetowe Allegro
moze nie jest z tych najtanszych, ale nie i z drogich, a firma dobra i uwazam ze jest bardzo praktyczny bo gdy dziecko jest wieksze robi za fotelik.

Asheara my przeszłyśmy na spacerówkę jak Zuzka miała ok 4 miesiące, ale to nie ze względu na wielkość (bo się mieściła normalnie) ale dlatego, bo wariowała i nie chciała leżeć :dry:
co Ty tyle tego prania masz? :-p

No ciekawe, skad mi sie prania wzielo... jedno kolejne to chyba dlatego, ze jakas pani mi przyslala 3kg ubranek :-D:-D:-D

artystka - wiesz... ja do teraz piore w proszku dla dzieci, bo nie skonczylam jeszcze drugiego opakowania [1,5k] mam je juz drugi miesiac a robie pranie przynajmniej raz,czesto 2 razy w tygodniu z ubrankami Damiana...
kup "dzidzius" 1,5kg i kosztuje tylko 10zl, to naprawde nieduzo...

Lena - Rzeczywiscie, lezaczek to juz chyba wek :-D:-D:-D
Sliczny synek. :tak:

Damian wkoncu zasnol, a ja sie biore do roboty i sprzatam pokoj.. a zaraz musze zaprezentowac w dziale sprzedam kilka łachów.
:-p

reklama
Do góry