reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam,
ja tylko na chwile
wlasnei sie maluje i zaraz ide do dentysty:dry:
dzisiaj na obiad mam spagetti- poza tym bede musiala iedlugo zrobic pize bo mi smaka zrbiłyscie:-p i na kebab tez, ale to drgo wychodzi, bo tortilla droga, wiec z yym sie pewnie wstrzymam:dry:
Za wannę prawie 60zł, ale mielismy jeszcze zlew żeliwny w garażu i starą kuchenkę gazową i do tego pare garnków starych i wyszło 200zł. Nowa wanna tyle kosztowała tylko na syfon i rurki wydałam:tak::tak: Tylko jeszcze obudowe do wanny kupimy-kosztuje 100zł ale to może za miesiąc:-p
a no to super:tak::tak::tak:

jak pizza> Jaka pizza??? Też chce!!!!!!!!!!!!!!!
anka no tym co musza non stop leżec to współczuję serdecznie:zawstydzona/y:
ty to wszystko bys chciala:-D:-D:-D:-D niedwno robilas pize:-p:-p:-p
oj babki ale mi naroiłyście smaka:baffled::baffled::baffled::baffled: no kurde wstrętne jestescie.....coś czuję, że w wekenda sobie upichcimy pizze. A robicie kebaba same na chacie??????
ja robiłam sama nieraz:tak::tak::tak::tak: bo sdla mojej rodziny jakbym miala kupic to dziekuje:baffled: M musi zjesc dwa duże po 10 zł patryk 10 i w sumie tez by chetnie zjadl drugiego ja 10 to 40 zl a nawet 50:szok::szok::szok: na jeden obiad:-D:baffled:

reklama
Witam
U nas od rana śnieżek sypie tak więc zimy ciąg dalszy:sorry2::sorry2:
Wieczorkiem znowu wizyta u dentysty na lapisowanie i tak się właśnie zastanawiam czy mąż zdąży z pracy przyjechać czy jednak będzie trzeba taxi podjechać:confused::confused:
Madziula no jasne ze jak się nie ma co się lubi.. a może ci się spodoba ta praca?:confused::confused: Przynajmniej do ludzi wyjdziesz, zobaczysz jak to na ciebie dobrze podziała:tak::tak:
Anka to ty ostatnio jakbyś w lodziarni pracowała;-);-):-D:-D:-D
I gratulacje dla siostry, będzie nowa dzidzia na świecie:tak::tak:
Agnes oj trudno ci się zaprzyjaźnić z nowym członkiem rodziny:-D:-D:-D on chyba wyczuwa że go nie lubisz:-p:-p:-p
Oliwka śpiąca jak aniołek, a sweterek taki to sama miałam zamiar sobie kupić:tak::tak::tak:
I gratulacje wygranej, miło tak coś wygrać prawda:tak::tak:
Kerna super że wyniki badania prawidłowe, teraz niech dzidzia zrowo rośnie i rozwija się w brzuszku:tak::tak::tak:
Dowikla no to super prezent wymyśliłaś dla dzieci na czas ferii, dobrze chociaż że nie chcą wszystkie naraz z tobą spać:tak::tak:
Dorota kciuki zaciśnięte za twojego męża:tak::tak:
Myszunia miłego przygotowywania wyprawki dla dzidzi, faktycznie u ciebie to już całkiem niedaleko.
A jak Patrysia? Ma ktoś od niej jakieś wieści?

Medea powodzeia u sadysty.brrrr
ja we wtorek na zdjecie szwow i moze mi jzu plombe wstawi do tego co mi ostatnio robila

Napisalam smska do Pati:tak:
czekamna odpwoidz

ubralam sie ,ogarnelam,zupke wstawialm,pranie z suszarki sprzatnelam:tak:mala nadal spi.
trzeaby jakies sniadanie zjesc tylko ciezko mi gryzc:baffled:zjadlam rano pol kanapki zeby prochow na pusty zoladek nie brac,ale ciezko bylo

sms od Pati
"tak zyje i wyc mi się chce...Juz mnie to chodzenie przerasta ;( meczy jak cholera...wezcie mnie wyslijce na porodowke!pozdrow i ucauj dziolszki;)"

tak wiec kochane wszytskie chorem-PATI IDZ RODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laski wstwac spiochy jedne!

Hej babeczki u mnie -10 na termometrze:tak:.
Po badaniu pojechaliśmy na zakupy. Przy okazji wstąpiliśmy do biura podróży i zarezerwowaliśmy wycieczkę dla teściów - prezent z okazji 30 rocznicy ślubu. W czerwcu pojadą na Wyspy Kanaryjskie. :tak: Powiem wam, że rezerwacja wycieczki "first minute" to rewelacja - jest 3 razy taniej niż normalnie i jest gwarancja, że cena się nie zmieni, a warunki lepsze od "last minute". :tak:

Na zakupach Piotruś nas rozbroił. :-D ... Nasze dziecko sprytnie ukryło swoje zdobycze pod paczką pieluch, a przy kasie m myślał, że to ja to wszystko włożyłam :-D:-D:-D:-D No więc tak nas Piotruś załatwił. :-D

Wczoraj buszowałam na allegro i trochę rzeczy dla maleństwa kupiłam. Odkąd wyciągnęliśmy łóżeczko zaczynam czuć, że to już baaaardzo blisko! :tak::tak::tak:
Nieźle Piotruś zakupy robił:tak:,teraz przynajmniej niczego Ci w domu nie zabraknie;-):tak::-D:-D.Moje też kitracze małe co by tylko do koszyka wrzucić:-p;-):tak::-D:-D.Syndrom wicia gniazda się odezwał:dry::tak::tak::-).
witam :-) nie mogę sie wyrobic w tym tygodniou i dlatego do Was nie zaglądam :-( teraz musze sie wziąć za prasowanie bo az 3 prania sie uskladaly potem jakis obiad dzieciom i do pracy na 15.30 :tak: milego dnia :-)
Witaj Joasiu:-) - to żeby nie było Ci smutno to ja dołączę ze swoją deską i żelazkiem;-):tak:,bo też z 3 pralek się nazbierało:tak:.
sms od Pati
"tak zyje i wyc mi się chce...Juz mnie to chodzenie przerasta ;( meczy jak cholera...wezcie mnie wyslijce na porodowke!pozdrow i ucauj dziolszki;)"

tak wiec kochane wszytskie chorem-PATI IDZ RODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laski wstwac spiochy jedne!
Ja już zdążyłam przedszkole,MOPR i LIDLa zaliczyć;-):tak:
A apel jak najbardziej popieram:tak: PATI,PATI:tak::-D:-D.
Dziś w kuchni zamierzam się krzątać bo zapisałam się na ciasto na jutrzejszy dzień babci i dziadka i robię maszynkowe i wafle przekładane.:tak:

wiesz, że nawet nie wylukałam?? Kurcze no fakt!!! Natalineczka zapraszam na wrzesień:tak:
Joanna no ciąża to błogosławiony stan;-):-)
nie u mnie :-:)no: ja już nie mogę miec wiecej dzieci :no:

MARTA fajnie w towarzystwie lepiej :-D ja juz wlasnie skończyłam teraz jakieś sniadanko :baffled: bo jeszcze nie jadłam a wstałam przed 7 ;-)

reklama
elloo

U nas nocka elegancka procz tego ze o 6 rano Laura obudzial sie wyspana przez godzine lezala i zasnac nie mogla a le ogolnie do 9:30 spalysmy:-)
Teraz Laura zjada sniadanko a ja szybko na bb

Kerna Natalineczka ciekawe ktora pierwsza sie rozpakuje:tak:
Myszunia tak to juz jest z dzieciaczkami na zakupach, przy kasie dowiadujemy sie co dzieci wrzucaja do koszyka:-D
Anabuba niektore dzieci wola zdecydowanie chlodno do spania podobno 18 to jest ta temp. przy ktorej sie dobrze spi.Mi dzis bylo za goraco:baffled:
Medeuska powodzenia u sadysty
Joanna czyzby to zmeczenie ciaziwe:confused:A moze kolejna mamusia z fasolka:confused:
Anaconda na szczescie w tej lodziarni sama wybieram godziny pracy:-D

Partycja wynmocha na porodowke!!!!
No to lece na sniadanko:tak:

Do góry