I
iiwka
Gość
:-d:-d:-d:-dzapomniałam wam napisać: że normalnie mój (ślepy chyba) mąż, wczoraj zauważył że mi piersi urosły, był zachwycony:-d:-d a urosły mi już dawno:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-d:-dzapomniałam wam napisać: że normalnie mój (ślepy chyba) mąż, wczoraj zauważył że mi piersi urosły, był zachwycony:-d:-d a urosły mi już dawno:-d:-d
Ja mam 176cm i 62 kg, ale w ciąży tyje jak szalona:-(QUOTE]
widzisz to tak jak jatez mam 176 i 62 kg waga - tzn miałam. Wczoraj położna mnie ważyła i mam teraz 72 kg :-) i jakoś wogóle się tym nie przejmuje, lekarka wytłumaczyła mi właśnie w ten sposób że organizm to taki magazyn który zbiera zapasy na gorsze czasy - czyli karmienie
w pierwszej ciązy przytyłam 20 kg i w ciągu 6 tygodni wróciłam do swoich ubrań z przed ciązy waga co prawda został 4 kg większa ale rozmiar ubrań ten sam:-)
jeśli chodzi o łóżeczko to kupilismy nie kołyskę ale drewniane,3poziomowe z szuflada i na kółkach ;-)brzuszek mi rośnie ostro, dwa dni temu wyskoczył i zmienił kształt-fajne te zmiany...cześć dziewczynuy! byliśmy wczoraj u doktorka,jak ja lubie patrzeć na małą na usg- leżała twarzyczką do nas a potem wypieła pupcie aż urządzenie doktorowi podskoczyło na brzuszku :-) posłuchalismy tętna. na połówkowe idziemy do specjalisty 9 lutego,bo w 22 tyg podobno najlepiej widac,zrobimy 4D z filmikiem.
co do imienia umówiliśmy sie z M ze jak chłopak to ja wybieram jak dziewczynka to on- no i bedzie Soniajeśli chodzi o łóżeczko to kupilismy nie kołyskę ale drewniane,3poziomowe z szuflada i na kółkach ;-)brzuszek mi rośnie ostro, dwa dni temu wyskoczył i zmienił kształt-fajne te zmiany...
czesc dziewczyny mam do was pyatnie.
Czy zdaza sie wam jeszcze wymiotowac??
Ja do 12 tyg wymiotowalam jak kot, na wszystko!!
dostalam czopki i mi przeszlo, a katorge mialam straszna1!!!
od kilku dni zdaza mi sie zwymiocic z rana, a dziś przy okazji narobilam siusiu w majtki!!
Dziewczyny co mi jest?
Zwieracze puszczaja??
Dodam jeszcze ze od kilku dni narzekam na bol kosci ogonwej wraz z calym stawem bidrowym, chodze jakbym miala reumatyzm, a boli mnie tak ze nie moge w lozku sie przewrocic!!!
Masaakra, uroki ciazy!!

pod biustem mam 90 a w biuscie w tej chwili 125;/Super wiadomościJa się melduje po wczorajeszej wizycie. Wczorej nie miałam czasu wpaść.... Wszystko jest w porządku, gin potwierdził, że to chłopiec. Niestety jakiś był wstydliwy bo za nic nie chciał pokazać twarzyczki do zdjęcia. Mój gin stwierdził, że na następnej wizycie też zrobi 4D (gratis) i może wtedy pokaże twarzyczkę do zdjęcie![]()
wstydliwy chłopaczek nie chciał buzi pokazać, żeby nie mówić do kogo jest podobny 
Sprawa indywidualna :-) ja z tego co widzę dużo nie przytyję, bo mimo 3 kg na plusie ( teraz ważę 57) to wszystko poszło w brzuszek, który już ładnie odstaje i w biust co jak pisałam wczoraj jest moim najwiekszym utrapieniemKurcze, to moze nie jest tak zle ze mną... Boje sie tej wagi jak ognia :-( bo w poprzedniej ciąży przytylam 30.... Ja nie wiem jak niektore laski to robią ze przybierają przez całą ciążę 8-9 kilo???
niedługo będę na nim miała rozstępy jak z Warszawy do Poznania 
Ja też na połówkowe idę jak będzie leciał 22 tydzieńcześć dziewczynuy! byliśmy wczoraj u doktorka,jak ja lubie patrzeć na małą na usg- leżała twarzyczką do nas a potem wypieła pupcie aż urządzenie doktorowi podskoczyło na brzuszku :-) posłuchalismy tętna. na połówkowe idziemy do specjalisty 9 lutego,bo w 22 tyg podobno najlepiej widac,zrobimy 4D z filmikiem.
co do imienia umówiliśmy sie z M ze jak chłopak to ja wybieram jak dziewczynka to on- no i bedzie Soniajeśli chodzi o łóżeczko to kupilismy nie kołyskę ale drewniane,3poziomowe z szuflada i na kółkach ;-)brzuszek mi rośnie ostro, dwa dni temu wyskoczył i zmienił kształt-fajne te zmiany...
gratuluję rezolutnej córeczki
uwielbiam czytać posty po udanych wizytach, aż bije od nich zadowolenie :-)