reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Chyba tak często się zdarza, bo we wrześniu zeszłego roku zmarł mój wujek, mojej mamy brat, a miesiąc później w październiku urodził się jego wnuk, którego nie doczekał niestety....

masz rację, ja urodziłam Patryka w październiku a mój dziadek zmarł w lipcu, zresztą w urodziny mojego męża:-( lekarz mi niestety nie pozwolił jechać na pogrzeb, bo na samą wieść o jego śmierci dostałam skurczy, a jak moja kuzynka była w ciąży to trzy miesiące przed jej porodem zmarła nasza babcia i było kilka takich przypadków:-(

reklama
Cześć dziewczynki!
Olimpia - witaj wśród nas :-)

Ja wczoraj byłam na wizycie z dzidzią wszystko dobrze, ma już prawie 12 cm. Połowkowe USG mam za miesiąc. Dowiedzieliśmy się wczoraj najwazniejszego :-) na 95% będzie dziewczynka. Strasznie się cieszę, tak naprawde przeczuwałam to i w moim przypadku kalendarz chinski sie sprawdził:-)

Gratulacje:-):-) I kolejna pannica u nas na forum:-):-):-)

Olimpia - witaj na forum :) Wiesz już jaką płeć będzie miało piąte dziecko?

Czy macie już łóżeczka? Kupione lub wybrane? Ja właśnie siedzę przy necie i szukam, oglądam - ale tego jest... Wiem, że chciałabym takie z szufladą pod spodem. Wydaje mi się, ze się sprawdzi - zwłaszcza kiedy każdy kawałek miejsca się liczy.

ola fasola-następna babka u nas fajnie gratulacje dziewuni!
Właśnie się zapisałam na połówkowe usg 3,4d na 5 lutego i teraz będe czekać z niecierpliwością co tam się u mnie w brzuchaczu uchowało i czy wszystko z serduchem w porządku:tak:

cześć dziewczyny, prosze Was powiedzcie mi, czy macie uplawy? Ja mam od 2-3 dni taki budyń (sorry) i on jest z takim doslownie poblaskiem, tak ociupinkę zabarwiony na czerwono, trochę się zdenerwowalam. Czy któraś z was tak miala?

witam wszystkie mamusie
ile od wczoraj naskrobałyście?
widzę że wszystkie wczorajsze wizyty udane a mamy zadowolone, jak miło się czyta takie posty przepełnione radością:-) jeszcze raz gratuluję, chyba ujawniło się kilka dziewczynek?
a ja siedzę i myślę co by tu na obiad zrobić, jakoś pomysłów brak. Macie jakieś pomysły, pomóżcie. Najlepiej żeby zrobiło się szybko i samo a do tego było smaczne;-)
olimpia- witam nową mamę, pokaźną masz już gromadkę:-)

reklama
cześć dziewczyny, prosze Was powiedzcie mi, czy macie uplawy? Ja mam od 2-3 dni taki budyń (sorry) i on jest z takim doslownie poblaskiem, tak ociupinkę zabarwiony na czerwono, trochę się zdenerwowalam. Czy któraś z was tak miala?

a czy nie miałaś wcześniej za nim zaszłaś w ciąże, okresu w tych okolicach, bo mi się już tak zdarzyło dwa razy i lekarz mnie uspokajał,że to może być związane z wcześniejszym terminem miesiączki w tych dniach

Do góry