reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej witam się z Alusiem, który smacznie lulka:-D. Coraz bardziej zadziwia mnie moje dziecko:tak:, żadnej kolki, grzecznie śpi mama jest w szoku z tego powodu.
Oczywiście ma "odchylenia od normy" np zawsze zasypiał zaraz po kąpieli i butli a wczoraj 2 godziny po jedzeniu buszował i wreszcie zasnął u mamy na brzuszku:-)
Mam pytanie karmi, któraś z was bebiko??? To było pierwsze mleko jakie kupił mój mąż-tylko to było w sklepie blisko naszej miejscowości i się go trzymamy. A co do smaku chyba nie jest złe

reklama
Hej witam się z Alusiem, który smacznie lulka:-D. Coraz bardziej zadziwia mnie moje dziecko:tak:, żadnej kolki, grzecznie śpi mama jest w szoku z tego powodu.
Oczywiście ma "odchylenia od normy" np zawsze zasypiał zaraz po kąpieli i butli a wczoraj 2 godziny po jedzeniu buszował i wreszcie zasnął u mamy na brzuszku:-)
Mam pytanie karmi, któraś z was bebiko??? To było pierwsze mleko jakie kupił mój mąż-tylko to było w sklepie blisko naszej miejscowości i się go trzymamy. A co do smaku chyba nie jest złe

Ja raz dziennie po kąpaniu daję flachę i też teraz kupiłam bebiko..w smaku lepsze niż nan moim zdaniem

Asia a ile jest w tym preparacie wit D?
Bo ja daję Devikap jedną kroplę dziennie w której jest 500jednostek wit D:tak:

ja daje bebiko i w smaku moim zdaniem jest OK :) ale jak juz pisalam - Agatka po nim ulewa ...

Bałam się, że bedę sama z tym. Moja teściówka już coś narzekała, że nie karmie piersia i ciocia też. Sporo się na początku napłakałam z tego powodu. Ale wiecie co?? teściowa gadała a mojego męża wykarmiła butelką!

reklama
Cześć dziewczyny:-) Nie odzywam się często ale zaliczenia, kolokwia.... A z maluszkiem nie jest łatwo się pouczyć.
My wciąż tylko na cycu- w weekend mała miała kolki- potwierdziła mi to połozna. Ale chyba znalazłam przyczynę i juz jest lepiej- u mnie okazało sie że boli ją brzuszek od mojej diety- mleko i kawa poszły w odstawke i jest lepiej. Do tego tak 80 ml herbatki koperkowej dziennie- wiem że to nie za dobry pomysł dla dzieci wyłącznie na piersi ale malutkiej to pomaga wi·ęc z dwojga złego wolę to.
Co do szwów- mój ginekolog na ostatniej wizycie powiedział że mam się zgłosić na zdjęcie ich tydzień po porodzie- nawet nie bolało tak jak się bałam.
A teraz chce mi się seksu jak cholera!! Zresztą mojemu A. też a tu jeszcze tyle czasu... Chociaż przedwczoraj już prawie uległam:zawstydzona/y:
Co do odkładania maluszka do łózeczka to moje bobo ma różnie- czasem jest taki płacz że jednak biorę ja na ręce- nie mam siły jej słuchać. Ale staram się odkładać ją jak widzę że przysypiua- na razie udaje sie tylko w nocy ale trzeba być twardym;-)

Do góry