reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
eee przeciez wcale nie musi ich miec :no: kolki sa spowodowane niedojrzaloscia ukladu pokarmowego i skoro nie mial do tej pory to raczej juz nie powinien miec...

nie zgodze sie... julia nie miala do prawie 4 tyg i nagle sie zdarzyla. a asiajak dobrze pamirtam z patrykiem meczyla soe od 3miesiaca!!

Ja pampersy tylko do szpitala miałam Pampersa a teraz cały czas jadę na Dada z Biedronki i bardzo je sobie chwalę

Ja tez jade na Dada i sa ok ! Patryka wychowalam na nich i Fifol tez nie ma z nimi problemu !

patrzalam na nia wczoraj ale postanowilam sprobowac dr brown's a te z canpola sa kiepskie bo strasznie kapia i dziecko non stop sie krztusilo...pozatym waska szyjka zle mleko sie nasypywalo no i z nia miala julka trudnoscio by ja zassac a aventa od razu.

Ja wlansie chce dr.browns sprobowac ,canpol mam do herbatki mala i jest ok !Ale szału nie ma !:-D

eee przeciez wcale nie musi ich miec :no: kolki sa spowodowane niedojrzaloscia ukladu pokarmowego i skoro nie mial do tej pory to raczej juz nie powinien miec...

Ojjj wcale nie musi miec ale wciaz moze ! Patryk kolki złapał po 3 miesiacu i trwaly do 6 miesiaca :baffled:. wiec ja sie jeszcze wcale nie ciesze ze Fifol n ie ma kolek bo ktoz to wie !:nerd:

A no właśnie przypomnialo mi się, że Asia słyszała, że butelka Tommee Tippee jest lipna. Ja mam tą Closer to nature, która ma przypominać cycka i Aleksowi chyba bardziej pasuje niż ta z Lovi

A co z nią nie tak?? Mi w tej Tommee Tippee podoba się to, że jak pije to buzia przytula się jak do cycucha
A to ona

Butelka 260 ml antykolkowa TOMMEE TIPPEE 0m+ SKLEP (879634338) - Aukcje internetowe Allegro
hmm ja dałam 29 zeta

Ja mam właśnie tą i jej nie używam:no:
Jasne..smok najbardziej podobny do sutka i szybko chwycił ale jak pił...wcale nie łapczywie to smoczek sie zasysał do środka
I tak za każdym razem:no:

I kupiłam zwykłą butelkę w aptece z canpola plus smok Nuk i pije ładnie:tak:
Ale ja daję tylko raz dziennie z butli...już tylko po to żeby nie zapomniał jaj ssie się smoka...
pewnie jakbym karmiła tylko butlą to zainwaestowałabym w super antykolkową butlę:-)

Ale ta dla mnie nie jest dobra!

z tymi kolkami to nigdy nic nie wiadomo...
ja kolki miałam od 3 tygodnia do pół roku... i kolki są w 90% niestety dziedziczne... :baffled:

reklama
Hej laski ja dzis juz po kontroli dzieki za mile slowa :) No wiec malemu juz lepiej jest jeszcze chory ma zmiany osluchowe z lewej strony ale mniejsze pobrali mu krewke juz nie wiem ktory raz biedny chyba z 20 razy juz go dziabali dzis w raczke i nie udalo sie to w pietke no i za tydzien do kontroli bo musi byc zdrowy chca sprawdzic do konca zeby wyzdrowial zero werandowania zero wyjscia ale ciesze sie ze jestesmy w domku no i inhalacje robic plus nocha czyscic dobrze ze ten inhalator kupilam a na przyszlosc na pewno sie orzyda nawet my mozemy sie inhalowac zamiast lekow. Tak wiec trzymajcie kciuki za mojego wilczka zeby zdrowial i za tydzien zeby bylo juz git. Droga byla okropna 25 km w jedna strone spocilysmy sie jak swinki z mama a maly nic balam sie zeby sie nie zgrzal albo nie zmarzl ale chyba sie udalo bo mial cieply kark i spal caly czas.

Do góry