Pauluś89
Grudzień 2009
Obyeee przeciez wcale nie musi ich mieckolki sa spowodowane niedojrzaloscia ukladu pokarmowego i skoro nie mial do tej pory to raczej juz nie powinien miec...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obyeee przeciez wcale nie musi ich mieckolki sa spowodowane niedojrzaloscia ukladu pokarmowego i skoro nie mial do tej pory to raczej juz nie powinien miec...
eee przeciez wcale nie musi ich mieckolki sa spowodowane niedojrzaloscia ukladu pokarmowego i skoro nie mial do tej pory to raczej juz nie powinien miec...
ja mam to samo...koszmarja mialam bol ze lzy mi i wychodzily i zawsze meza albo poduszke sciskalam z calych sil wiec wiem co czujesz!
To teraz znów mnie nastraszyłas.nie zgodze sie... julia nie miala do prawie 4 tyg i nagle sie zdarzyla. a asiajak dobrze pamirtam z patrykiem meczyla soe od 3miesiaca!!
Ja pampersy tylko do szpitala miałam Pampersa a teraz cały czas jadę na Dada z Biedronki i bardzo je sobie chwalę
patrzalam na nia wczoraj ale postanowilam sprobowac dr brown's a te z canpola sa kiepskie bo strasznie kapia i dziecko non stop sie krztusilo...pozatym waska szyjka zle mleko sie nasypywalo no i z nia miala julka trudnoscio by ja zassac a aventa od razu.
eee przeciez wcale nie musi ich mieckolki sa spowodowane niedojrzaloscia ukladu pokarmowego i skoro nie mial do tej pory to raczej juz nie powinien miec...
nie zgodze sie... julia nie miala do prawie 4 tyg i nagle sie zdarzyla. a asiajak dobrze pamirtam z patrykiem meczyla soe od 3miesiaca!!
A no właśnie przypomnialo mi się, że Asia słyszała, że butelka Tommee Tippee jest lipna. Ja mam tą Closer to nature, która ma przypominać cycka i Aleksowi chyba bardziej pasuje niż ta z Lovi
A co z nią nie tak?? Mi w tej Tommee Tippee podoba się to, że jak pije to buzia przytula się jak do cycucha
A to ona
Butelka 260 ml antykolkowa TOMMEE TIPPEE 0m+ SKLEP (879634338) - Aukcje internetowe Allegro
hmm ja dałam 29 zeta