reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Natusia my w przyszłości też planujemy wypad do Grecji bo mamy tam znajomą:tak::tak: ale chcemy by smyki podrosły;-)

Dziś napisałam meila do tej babki co z tym cennikiem. Zobaczymy
;-);-)

A tak wygląda wstępna lista wiadomo ze różne są losy i sytuację ale tak to wygląda na dzień dzisiejszy

1)Czarna79 100%- 2+3
2)Magdasf 100% 2+2
3)Lilunia83? 2+1
4)Kasia1978 100% 2+2
5)Martynka1987 2+1
6)Dorota123456789 2(1)+1
7)Mirabelka 100% 2(1)+2
8)Ppatqa 100% 2+1
9)Blond_20 1+1
10)Magdziunia 100% 2+1
11)Agamir? 2+2
12)Ustinja? 2+1
13)Malena81 99% 2+2
14)Mama Maksa 100% 2+1

W sumie jest 48 osób z dziećmi.
A po rozbiciu jest 29 os dorosłych + 16 dzieciaczków do lat 3 + 3 dzieci do lat 6
Taka mała statystyka:cool2::cool2::cool2:

ps:będa ja na bieżąco uzupełniać i wstawiać na ostatni post

Ostatnia edycja:
No i jeszcze Wesolutka i Marma cos pisały, ale chyba sie nie okresliły do konca :-)

Ps. U mnie jesli nie wypadnie zadne nieprzewidziane zdarzenie, tez bedziemy na 100% :-)

Ok. dziewczynki mam odp z ośrodka o to jego treść

Proszę o samodzielne rozmieszczenie swoich znajomych Ja podam Pani rodzje domków i cenę za domek Pani zna gości i wie kto może z kim mieszkać jak oni zapłacą lub jak będą rozmieszczeni pozostawiam do Pani dyspozycji

3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21

3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)

1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4

1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5

1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4

1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4

w każdym domku znajduje się łazienka podobna do tej na fotografii.
Pozdrawiam Anna

Z tej odpowiedzi wnioskuję że liczone są domki nie ma podziału od os a tym bardziej od dzieci.

Jak widzicie jest 10 domków a chętnych
1)Czarna79 100%- 2+3
2)Magdasf 100% 2+2
3)Lilunia83? 2+1
4)Kasia1978 100% 2+2
5)Martynka1987 2+1
6)Dorota123456789 2(1)+1
7)Mirabelka 100% 2(1)+2
8)Ppatqa 100% 2+1
9)Blond_20 1+1
10)Magdziunia 100% 2+1
11)Agamir? 2+2
12)Ustinja? 2+1
13)Malena81 99% 2+2
14)Mama Maksa 100% 2+1
Choć nie wszystkie potwierdzone))

Można by było to ładnie pogodzić łącząć 2 rodzinki w jednym domku, ale nie wiem co wy o tym myślicie. Nie mnie o tym decydować więc wam pozostawiam decyzję czy idziecie na to czy nie. Zawsze możecie się dogadać między sobą. DECYZJA NALEŻY OD WAS!!!! Ten pogrubiony domek ja rezerwuję jeżeli nie ma cie nic przeciwko))

To tyle z mojej strony.
Buzia
ahhhh aby nie trzeba było szukać linki do ośrodka:))
http://www.domkiuanny.com.pl/index2.html
http://meteor.turystyka.pl/domki-uanny,slesin.html

Ostatnia edycja:
Ja tam nic przeciwko dzieleniu sie domkami nie mam, w sumieto lubie tak na kupie:-D;-) Wesolo i zawsze mozna pozyczyc sol:-D:-D:-p
To ja jakbym mogla to rezerwuje 3 osobowy pokoj w tym jednym domku za 210 zl:tak:
No Czarna spisalas sie na medal :cool2:

CZARNA a mnie sie podoba te 2 pokoje z zadaszeniem Cena 140 zl Ten co jest pietro wyzej od twojego zarezerwowanego Tam w nim pisze ze 5 osob
Ja moze sama pojade z Oliwka ale mysle sobie jakbys mnie z kims dala do tego domku i G by tez jechal to byloby 4 osoby dorosle i 2 dzieci Wiec mysle ze ten domek bylby w sam raz:tak:

reklama
A my najchetniej wezmiemy mały domek 2 osobowy pod warunkiem ze on tez ma aneks, ale jesli ktos musi koniecznie taki zając, bo ceni sobie prywatnosc to proszę, my tez mozemy zamieszkac z kims pod jednym dachem :-D hi hi
Ps. Tylko bez zamiany mężów :-D ha ha
Domki Całoroczne U Anny - Ślesin, w Ślesinie

ja tu praktycznie mogę zrobić tylko kopiuj wklej - myślę tak samo jak Martynka. My jesteśmy z P. na tak tylko musimy poćwiczyć z Alicją jazde samochodem bo z tego co wiem to wszystkie środki są od 3 lat no chyba że to zaklejanie pępka naprawdę podziałałoby...

Do góry