reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madziula no nie ciekawie z tymi kłamstwami, a doradzić nie umiem bo jeszcze nie byłam w takiej sytuacji. Musisz jakoś reagować żeby jeszcze gorzej nie było, a może to taki okres i trzeba go przeczekać:tak::tak::tak::tak:

My juz w domu Wrocilismy kolo 17 Podroz nie byla az taka zla:-p
Oliwka szaleje Malo dzis spala wiec moze zasnie o fajnej godzinie
DOWIKLA super przezent dla babci i dziadka:tak:
KERNA a to dlaczego nie mialas netu?I jak wyniki bety?
LUNKA a dlaczego myslisz ze kuracja nic nie da????Jak sie po niej czujesz???
No to widze ze jednym slowem NIE MASZ CZASU NA BB:-p:-(

Ja sie teraz obijam G sie zajmuje Oliwka Bedzie ja szykowal do spania i usypial Niech teraz on przy niej troche popracuje:-p

Madziula

Tak mi się przypomniało. Scena z serialu-może pomoże. Chlopak kłamal na umur, tłumaczenie i bicie i wszystko nie pomogło.
Tata obiecał synowi, że pójda na samochody. dzieciak radocha i jak juz mięli wychodzic, tata powiedzial, ze kłamał-no bo skoro on oklamuje rodziców, to oni moga oklamac jego. Poniewaz dziecku strasznie zalezalo, i zabolało-zrozumial-moze i w zyciu pomoze???

LUNKA a dlaczego myslisz ze kuracja nic nie da????Jak sie po niej czujesz???
No to widze ze jednym slowem NIE MASZ CZASU NA BB:-p:-(
KOchana, bo jak włożysz globulkę to plackiem na plecach musisz nockę przespac i NIE WSTAWAC, a ja wstaję do małej. Dlatego jak tylko małą położe spac i ta zasnie, to spadam do wyrka na zabieg:-D. Bo ona budzi sie o 2 na dopicie ( a pozniej to róznie, albo co 2h albo juz do 7 spokój) . Wczoraj ja k się ruszyłam do niej, to poczułam, jakby mi wszystko wypłynęło:baffled:

dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d

dziękuję za życzonka :tak::tak::tak::tak::tak:

a jescze w rejestracji powiedział że przyszedł na USB:-D:-D:-D

i jescze Maks wszystko zasikał:-D:-D

na usb :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkim kochanym babciom
dzieci i mamusiek domówkowych
100 lat życia,dużo zdrówka
i uśmiechu na każdy d
zień

kwiaty57.gif

A dla naszych Aguś
Z okazji imienin życzę Wam:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby przyszła)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wieczn
ie)

glitery-pl_pluszowe-misie21.jpg

śliczne życzenia,dziekuję :-):-):-):-)

Ja również przyłączam się do życzeń dla wszystkich Agnieszek i dla babć naszych dzieciaczków! :tak::tak::tak:
dziękuję również :tak::tak::tak::tak:

Takie cos robie dla Dziadka i Babci tylko pojde to wydrukowac do formatu portretowego i kupie ramki:tak::tak::tak:Do tego dokupie jakies bombonierki i kwiatki i mam prezenciki:-);-)

super prezent :tak::tak::tak::tak::tak:

M poszedł kapać Oliwkę więc mam chwile spokoju :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka jednym dziadkom dałą już prezenty rano a drugim dopiero w weekend.
dostali bomboniery i fotokubki z Oliwki zdjęciem.:tak::tak::tak::tak:

i Oliwka pieknie powiedziała wierszyk babci :tak::tak::tak::tak: jestem z niej dumna :-):-):-):-):-):-)

a chomik nadal gryzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to gorzej niż wczoraj,dziś M ugryzł 3 razy i to mocniej ściska niż wczoraj.
rzuca sie w klatce na rękę,kładzie się na plecach i piszczy :tak::tak::tak::tak::tak:
ale jak go wyciągnął już z klatki to ganiał i normalnie sie bawił.więc nie wiem o co mu biega :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

kupiłam Oliwce 2 płyty z piosenkami dla dzieci,teraz stale każe sobie włączac :tak::tak::tak::tak::tak: ciągle teraz śpiewa "poszła Karolinka" i "Tańczymy lambada" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie słodka jest :tak::tak::tak::tak::tak:

i Oliwka pieknie powiedziała wierszyk babci :tak::tak::tak::tak: jestem z niej dumna :-):-):-):-):-):-)
Super, na pewno się wzruszyła:tak:

a chomik nadal gryzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to gorzej niż wczoraj,dziś M ugryzł 3 razy i to mocniej ściska niż wczoraj.
rzuca sie w klatce na rękę,kładzie się na plecach i piszczy :tak::tak::tak::tak::tak:
ale jak go wyciągnął już z klatki to ganiał i normalnie sie bawił.więc nie wiem o co mu biega :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Pozycja obronna???

kupiłam Oliwce 2 płyty z piosenkami dla dzieci,teraz stale każe sobie włączac :tak::tak::tak::tak::tak: ciągle teraz śpiewa "poszła Karolinka" i "Tańczymy lambada" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie słodka jest :tak::tak::tak::tak::tak:
hihihi,
moja posłucha i zaraz się znudzi. Za czesto je nie puszczam-i kto by pomyśłał, że u nas tak mało muzyki w domu kiedyś będzie??? Nikt:no:

Witam wieczorkiem
Byla u mnie siorka i szwagier:tak:Pozniej na chwilke poszlismy do Babci zeby zlozyc zyczenia:tak::tak::tak:A prezencik dostanie w sobote jak pojdziemy na kawe i ciacha:-);-)

Nic mi sie nie chce i łeb mnie boli:no::no::no:Mrozy zapowiadaja na dlugo,dlugo wiec bedziemy siedzieli w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co tutaj takie pustki:confused:
Ja mam chwilke ale nie wiem jak dlugo posiedze bo mlode marudne,ja sie zle czuje,a Dominik tez stale mi steka i cos wola:no::no::no:

KERNA
Babo,jak Twoja beta:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry