reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Siemaneczko dziewczynki,

Noc miałam super !!!!!juz nie pamiętam kiedy tak długo spałam, od 9-6.20:szok::-)
hehe z tym kopciuszkiem to dobre:-):-)uśmialiśmy sie z M
Przed 10 wychodzę do galerii, więc pewnie zajrzę popołudniu...
3majcie się kochane
młoda mamusia, nadia, izulka- bądzcie dzielne, 3mam kciuki:tak:

reklama
O jakie pustki dzisiaj:confused::confused:

Ja się dziś dość wyspałam, my z Igorkiem już po śniadanku teraz jakiś deserek trzeba wsysnąć :-)

Będę robiła pranie dla maleństwa i wogóle mam zamiar poprzestawiać i poprzenosić rzeczy w szafkach, żeby zrobić miejsce na ubranka kocyki i takie tam.

Czy Was też otaczają wokoło ciężarne???
2010 rok to będzie chyba jakiś wyż demograficzny, wciąż się dowiaduje, że a to znajoma w ciąży a to kuzynka:-):-)

hej kochane, mój Mały nie dał mi spać

brzuch mi sie napinał, waliło w krzyżu, wstawałam siku...ech...ciąża:-):-):-)
do tego jeszcze przeziębienie - i znowu sok z malinami, cytryna, czosnek, miód - już nimi haftam:sorry2:

no poranna niespodzianka - brak prądu i wody:szok::szok::szok:
na szczęście przed chwilą wróciły,hehheeh;-)

narobiłyście mi smak ana lecha free:dry::dry::dry:

w planie na dziś - pieczenie ciasta - chyba zebrę zrobię, bo mi się zachciało

buziaczki i trzymajcie się cieplutko

Hej dziewczynki:-D U mnie nocka do bani:wściekła/y:spałam może z półtorej godziny sumując:wściekła/y: ( ta zgaga mnie wykończy)a z rana musiałam sie zerwać bo rodzinka wpadnie o 10.00:baffled: normalnie oczy same mi się zamykają.Na 15 mam gina to wybłagam go rzeby mi coś mocniejszego przepisał na tą zgage bo nie wyrobię do porodu:szok::baffled:ciekawa jestem jak tam moja szyjka...:cool2: i ile znowu przytyłam:cool2:

O jakie pustki dzisiaj:confused::confused:

Ja się dziś dość wyspałam, my z Igorkiem już po śniadanku teraz jakiś deserek trzeba wsysnąć :-)

Będę robiła pranie dla maleństwa i wogóle mam zamiar poprzestawiać i poprzenosić rzeczy w szafkach, żeby zrobić miejsce na ubranka kocyki i takie tam.

Czy Was też otaczają wokoło ciężarne???
2010 rok to będzie chyba jakiś wyż demograficzny, wciąż się dowiaduje, że a to znajoma w ciąży a to kuzynka:-):-)

U mnie to samo a najwięcej w rodzinie, na te chwilę w ciazy jestem ja ,siostra cioteczna i bratowa:szok: byłoby nas 4 gdyby nie to druga bratowa rodziła 3 miesiące temu:tak: także jedna po drugiej,ale ja sie bardzo cieszę bo jak sie wszystkie zjedziemy do babci na wakacje to normalnie przedszkole bedzie ( biorąc pod uwagę że już mamy w najblizszej rodzinie 5 dzieciaczków-w podobnym wieku):-D

Czesc Laseczki :-)
Moj M zaspal do pracy dzisiaj :-D no i juz usnac nie moge z powrotem.
Nocka dobra, ale wstawanie na siku co godzine, pozniej co 2 :sorry2:
Wszystko wrocilo do normy, nie mam zadnych plamien :-)
Mlody sobie teraz czkawkuje, ja po sniadanku i tak sobie siedze. Moze pozniej sie zdrzemne, bo wieczorem kilka filmow chcialabym obejrzec...
Wlasnie ogladam TVN24 i doniesienia o trzesieniu ziemi :szok:
Ja raz przezylam w Manchesterze jak mieszkalam, ale nie bylo bardzo silne.
No i widze, ze w PL dalej zimowo...

Dziewczyny macie cos takiego, ze jak siedzicie, albo lezycie, to robi sie Wam duszno i tchu nie mozecie zlapac? Taka "zadyszka"? Niby cisnienie mam w normie, ale tak mi jakos dziwnie :dry:

A ja ostatnio nie moge "znalezc" pozycji do czytania. Kazda mnie meczy, zwlaszcza, ze musze lezec...:-(
Dziekuje!!! Tobie rowniez!!! Kolorowych snow!!!!
Effaa bidulko Ty tez musisz lezec???
Jak sie czujesz?
Wierszyk swietny :-D

Tabasia ja się zdyszałam ostatnio przy czytaniu na dobranoc Igorkowi,po prostu siedziałam i czytałam :szok:to chyba już przesada:dry::dry:

Mam takie zadyszki jak leze na plecach, mowilam lekarzowi, to najgorsza pozycja, wtedy nasjlepiej polozyc sie na prawym boku, mi to zawsze pomaga :tak:

reklama
Do góry