Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapomniałam was zapytać, macie może dziwne kłucia tak jakby w spojeniu łonowym?
od rana mnie tak dziwnie kłuje,hmmm...
) Witam dziewczyny.
Dokładnie tak samo pomyślałam.Ale mój mąż chciał mieć bliżnięta ale nie wyszło.
W sumie taka radość za jednym zamachem.
Powiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???

Tak więc pomasować bym się mogła. 
Mój jest niewzruszony, śpi jak kamień a ja się dziwie jak tak można gdy się tak kręce i stękam![]()

O kurczeja też padnieta po nocy. No i juz po wizycie u lekarza. Okazało sie ze ma zapalenie tchawicy i znowu antybiotyk - rovamycyna. Dopiero w sobotę skończyłam Duomox brać. Do tego babka powiedziała ze kiepsko z tym moim kaszlem i koniecznie za 5 dni do kontroli
Niewesolo!Ja nie masuje, bo mi sie nie chcePowiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???
Len!Ja tylko czekam, az ktorejs nocy moj mnie opierdzieli, ze sie tak wierceMój jest niewzruszony, śpi jak kamień a ja się dziwie jak tak można gdy się tak kręce i stękam![]()

Mój podobnie.Jak zwlekę się do ubikacji to pyta:"co jest?".Gorzej,że nie mogę nawet na moment położyć się na plecach bo M automatycznie mówi w półśnie;"obróć się na bok"...masakra jak tego pilnuje.musisz głośniej postękać
mój się budzi za każdym razem, jak wstaję siku i pyta czy wszystko ok![]()

musisz głośniej postękać
mój się budzi za każdym razem, jak wstaję siku i pyta czy wszystko ok![]()
...wtedy zawsze głupio pyta "gdzie idziesz?" i zaraz się śmieje bo oczywiste jest że siusiuuuuu