Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
karalajna dziękujeWogóle wszystkim dziewczynkom dziękuje za wsparcie. Bardzo to pomaga jakoś tak lepiej się czuje.
Dzisiaj już jest lepiej psychicznie choć nie różowo![]()
Dam radę i tyle innego wyjścia nie mam... Dostałam dodatkowe leki więc będzie dobrze:-)
Ja powiem szczerze,że wolałabym aby mój mąż też się wyprowadził z łóżka bo tak mi jakoś ciasnoNa początku też się wkurzałam, że sobie poszedłnie miałam do kogo się przytulić
Ale teraz tak mi wygodniej jest, czasem przyjdzie do nas do łóżka, to strasznie ciasno się robi :-)
Tylko,że my wynajmujemy narazie pokój więc nie ma nawet możliwości iść do innego pokoju
no chyba,że na podłogę;-)
Wczoraj lezelismy z M na sofie i ogladalismy tv i M trzymal reka na brzuszku i mala tak dawala czadu ze szok ,wiercila sie pchala tam gdzie on mial dlon
no caly czas nie bo spi ale dosc czesto :-)Az w koncu dla jaj M mowi do malej "uspokoj sie malutka dziewczynko"
tak to fajnie smiesznie powiedzial ale i tak ic nie dalo kopala jak szalona 
Wszystkie piszecie o tych krotkich szyjkach az zaczynam sie obawiac bo moja byla kontrolowana jakos w listopadzie i potem nic
Zobaczymy co z tego wyjdie ,sama nie dam rady a meczyc sie nie bede .No i już widać,że córeczka tatusia rośnie...jak ojciec w pobliżu to szaleje;-)Witajcie piatkowou nas nocka ok jak zwylke pary razy kibelek ale jakos zawsze udaje mi sie szybko zasnac
Bol plecow i bokow juz sie przyzwyczailam co mi innego pozostalo
Wczoraj lezelismy z M na sofie i ogladalismy tv i M trzymal reka na brzuszku i mala tak dawala czadu ze szok ,wiercila sie pchala tam gdzie on mial dlon
az wkoncu M pyta "to ona tak caly czas "
no caly czas nie bo spi ale dosc czesto :-)Az w koncu dla jaj M mowi do malej "uspokoj sie malutka dziewczynko"
tak to fajnie smiesznie powiedzial ale i tak ic nie dalo kopala jak szalona
Nad ranem tez przytulilam sie w M strone i brzuch dotykal o jego reka i na dziendobry dostal pare szturchniec i mowi " to ona znowu nie spi ""
![]()
Jednak ojcowie szaleją na punkcie córekMłoda mamuśkadokladnie on tez chodzi i gada ze jego curonia
jego perelka
![]()
Mój M też marzy o córci i jak okaże się dziewuszka to wiem,że zakocha się w niej bardziej niż we mnie.Już powtarza,że najbardziej kocha dziecko a potem mnie
;-)