reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane! Ja się tylko witam, nadrobię was później, bo stał sie cud i kończę swoją magisterkę:szok: Chyba to słonko za oknem mi dodało energii, zarzuciłam sobie na maksa swoją ulubioną muzę i piszę:cool2:
do potem!! miłego dnia:-)

reklama
Młoda mamuśka to wy nie wiecie co bedzie czy nie chcecie wiedziec ?My marzylismy o niuni i jak tylko okazalo sie ze jestem w ciazy od razu byla Marcysia :) a rownie dobrze moglbyc Marcys :-D ie wiem czemu ale tak jakos wiedzielismy :)i jak poszlismy miedzy 12-14 tc na te badania dokladne to Doc.powiediala ze na 90 % niunia i M az mial lzy w oczach :)

Zapomnialam ,potem okolo 20 tc bylismy znowu na takich dokladnych badaniach i M pyta Doc. czy napewno juz tak zostanie ze jest niunia :) Doc.w smiech i mowi "jasne niech sie pan nie obawia juz jej nic nie wyrosnie ":-D

Witam:)
Ja dziś w miarę wyspana
mrozik wspólczuje choroby, jeszc\ze kaszel. trzymaj się dzielnie
effa wierszyk super
Ja śpię z M bo mamy duże łóżko, chociaż ostatnio się nawet zastanawiałam czy by nie spać w pokoju z telewizorem
A dziś w nocy budze się i tak miaąłm napuchnięte palce u rąk że nie mogłam ich zgiąć bo bolało, i u nóg tak samo, ledwo się dotoczyłąm do łażienki,do tej pory czuję że sa nabrazmiałe

Witam;-) U mnie nocka suuuuuper!! Jak poszłam spać o 23:30 wzielam już z 24 leki i spałam do 6 rano jak zabita mmm. Później M przyszedł z nocki i zasnąć nie mogłam. Lezałam do 7 i zasnelam twardo i dopiero mnie domofon obudził o 10:30 hihi
Dziewczyny macie cos takiego, ze jak siedzicie, albo lezycie, to robi sie Wam duszno i tchu nie mozecie zlapac? Taka "zadyszka"? Niby cisnienie mam w normie, ale tak mi jakos dziwnie :dry:
Mnie na szczęście to omija narazie. Czasami jak ide i mówie to wtedy mnie dopada ale nie ma jeszcze źle.;-)
Ogladacvie tvn ?:) pokazuje te czworaczki :))))słodziaki
Czworaczki oglądałam wczoraj na naszym regionalnym TVP. Mmmm ślicznie niunie. I mówią ze jeden wazy jakos ponad 1500 i patrze na niego i mysle..Boże to mój Franuś już tak wygląda aaaaaa człowieczek mały :-):-):-)

A o plecach to już nie wspomnę:no:

Mój Ł dziś na obiad wymyślił sobie karpia:dry::dry: bleeeh:no:
Dobrze że kupił chociaż takiego już oprawionego, tylko umyć pokroić i smażyć ale i tak nie lubie :no::no:
Ja dzisiaj na obiad robie pstrąga. Kupiliśmy jak był czas przedświąteczny i zamroziłam. M uwielbia pstrągi. Za chwile pojdzie na zakupki i mi kupi mintaja ;-)
zapomniałam was zapytać, macie może dziwne kłucia tak jakby w spojeniu łonowym?

od rana mnie tak dziwnie kłuje,hmmm...
Ojj mam mam czasami ale w pozycji siedzącej. Jak sie poloze to przechodzi;-)
ja też padnieta po nocy. No i juz po wizycie u lekarza. Okazało sie ze ma zapalenie tchawicy i znowu antybiotyk - rovamycyna. Dopiero w sobotę skończyłam Duomox brać. Do tego babka powiedziała ze kiepsko z tym moim kaszlem i koniecznie za 5 dni do kontroli
Biduleczko...Pij jogurciki tak jak już chyba mag007 pisała. Bo Twój żołądek się wykonczy:-(
Witam dziewczyny.

Dokładnie tak samo pomyślałam.Ale mój mąż chciał mieć bliżnięta ale nie wyszło.

W sumie taka radość za jednym zamachem:-p.

Powiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???
Mój M też wpadł na ten piękny pomysł hehehe Tylko że u nas po jednej i drugiej stronie sa bliźniaki i następne bejbi może być razy 2 ;-)
Mój jest niewzruszony, śpi jak kamień a ja się dziwie jak tak można gdy się tak kręce i stękam :confused::confused:
Mój też śpi i raczej się nie budzi ale to dlatego że wywalczyłam miejsce przy krawędzi łóżka:-) wiec go nie budze jak do wc ide:-)
Wogóle witam Was dziewczynki z rana:-)
aniaskrzat wsółczuje problemów z spaniem bo ja ich nie mam:szok:
Mi trudno się obudzić o 24,3,6 na leki więc ja naszczęście takiego problemu nie mam:-)
Ja też oglądalam dzisiaj na tvn o czworaczkach...Ja się przyznam,że nie dałabym rady z czwórką małych dzieci:szok: Dużo czasu potrzebuje jedno dziecko a co dopiero czwórka...
Ty tez na Fenoterolu? Bidulka...pewnie masz co 3godz tak jak ja. Mi połozne powiedziały w szpitalu jak byłam że o 24 mam wziąść cała tabletke zeby przespać dawke o 3 w nocy i dopiero o 6 pół tabletki. Ale ja mam 8 razy 1/2 tabl. ;-)

U mnie planów na dzisiaj brak. Już nie pisze nic bo nigdy z tego nic nie wychodzi hehehehheheh M dzisiaj złozy przewijak, i schowiemy stolik ktory mamy w pokoju. Bo teraz przyjdzie wózek i miejsca brak hehe
Bede do was zaglądać:*

Hej:-)

Ja też się tylko witam i nic nie piszę, bo jestem strasznie wkurzona na babę z allegro, która sprzedała mi spodnie z dziurą i robi problemy. Mam ochotę przeklinać i to bardzo, a nie chcę tu nikogo urazić.
Idę się zrelaksować, żeby Kubol jeszcze na tym nie ucierpiał...:no:

Kochane! Ja się tylko witam, nadrobię was później, bo stał sie cud i kończę swoją magisterkę:szok: Chyba to słonko za oknem mi dodało energii, zarzuciłam sobie na maksa swoją ulubioną muzę i piszę:cool2:
do potem!! miłego dnia:-)

to slonce rzeczywiscie dziala cuda:-), powodzenia!!
ja tez zbieram sie lece na zakupy kupic cos mojej siostrzyczce na urodzinki
pa pa

hej dziewczyny :-)

nadrobilam, obejrzalam powtorke "Na Wspolnej", zaraz ide umyc glowe, potem na zakupy. Jedziemy dzisiaj w odwiedziny do Karola babci. Ale dopiero wieczorem, jak wroci z pracy.
Wiecie na jaki okres trafil w pracy?
jego koledzy sie dziwia, ze juz w styczniu jest tyle zamowien, ze musza robic po godzinach. Mowia, ze w tamtym roku jak bylo jedno zamowienie na dzien to bylo dobrze. A teraz pracuje ich 6 i musza po godzinach zostawac. Karol pracuje dzisiaj 3 dzien i juz dzwonil i mowil, ze znowu musi zostac na pewno godzine dluzej, a co bedzie potem to sie zobaczy. Czyli po 3 dniach ma 4 godziny nadliczbowe. Cieszy sie, bo wiecej zarobi, a praca mowi ze ciezka nie jest :-)

Dzisiaj na obiad wymyslilam ziemniaki ugotowane zalane barszczem bialym z kielbaska, a na drugie pyzy z miesem i cebulka.
Mniam :-)

ide sie ogarniac, ale musze jeszcze inne watki doczytac :-)

reklama
Zapomnialam ,potem okolo 20 tc bylismy znowu na takich dokladnych badaniach i M pyta Doc. czy napewno juz tak zostanie ze jest niunia :) Doc.w smiech i mowi "jasne niech sie pan nie obawia juz jej nic nie wyrosnie ":-D
Na usg w 24tc małe ułożyło się miednicowo i tylko pupcie i nózie od spodu zobaczyliśmy:-DLekarz powiedział,że nic nie odstaje ale nie może powiedzieć płci przy takim ułożeniu.Między nóżkami nic nie było...i jeśli jajek z przodu nie schowało to liczymy na córcie:sorry2:Chociaż o dziwo M częściej wspomina,że nie ważna płeć...a tak to ciągle twierdził,że dziewucha na pewno.

Do góry