reklama
Nie no meczyc na razie nie będe bo wole nie podpadac. Napisałam tylko ze rozumiem ze ma wolne wiec spróbuje sama ale bede miała prosbe o ostateczne przejrzenie pracy bo musi mi zatwierdzic przed złozeniem- mam nadzieje ze kobita sie zlituje. A że jestem w ciazy to ona raczej nie wie bo bardzo pozno mi wyskoczył brzuch wiec ona go nie widziala- wiekszosc załatwiamy mailowo. Ale w razie czego bedzie to argument ostateczny hehekoza- współczuje, męcz ją a jak sie nie da to pisz sama - wiesz jakie ludzie mgr oddają, słyszałam np. o niedokończonych , jak będą chcieli to wszystko przejdzie. A kobiecie w ciąży się nie odmawia :-).
moniSkaBe
Fanka BB :)
a ja wypilam herbatke malinowa i biore sie za prasowanie.
Bo juz nie mam gdzie ukladac. :-)
wczoraj mialam to zrobic, ale nienajlepiej sie czulam, wiec dzisiaj trzeba to nadrobic
i na polsacie ogladam "rodzine zastepcza" i Majka ma depresja ciazowa, ze jest brzydka gruba i taka zostanie po porodzie i w ogole
a jestem tez w 7 miesiacu. (w sumie my juz zaczynamy zaraz 8, no ale prawie taki sam etap
)
Bo juz nie mam gdzie ukladac. :-)
wczoraj mialam to zrobic, ale nienajlepiej sie czulam, wiec dzisiaj trzeba to nadrobic

i na polsacie ogladam "rodzine zastepcza" i Majka ma depresja ciazowa, ze jest brzydka gruba i taka zostanie po porodzie i w ogole

a jestem tez w 7 miesiacu. (w sumie my juz zaczynamy zaraz 8, no ale prawie taki sam etap

Hehe ja tez tak mam, truje mojemu ze juz napewno nie bede taka szczupła jak przed ciaza, ze wygladam jak wieloryb itp.. hehehe
Moniskabe kupilam wlasnie kilkanascie ciuszków u tego sprzedawcy, którego mi poleciłas
we wtorek powinna dotrzec paczuszka :_)))Dziekuje za namiary :*
Moniskabe kupilam wlasnie kilkanascie ciuszków u tego sprzedawcy, którego mi poleciłas

Ostatnia edycja:
SylusiaSW
Kochająca:)
Hej!
Mała z moim tatkiem na sankach więc ja do kompa( jej że ja nie mam rodziców bliżej:-(). Trochę od wczorajszego popołudnia naskrobałyście! Miałam nockę do bani , mała budziła się z płaczem bo nóżka znowu ją boli a jak zasnęła to ja wstawałam a to siku a to nie mogłam oddychać - moja przepona jest przygnieciona całkowici
e!
Poczytam troszkę lutówek i Was!
No i ja kochana tak się naczytałam o zgadze że od 3 dni sobie nie daję rady--zgaga pali cokolwiek bym nie zjadła! Ale jest światełko w tunelu--mój P podsunął mi zimne mleko i po 10 minutach zgaga lekko przeszła- Spróbuj!
Mała z moim tatkiem na sankach więc ja do kompa( jej że ja nie mam rodziców bliżej:-(). Trochę od wczorajszego popołudnia naskrobałyście! Miałam nockę do bani , mała budziła się z płaczem bo nóżka znowu ją boli a jak zasnęła to ja wstawałam a to siku a to nie mogłam oddychać - moja przepona jest przygnieciona całkowici

Poczytam troszkę lutówek i Was!
Hej dziewczynkiU mnie nocka do bani
spałam może z półtorej godziny sumując
( ta zgaga mnie wykończy)a z rana musiałam sie zerwać bo rodzinka wpadnie o 10.00
normalnie oczy same mi się zamykają.Na 15 mam gina to wybłagam go rzeby mi coś mocniejszego przepisał na tą zgage bo nie wyrobię do porodu
ciekawa jestem jak tam moja szyjka...
i ile znowu przytyłam
![]()
No i ja kochana tak się naczytałam o zgadze że od 3 dni sobie nie daję rady--zgaga pali cokolwiek bym nie zjadła! Ale jest światełko w tunelu--mój P podsunął mi zimne mleko i po 10 minutach zgaga lekko przeszła- Spróbuj!

Jeśli masz wielkie metraże a maluszek będzie na początku juz spał daleko od Was to może i się opłaca ale w innym przypadku to chyba kupa kasy wywalona w błotko!dziewczyny zakupujecie monitory oddechu?
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Właśnie czytałąm opowieści z porodówki styczniówek, czytałyście historię agbar, ja az miałąm łzy w oczach, i myślałam żeby u nas założyć wątek opowieści z porodówek bez komentarzy, co o tym myslicie? Ja właśnie te wątki lubię czytać u innych mam, szkoda że lutówki tego nie mają, albo niemogę tego znaleść
Taki wątek na pewno będzie fajny, ale chyba jeszcze za wcześnie na niego
Wróciliśmy,
niby jest zimno, ale dzięki słoneczko tak się nie odczuwa tego...
zaraz M jedzie podpisać umowe przedwstępną kupna mieszkania
w końcu kupujemy z rynku wtórnego, mam nadzieje że uda mu się jeszcze zejść z ceny
3majcie kciuku
zaraz M jedzie podpisać umowe przedwstępną kupna mieszkania

3majcie kciuku
ja też zawsze jak czytam to łezki mi lecą, ciekawe jak będzie ze mnąZaczęłam czytać opowieści z porodówki styczniówek i płaczę...![]()
reklama
Wróciliśmy,
zaraz M jedzie podpisać umowe przedwstępną kupna mieszkaniaw końcu kupujemy z rynku wtórnego, mam nadzieje że uda mu się jeszcze zejść z ceny
3majcie kciuku
3mam kciuki i daj znać, co i jak