Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no meczyc na razie nie będe bo wole nie podpadac. Napisałam tylko ze rozumiem ze ma wolne wiec spróbuje sama ale bede miała prosbe o ostateczne przejrzenie pracy bo musi mi zatwierdzic przed złozeniem- mam nadzieje ze kobita sie zlituje. A że jestem w ciazy to ona raczej nie wie bo bardzo pozno mi wyskoczył brzuch wiec ona go nie widziala- wiekszosc załatwiamy mailowo. Ale w razie czego bedzie to argument ostateczny hehekoza- współczuje, męcz ją a jak sie nie da to pisz sama - wiesz jakie ludzie mgr oddają, słyszałam np. o niedokończonych , jak będą chcieli to wszystko przejdzie. A kobiecie w ciąży się nie odmawia :-).

)
we wtorek powinna dotrzec paczuszka :_)))Dziekuje za namiary :*
e!Hej dziewczynkiU mnie nocka do bani
spałam może z półtorej godziny sumując
( ta zgaga mnie wykończy)a z rana musiałam sie zerwać bo rodzinka wpadnie o 10.00
normalnie oczy same mi się zamykają.Na 15 mam gina to wybłagam go rzeby mi coś mocniejszego przepisał na tą zgage bo nie wyrobię do porodu
ciekawa jestem jak tam moja szyjka...
i ile znowu przytyłam
![]()

Jeśli masz wielkie metraże a maluszek będzie na początku juz spał daleko od Was to może i się opłaca ale w innym przypadku to chyba kupa kasy wywalona w błotko!dziewczyny zakupujecie monitory oddechu?
Właśnie czytałąm opowieści z porodówki styczniówek, czytałyście historię agbar, ja az miałąm łzy w oczach, i myślałam żeby u nas założyć wątek opowieści z porodówek bez komentarzy, co o tym myslicie? Ja właśnie te wątki lubię czytać u innych mam, szkoda że lutówki tego nie mają, albo niemogę tego znaleść
ja też zawsze jak czytam to łezki mi lecą, ciekawe jak będzie ze mnąZaczęłam czytać opowieści z porodówki styczniówek i płaczę...![]()
Wróciliśmy,
niby jest zimno, ale dzięki słoneczko tak się nie odczuwa tego...
zaraz M jedzie podpisać umowe przedwstępną kupna mieszkaniaw końcu kupujemy z rynku wtórnego, mam nadzieje że uda mu się jeszcze zejść z ceny
3majcie kciuku