reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

misia2010 - dzieki za dobry pomysł. kefirek, mniam. Az mi ślinka cieknie. W lodówce pewnie nie mam, to siostre poprosze jak bedzie w sklepie, to mi kupi:-)

reklama
koza- współczuje, męcz ją a jak sie nie da to pisz sama - wiesz jakie ludzie mgr oddają :szok:, słyszałam np. o niedokończonych , jak będą chcieli to wszystko przejdzie. A kobiecie w ciąży się nie odmawia :-).
Nie no meczyc na razie nie będe bo wole nie podpadac. Napisałam tylko ze rozumiem ze ma wolne wiec spróbuje sama ale bede miała prosbe o ostateczne przejrzenie pracy bo musi mi zatwierdzic przed złozeniem- mam nadzieje ze kobita sie zlituje. A że jestem w ciazy to ona raczej nie wie bo bardzo pozno mi wyskoczył brzuch wiec ona go nie widziala- wiekszosc załatwiamy mailowo. Ale w razie czego bedzie to argument ostateczny hehe

a ja wypilam herbatke malinowa i biore sie za prasowanie.
Bo juz nie mam gdzie ukladac. :-)
wczoraj mialam to zrobic, ale nienajlepiej sie czulam, wiec dzisiaj trzeba to nadrobic :tak:

i na polsacie ogladam "rodzine zastepcza" i Majka ma depresja ciazowa, ze jest brzydka gruba i taka zostanie po porodzie i w ogole :-D
a jestem tez w 7 miesiacu. (w sumie my juz zaczynamy zaraz 8, no ale prawie taki sam etap :-D)

Hehe ja tez tak mam, truje mojemu ze juz napewno nie bede taka szczupła jak przed ciaza, ze wygladam jak wieloryb itp.. hehehe
Moniskabe kupilam wlasnie kilkanascie ciuszków u tego sprzedawcy, którego mi poleciłas:tak:we wtorek powinna dotrzec paczuszka :_)))Dziekuje za namiary :*

Ostatnia edycja:
Hej!
Mała z moim tatkiem na sankach więc ja do kompa( jej że ja nie mam rodziców bliżej:-(). Trochę od wczorajszego popołudnia naskrobałyście! Miałam nockę do bani , mała budziła się z płaczem bo nóżka znowu ją boli a jak zasnęła to ja wstawałam a to siku a to nie mogłam oddychać - moja przepona jest przygnieciona całkowici:szok:e!
Poczytam troszkę lutówek i Was!

Hej dziewczynki:-D U mnie nocka do bani:wściekła/y:spałam może z półtorej godziny sumując:wściekła/y: ( ta zgaga mnie wykończy)a z rana musiałam sie zerwać bo rodzinka wpadnie o 10.00:baffled: normalnie oczy same mi się zamykają.Na 15 mam gina to wybłagam go rzeby mi coś mocniejszego przepisał na tą zgage bo nie wyrobię do porodu:szok::baffled:ciekawa jestem jak tam moja szyjka...:cool2: i ile znowu przytyłam:cool2:

No i ja kochana tak się naczytałam o zgadze że od 3 dni sobie nie daję rady--zgaga pali cokolwiek bym nie zjadła! Ale jest światełko w tunelu--mój P podsunął mi zimne mleko i po 10 minutach zgaga lekko przeszła- Spróbuj!:tak:

dziewczyny zakupujecie monitory oddechu?
Jeśli masz wielkie metraże a maluszek będzie na początku juz spał daleko od Was to może i się opłaca ale w innym przypadku to chyba kupa kasy wywalona w błotko!

Właśnie czytałąm opowieści z porodówki styczniówek, czytałyście historię agbar, ja az miałąm łzy w oczach, i myślałam żeby u nas założyć wątek opowieści z porodówek bez komentarzy, co o tym myslicie? Ja właśnie te wątki lubię czytać u innych mam, szkoda że lutówki tego nie mają, albo niemogę tego znaleść

Taki wątek na pewno będzie fajny, ale chyba jeszcze za wcześnie na niego :p Zaraz wejdę poczytam tą historię :)

Wróciliśmy,
niby jest zimno, ale dzięki słoneczko tak się nie odczuwa tego...
zaraz M jedzie podpisać umowe przedwstępną kupna mieszkania:tak:w końcu kupujemy z rynku wtórnego, mam nadzieje że uda mu się jeszcze zejść z ceny:tak:
3majcie kciuku

reklama
Do góry