Witajcie!
U mnie nocka taka sobie, ale nie przez Mleńką. Mojemu się wczoraj po wizycie u gina McDonalda zachciało. Strul sie i calą noc biegal do łazienki.

A jak ostrzegałam, to nie sluchał
Witajcie piatkowo

u nas nocka ok jak zwylke pary razy kibelek ale jakos zawsze udaje mi sie szybko zasnac

Bol plecow i bokow juz sie przyzwyczailam co mi innego pozostalo

Wczoraj lezelismy z M na sofie i ogladalismy tv i M trzymal reka na brzuszku i mala tak dawala czadu ze szok ,wiercila sie pchala tam gdzie on mial dlon

az wkoncu M pyta "to ona tak caly czas "

no caly czas nie bo spi ale dosc czesto :-)Az w koncu dla jaj M mowi do malej "uspokoj sie malutka dziewczynko"

tak to fajnie smiesznie powiedzial ale i tak ic nie dalo kopala jak szalona

Nad ranem tez przytulilam sie w M strone i brzuch dotykal o jego reka i na dziendobry dostal pare szturchniec i mowi " to ona znowu nie spi ""
Kamikaa, moja jak się tatuś zbliży, to jeszcze bardziej się uaktywnia, niz zazwyczaj, a że lubię spać przytulona do niego, to często po nerkach obrywa. Kiedyś w nocy, to się obróił, położył mi rękę na brzuchu i mówi: "Myśka spac, rano się pobawimy" i o dziwo... podziałało

Słowem - cóunia tatunia:-)
Kochane! Ja się tylko witam, nadrobię was później, bo stał sie cud i kończę swoją magisterkę

Chyba to słonko za oknem mi dodało energii, zarzuciłam sobie na maksa swoją ulubioną muzę i piszę

do potem!! miłego dnia:-)
Trzymam kciuki za finish:-)
koza wspólczuję i rozumiem, ja za moim promotorem 8 miesiący latałam, bo sobie seminarium w Hannoverze wymyslił

witam ;-)
matko kolejna noc nie przespana 5 razy wstawalam

i to nie tylko na siku ale i pić. Budzę sie w nocy kilka razy i piję , jakaś przesada

Mam to samo od jakiegoś 20 tygodnia ciąży. Najpierw się wystraszyłam, że cukrzyca, ale cukier poniżej normy na glukozie, więc to chyba normalny objaw

;-)
Hehe ja tez tak mam, truje mojemu ze juz napewno nie bede taka szczupła jak przed ciaza, ze wygladam jak wieloryb itp.. hehehe
Jakbym o sobie czytała. Mój mnie Gloria, albo Hipcia nazywa. Czuję się taka ciężka i niezdarna, a wczoraj u gina na wadze tylko 9 kg do przodu od poszątku ciąży

Chyba mu się ta waga zepsuła;-)
Ja też sobie podczytuję, ale glównie październikówki, bo chcę wiedzieć co mnie na początku czeka, a one mają dział o opiece nad noworodkiem i jakby nie bylo, jakieś pół roku za sobą ;-):-) Ale historie z porodu też mnie rozczulają. Do później:-)