reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka dziewczyny.

Oliwka usnęła o 20.30 więc mam luzik.

jestem ziś jakaś zmęczona więc dziś wczesniej się położę.posiedzę jakies pół godzinki i będę zmykac lulu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

rano jak szłam do pracy to było zimno -11C, a w dzień było chyba -7C czy -8C jakos tak.po weekendzie ma byc ostro bo ma być w dzień nawet -17C :szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem jak ja to przeżyję :no::no::no::no::no::no::no:

reklama
Mlodzi juz po kolacji i zaraz poloze dziewczynki bo juz mi rycza i wydziwiaja:no::no::no:

U nas jutro ma byc -11 wiec przymusowe siedzenie w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A i tak pozniej ma byc jeszcze tak zimno:no::no::no:No ja na bank zwariuje hehe bo nie jestem nauczona siedzenia w domu

MEDEA
To Ci sie udalo z tymi zebami:tak::tak::tak:Super:-)

DOROTA
Moje sa male ale do wzrostu przy urodzeniu dosyc dobrze urosly-praktycznie tyle ile powinny:tak::tak::tak:One beda mialy tyly bo sie mniejsze urodzily:tak:
A wzrost Oliwka mogla odziedziczyc po kims z rodziny i niekoniecznie po Was:tak::tak::tak:
Moj chrzesniak ma niskich rodzicow(moja siora 158 a szwagier moze z 170)a Ich synus ma prawie 80cm a ma 10 miesiecy i jak na moje oko to calkowicie wdal sie w mojego dziadka

dwa ray leciałam tam i spowrotem na drugi koniec żor w taka pizgawę:baffled:

ale sie opłacało- za 1200zł:-D:-D:-D

to nic ze padnieta wrocilam zmarznieta- a nogi mnie do traz bolą:-D

a ja ide sie wykapac, tak wogole to troche wcieta jestem, bo z okazji zaoszedzenia takiej koty kupilam na piwka na dziś:-D i ju wypilismy:-D:-D:-D

a zapomniałąm wam napisac sms-owałam z patrysią.jeszzce w 2w1 :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati ma juz dość i się męczy bo chciałaby aby było już po wszystkim:tak::tak::tak::tak:
pisała że jak do 29 stycznia nic się nie ruszy to idzie na wywołanie :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry