reklama
Wow, Roxeen, moje gratulacje. Po długim porodzie w końcu masz swojego Boryska koło siebie.
Drogi Borysku
Życzę Ci, Najmniejsza Kruszynko, pogodnego dzieciństwa, śmiechu w domu i lodów w niedzielę, i przyjaciół najlepszych na świecie, i życia z fantazją, mądrego i dobrego, i wszystkiego, wszystkiego najlepszego.
Drogi Borysku
Życzę Ci, Najmniejsza Kruszynko, pogodnego dzieciństwa, śmiechu w domu i lodów w niedzielę, i przyjaciół najlepszych na świecie, i życia z fantazją, mądrego i dobrego, i wszystkiego, wszystkiego najlepszego.

Asheara
I can't get no sleep.
roxeen - gratuluje! wiem co znaczy taka dluga meka...
i zawitales wkoncu Borysku na naszej pilskiej ziemi
i zawitales wkoncu Borysku na naszej pilskiej ziemi

Dzień dobry!!
Ja też dostałam smsa od Roxeen o 3 rano ;-);-) pisała również, że z wrażenia nie może spać (skąd ja to znam - po każdym porodzie...).
Roxeen, gratulacje - jesteś bardzo dzielna, musiałaś się okropnie wymęczyć przez tyle godzin. Niech Borysek rośnie zdrowo - bądźcie bardzo szczęśliwi!!!
Fantastycznie, że macie to już za sobą

Moniko, zdrówka dla Witusia!!! Ja też nigdzie dziś nie wychodzę.
Mojego męża nie ma na weekend, jeszcze przed wyjazdem udało mu się sprawić mi przykrość, więc super.
Wczoraj byliśmy u architekta i podobno na początku lutego będziemy już mieli projekt do pozwolenia na budowę. Może uda się ruszyć z budową jeszcze na wiosnę? Ja już chcę MÓJ dom!!
Ja też dostałam smsa od Roxeen o 3 rano ;-);-) pisała również, że z wrażenia nie może spać (skąd ja to znam - po każdym porodzie...).
Roxeen, gratulacje - jesteś bardzo dzielna, musiałaś się okropnie wymęczyć przez tyle godzin. Niech Borysek rośnie zdrowo - bądźcie bardzo szczęśliwi!!!
Fantastycznie, że macie to już za sobą

Moniko, zdrówka dla Witusia!!! Ja też nigdzie dziś nie wychodzę.
Mojego męża nie ma na weekend, jeszcze przed wyjazdem udało mu się sprawić mi przykrość, więc super.
Wczoraj byliśmy u architekta i podobno na początku lutego będziemy już mieli projekt do pozwolenia na budowę. Może uda się ruszyć z budową jeszcze na wiosnę? Ja już chcę MÓJ dom!!
bredzelek
Mamusia 04.2009/12.2010
Roxeen gratulacje dla dzielnej Mamy
i buziaki dla Boryska !!!
Taka wiadomość to niesamowita sprawa!!! Hurrraaaa

i buziaki dla Boryska !!!
Taka wiadomość to niesamowita sprawa!!! Hurrraaaa

martuśka85
http://psychozytywnie.pl
A;le u nas dziś mróz -18 st.Ciekawe ile wynosi odczuwalna temperatura
Dziś nigdzie nie wychodzę z Witkiem
Za zimno dla niego, a poza tym mały jest przeziębiony
![]()
tu jest super stronka ze wszystkimi szczegolami co do pogody, łącznie z odczuwalną temperaturą wg Instytutu Meteorologii: METEO.PL
i zawsze sie sprawdza (no moze prawie
Roxeen, extra! WIELKIE GRATKI i pozdrów Małego
Ostatnia edycja:
reklama
Olu, ja już przywykłam do siedzenia w domu w weekendy z dzieckiem
Ale jeszcze pół roku i tatuś skończy studia. No chyba, że pójdzie na magisterkę. Czegoś chyba nie doczytalam. Możesz napisać mi o co chodzi z tym domem? Chyba będziecie się budować, ale gdzie?