reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam ;-)
Wróciłam właśnie od znajomej (na ploteczkach i herbatce :-p )a co sobie będę żałować jak mój m. pojechał do mojego szwagra bo jeszcze nie olewali razem jego urodzin:baffled:
Jutro oczywiście o 7.00 ma stawić sie w domu bo do szkoły mam na 8.15 i nie miał by kto się Ami zająć no ale zobaczymy czy się stawi jak nie to szmatą przez łeb mówiąc brzydko:dry: no to tyle z moich wywodów;-)

reklama
Aneta fajnie że choinka się udała ale przykro mi że dziewczynki chorubsko dopadło:-:)-( oby szybko się z tym uporały:tak::tak:
Misia nieźle Wam wyszło z tym spryskiwaczem i żarówką;-)
Anaconda a prostownikiem nie dało rady go podładować?:confused:
Maltanka dane wysłałam na prv:tak::tak:
Rychelki moja Droga coś się ostatnio mijamy tutaj;-)
Ucałuj tego małego śmieszka od cioci;-) i dużego łobuziaka również:-)
Fogia dobrze ze nocka minęła Wam spokojnie i ze Fifi oswaja się z tą myślą że misio świętuje w przedszkolu:tak::tak: Zuch chłopak:tak:
Mandziula co do pieluszek to od samego początku używaliśmy 2Pampersa(tych żółtych dla jasnności)dużo w paczce bo jak pamiętam ponad 90 sztuk chłonne więc jak dla mnie było ok;-)
Dobranoc Kobitki :-):-):-)

witam się niedzielnie

nawet nie chce wiedzieć jaka była w nocy temperatura, normalnie mieliśmy pozamarzane okna, woda ściakała z szyb i zamarzła na parapecie:szok::szok:

biedne jesteście z tymi autkami, nasze naszczęście odpala i mam nadzieje że się nie rozmysli:no::no:

anet super że choinka się udała, szkoda tylko że się choróbsko przypałętałło, ale oby szybko sobie poszło

aluśka :) widzę że jany wieczór ci się trafił;-), a męża to trzba krótko;-);-)

w piątek to myślałam że mój małż też ścierrą zarobi:tak:, wysprzątałam chałupkę bo mama się zapowiedziałą na sobotę, podłoga na błyski, kurze pościerane, a mój ukochany o odzinie 20 stwierdza że nie będzie tak bezczynnie siedział i że przerobi włacznik do światła z łazienki na korytarz(było niewygodnie bo światło się zapalało po wejsciu do łazienki), no żesz.... przytargał jakieś wiertarki i zaczął kuć, syfu mi narobił że masakra, skończył sprzątać o 23 bo stwierdziłam że ja się za to nie wezmę:tak::tak::-D:-D

a sobotę wybrałam się z mamą do Reala, normalnie 2 godziny łażenia, zrobiłam zakupy, pogapiłam się na ludzi, ech..., tego mi było trzeba:tak::tak:

witam się niedzielnie

nawet nie chce wiedzieć jaka była w nocy temperatura, normalnie mieliśmy pozamarzane okna, woda ściakała z szyb i zamarzła na parapecie:szok::szok:

biedne jesteście z tymi autkami, nasze naszczęście odpala i mam nadzieje że się nie rozmysli:no::no:

anet super że choinka się udała, szkoda tylko że się choróbsko przypałętałło, ale oby szybko sobie poszło

aluśka :) widzę że jany wieczór ci się trafił;-), a męża to trzba krótko;-);-)

w piątek to myślałam że mój małż też ścierrą zarobi:tak:, wysprzątałam chałupkę bo mama się zapowiedziałą na sobotę, podłoga na błyski, kurze pościerane, a mój ukochany o odzinie 20 stwierdza że nie będzie tak bezczynnie siedział i że przerobi włacznik do światła z łazienki na korytarz(było niewygodnie bo światło się zapalało po wejsciu do łazienki), no żesz.... przytargał jakieś wiertarki i zaczął kuć, syfu mi narobił że masakra, skończył sprzątać o 23 bo stwierdziłam że ja się za to nie wezmę:tak::tak::-D:-D

a sobotę wybrałam się z mamą do Reala, normalnie 2 godziny łażenia, zrobiłam zakupy, pogapiłam się na ludzi, ech..., tego mi było trzeba:tak::tak:

Witam się niedzielnie
Jak zwykle w weekend ja na chwilkę, bo objazd rodziny robimy:baffled:, jak zwykle zresztą. Mój mąż też wczoraj śmigał z wiertarką, ale sam sobie sprzątał:tak::tak: Do usłyszenia w poniedziałek, trzymajcie się cieplutko w te mrozy:szok:

Witam i ja w niedzielne przedpołudnie:-):-)
Pewnie prostownikiem da się ten akumulator naładować co właśnie teraz się robi żebyśmy mogli popołudniu na zakupy ruszyć ale mój M jest z tych co muszą mieć od razu nową część bez względu na to czy stać nas na to czy nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej witajcie niedzielnie, ale mamy piękne słoneczko ale mrozisko, nad ranem bylo -21:szok::szok::szok:
przy okazji wyrzucenia śmieci sprawdzilam czy moje autko odpali i ufff odpalilo...:tak::tak::tak:

pozdrawiam i życze milej niedzielki

Anaconda
udanych zakupow:tak::tak:

Misia jak zajęcia w szkole rodzenia, czego Was uczyli???

Hej babeczki,wczoraj M mi kompa uszkodził i neta nie było ale doszłam co i jak i jestem.
U mnie nocy było -36:szok:.
Anaconda,po zakupy to M w tą mroźnicę pojechał do Lidla -autko odpaliło:tak:- my straszne zmarzluchy z chłopakami i wolimy z domu nosa nie wysadzać:-p:no: - jutro Olek do przedszkola nie idzie:no:,bo nie będę go ciągać na piechotę :sorry2:a autko do lakiernika jedzie.

reklama
Do góry