to znajdz moja wiadomosc odnosnie mojego snu w ktorym i ty bylas![]()
ha ha no wlasnie tak sie zastanawiala o co chodzi z ta zmora

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to znajdz moja wiadomosc odnosnie mojego snu w ktorym i ty bylas![]()
a mialam pisac... snila mi sie dzis eliza80 ze pilnowala u siebie w domku mojej corci.. rzekomo moi rodzice przyszli po julke by odebrac ja od elizy a ze eliza ich nie znala to im dala moja corcie... jak sie okazalo to byli zlodzieje dzieci podajacy sie za moich rodzicow i ukradli mi coreczke!!!! bardzo sie wystraszylam i od razu sie obudzilam by zobaczyc czy malutka aby na pewno lezy obok mnie!
Tak a u nas w szpitalu tak robiai jakos pediatrzy na to nic nie gadaja
ja grzeje mleczko w mikrofali córce
A inne jedzenie nie jest szkodliwe?
o nie ! dlaczego akurat jataka niedobra w dodatku
;-)
a moja lezy w wozku i ja woze to mysli ze jest w aucie heheh chyba juz tez usnela:-) bo smoczka wyplula i spi i sie nie kreci![]()
KOPCIUSZKU mam pytanko do Ciebie
wiem że córe już karmilaś piersią więc pewnie mozesz mi odpowiedziec..
jak jest z piersiami jak odstawilas core od cyca?
Nie zrobiły sie jakieś flaki wiszące albo coś?
bo ja sie tego wlasnie boję..
teraz i tak głownie chodze w sztywnych stanikach mocno ściskam piersi bo mam za dużo pokarmu a odciaganie odradzila mi położna mowiac ze to jest bledne koło bo jak odciagam to pobudzam je do laktacji.. a najlepszym laktatorem jest dziecko
czuje ze to sie zaczyna normowac bo pierwsze dni to masakra byla..
no i ciesze sie ze moja Majka tak ładnie ssie ze brodawki mam całe nie pogryzione, nie bolą , no po prostu bosko
poza tym ze strasznie sie boi chyba i jak zasysa to jakby jej ktos zaraz mial zabrac z buźki tego cyca..no i wylewa sie jej strasznie bokami..
a ulewać ulewa tylko jeśli sie jej od razu do odbicia nie podniesie...
ale jak sie jej odbije to jak jakiemuś facetowi staremu![]()
Daniel dostał okropnej wysypki na całym ciałku, na buzi krostki miał już dość dawno ale teraz to jest coś strasznegopediatra kazała wrócić do Nan H.A. i już mu bledną te krostki powolutku. także mleko przeciw kolkom i zaparciom okazało się trefne... uczuliło i zamiast pomóc w zrobieniu kupki to wstrzymywało! po 2 butelkach H.A. nie miał z tym problemu... no i Debridat chyba zaczął działać bo jest coraz spokojniejszy i już go tak brzuszek nie boli...
a ja wczoraj miałam egzamin z Teorii literatury i uffff - zdałam na śliczną 4![]()
Rozmawialam dzisiaj z bratowa i ona powiedziala ze o9bywatelstwo Angielskie dostaje dziecko urodzone tam tylko ze dopiero po 5 latach,do tej pory ma takie jak rodzic
![]()
Witamy
Boże nie wiem kto wymyślił tą metodę nauki samodzielnego zasypiania żeby przetrzymywać po minucie płacz dziecka...ale na pewno nikt mądry
Dziś mały znów zaczął cyrkować po kąpaniu więc postanowiłam spróbować....i nie wiem czy jeszcze kiedyś do tego wrócę
Matko jak on płakał przez tą minutę
A uspokajanie go potem zajmowało 10 min!!!
W końcu po godzinie zasnął ale to chyba z wycieńczenia tym płaczem....
To nie na moje nerwy...wolę już nosić albo usypiać przy cycu jeżeli dostałam takie dzieciątko które tego potrzebuje...kiedyś się oduczy
A ten płacz to mi się jeszcze długo po nocach będzie śnił![]()
Nie zazdroszczeja tam wogole nie tesknie za okresem
oby bylo tak jak poprzednio.
Hej laski mam pytanko do mam butelkowych robicie mleczko ze zwyklej przegotowanej wody bo ja tak robie i nie wiem czy dobrze bo niby na opakowaniu jest napisane ze gotowac 5 minut??NO i jeszcze jedno pyt w czym trzymacie ta wode do przygotowania mleka w butelce szklanej bo ja trzymam w butli malego aventa bo mam 4 ale wolalabym miec ja do dyspozycji a wode trzymac w czyms innym ale nie wiem w czym mozna i ile taka woda przegotowana na mleczko moze stac jeden dzien ?
A co myślicie o podgrzewaniu już przegotowanej wody-bez wsypanego mleka w mikrofali????
Bo ja sama nie wiem a znajoma mi mówiła, że tak robi