reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiulka raczej coś ci zaszkodziło, bo wątpię, aby nudności wróciły. Ale nie zazdroszczę sprzątania :no:

dziewczyny ja dzisiaj jechałam do pracy i było -28 stopni. masakra jakaś. Nawet się z samochodu nie chciało wysiadać. córę ubrałam ciepło, ale w aucie i tak jeszcze ja kocem okryłam.
ja chce już wiosny :-( najgorsze, ze już się ledwo mieszczę w kurtkę zimową i nie mam pojęcia co robić?? Nie bardzo mi sie opłaca kupować nową na końcówkę zimy. szukałam w lumpeksach, ale tam same maszkary.

Zdec- jestesmy prawie na tym samym etapie. Ja jestem w 17 tyg i 6 dniu ;) Czyli skoro zaczełas juz 18 tydzien to mowisz ze jestes w 5 miesiacu czy w 4tym? bo kazdy mowi cos innego juz sie gubie z tymi miesiacami:confused:

Ewus – Wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO. Życzę Ci przede wszystkim już samych radosnych chwil, aby dni do rozwiązania wypełnione były promieniami słonecznymi i wsparciem najbliższych a przyjście na świat Twoich cudownych, zdrowych maleństw ukoiło Twoje serduszko.

Mam też do Was pytanko. O co chodzi z tym połówkowym USG??? Czy ono się różni od pozostałych???:confused::confused::confused:

cześć kochane!
nemezizaki-Usg połówkowe jest bardzo szcegółowe, sprawdzane są wszystkie pomiarey- główki, serduszka i wszystkich narządów, lekarz ocenia rozwój maleństwa i sprawdza, czy wszystko rośnie miarowo:-)

ja mam wizytę w czwartek- już się nie mogę doczekać mojego usg.

Poza tym ewus- wszystkiego nananannananananjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry