reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wysłałam Patrysi eska z życzeniami ,a wiecie właściwie co urodziła,wrózoną córeczkę,czy moze niespodziankę chłopczyka??:-D
gdzie poznikałyście???:szok::baffled::oo:

reklama
MH a ja ci wróżę jedno twoje dziewczyny za 2 m-ce dadzą ci moc rzespanych nocy:-D:-D:-D
moje dziecię spało 40 minut:baffled:oj będzie marudny do tego kupy cuchnące i znów ząb wychodzi:cool2:

Dziękuję bardzo, oby się spełniło :tak:

Aniu ja od 1 lutego jak wszystko wypalli to za te 600 zł bede miała wszystkie weekendy wolne:tak::tak::tak:

To by było super :tak:

Aniu ja od 1 lutego jak wszystko wypalli to za te 600 zł bede miała wszystkie weekendy wolne:tak::tak::tak:
No to oby sie udalo:tak::tak::tak::tak:

ANKA
Tez bym sobie pochodzila w szlafroku do tej godziny,oj tak:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie powiesilam pranie,obralam ziemniaczki,zupa na jutro wstawiona:tak::tak::tak::tak:
Dziewczynki pospaly jakies 15 minut wiec jest zajefajnie:-):tak:
Jak jutro rano Kacper je obudzi to Mu uszy poobrywam hehe;-):-D:-D:-D

Kruszynka, drugi poród to i nie było ciężko.:tak:
PATI GRATULACJE!!!

U nas -22.:baffled: Nie puściłam starszyzny do szkoły.:no: I u mnie domowe przedszkole.:-)
no to masz w domku wesolo:tak:
No to oby sie udalo:tak::tak::tak::tak:

ANKA
Tez bym sobie pochodzila w szlafroku do tej godziny,oj tak:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie powiesilam pranie,obralam ziemniaczki,zupa na jutro wstawiona:tak::tak::tak::tak:
Dziewczynki pospaly jakies 15 minut wiec jest zajefajnie:-):tak:
Jak jutro rano Kacper je obudzi to Mu uszy poobrywam hehe;-):-D:-D:-D

ja dosc czesto chodze dlugo w szlafroku bo uwielbiam to:-D:-D
Oby jutro Kacper byl bardziej zmeczony, spiacy i zrobil pobudke dopiero o 9:30:sorry2:

Madziula ja przy garach stalam:-D

A ja mialam jechac na miasto ale zadzwonilam do mojego i powiedzial ze jedzie na obiadek.Wiec szybko utluklam schaboszczaki i wstawilam zmiemniaki.
Wlecial zjadl i pojechl dalej
Takim sposobem jestesmy juz po dwuch daniach
Zaraz sie ubieramy i wyhcodzimy po prezencik i na kawke:-)
Laura bedzie miala sie z kim pobawic i mam ogromna nadzieje ze dziewczyny nie beda walczyly o jedna zabawke:-D

Milego popoludnia

Anka chyba o Dowiklę ci chodziło:-D
Ja Ksawka mam już w domu,Klaudia na 16 ściagnie zaraz za nia m i wszyscy będą w domu,a mnie coś sennosć morzy i w ogóle coś czuje@ mi sie szykuje:wściekła/y:

Patrysia urodziła wiecie :confused: :tak::tak::tak:
Dzisaj o 5 rano :tak: 56 cm 2,690 kg :tak: Poszło szybko i bez szycia :-) No i dzisaj urodziny Sewka :-D:tak:
Gratulacje dla dumnej mamy i dla Sewcia lepszego prezentu urodzinowego być nie mogło:tak::-):-).Ale długa kruszynka:tak::-).
A jak w sobotę z nią pisałam to jej zyczyłam właśnie tego żeby urodziła w urodziny Sewka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dówcie mi prorok:-D:-D:-D

Malinka sprawdzian twego wrózbiarstwa:-D czy ciocia madziula będzie miała kiedyś 3 dzidziusia???:-D
Ja z tym samym pytaniem;-):tak:.
Julu się pospał,wcześniej zrobiliśmy próbę taneczną przed piątkową zabawą choinkową;-):tak::-D:-D.

Hej ja narazie tak w skrocie Wyszlismy z domu o 7 wrocilismy ciut po 12 .Myslalam ze bedzie gorzej ale Oliwce -16 nie straszne Oliwka byla bardzo grzeczna .Grzecznie siedziala w wozku nawet smoczka nie potrzebowala ihihi. W szpitalu na szczescie szybko bo za 1 razem udalo sie pobrac krew. Pozniej gadalam z inna babka o wynikach I mam dzwonic w nastepnym tygodniu kolo czwartku i zapytac sie jak badania wygladaja. Pozniej pojechalismy bo po drodze nam bylo Ogrzalismy sie w mc donaldsie na cherbatce Oliwa sie troche drzemnela Ale sapa tylko klo 40 minut Wiec moze usnie dzis wczesniej. Pozniej bylam u gina Ale nie badal mnie tylko przepisal mi tabletki 3 st doustnie ja mam wziasc i 3 szt Maz ma wziasc plus ja jeszcze 1 tabletka dopochwowo Pozniej was poczytam

reklama
gdzie poznikałyście???:szok::baffled::oo:

Anka chyba o Dowiklę ci chodziło:-D
Ja Ksawka mam już w domu,Klaudia na 16 ściagnie zaraz za nia m i wszyscy będą w domu,a mnie coś sennosć morzy i w ogóle coś czuje@ mi sie szykuje:wściekła/y:
nie kochana o Ciebie:tak:
Hej ja narazie tak w skrocie Wyszlismy z domu o 7 wrocilismy ciut po 12 .Myslalam ze bedzie gorzej ale Oliwce -16 nie straszne Oliwka byla bardzo grzeczna .Grzecznie siedziala w wozku nawet smoczka nie potrzebowala ihihi. W szpitalu na szczescie szybko bo za 1 razem udalo sie pobrac krew. Pozniej gadalam z inna babka o wynikach I mam dzwonic w nastepnym tygodniu kolo czwartku i zapytac sie jak badania wygladaja. Pozniej pojechalismy bo po drodze nam bylo Ogrzalismy sie w mc donaldsie na cherbatce Oliwa sie troche drzemnela Ale sapa tylko klo 40 minut Wiec moze usnie dzis wczesniej. Pozniej bylam u gina Ale nie badal mnie tylko przepisal mi tabletki 3 st doustnie ja mam wziasc i 3 szt Maz ma wziasc plus ja jeszcze 1 tabletka dopochwowo Pozniej was poczytam

fajnie ze mimo mrozu wyprawa do szpitala sie udala.Trzymam kciuki za wyniki a no i super ze bylas u gina a widze ze i Twoj sie na kuracje zalapal

My wlasnie wychodzimy
ale nim wylaczylam kompa musial wejsc na bb:-D
papa

Do góry