reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja przed chwila zagnalam dzieciaki do sprzatania bo juz nie bylo gdzie chodzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas-jeszcze nigdy nie mialam takiego sajgonu w chacie:szok::-D:-D:-DA ile bylo przy tym ryku i krzykow:no:Ale bylam twarda i powiedzialam ze dopoki nie posprzataja to nie dostana picia:-);-)
no twarda sztuka z Ciebie :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też pisałąm prze chwilką z Patrysią :tak::tak::tak::tak::tak: pisała że czuje się świetnie,mała ładnie ssie cycusia i ze są szczęśliwi :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: super
ciesze się razem z nimi :-):-):-):-):-):-)

reklama
hej, właśnie rzuciło mi się w oczy że Pati urodziła:tak::tak::tak:super, ze już ma dzidzię przy sobie:tak::tak::tak::tak:i do tego będą teraz podwójne urodzinki:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:ale z tego co pamiętam to Sewi też miał być lutowy :-pwięc to już taka rodzinna tradycja:-D:-D:-D:-D

AGNES nie no bawie sie z nia Az taka wyrodna nie jestem hihihih Ale czuje ze za malo czasu jej poswiecam :-( No ale od dzis juz to zmieniam :-)
Pobawilam sie z nia I G jak widzial jak sie bawimy i smiejemy to tez podchodzil i sie bawil z nami :-)

Kurcze wiecie co Oliwka bawila sie kolo stolu u mojej mamy w pokoju I nagle ryk Oliwka uderzyla glowka (czolo)w ostry kant nogi od stolu Ale mowie wam cod ze sobie glowki nie rozwalila :-(
Placz byl straszny Lod nic nie pomogl Oliwka zasnela z tego placzu :-(

Siniak na czole az wystaje tzn odstaje od czola Mowie wam zal na nia patrzec :-(

Juc sie zaczyna przez sen wiercic Kurcze boimy sie zeby aby nic gorszego z tego nie wyszlo Jakies wymioty Bol glowy itp

Ostatnia edycja:
MEDEUSKA no to szkoda ze nie uda sie zaoszczedzic kasy
MARTA no to jestem ciekawa czy plemniki M zareaguja na szantaz o rozwodzie:-D

Jeszcze raz serdecznie gratulacje dla Patrysi Kurcze trzeba byc zdolnym abu w taka fajna date urodzic 2 dziecko:-D

MALINKA hmmm za rok powiadasz To za jakies 3 miesiace zachodze w ciaze:-D

Ide na barwy szczescia ale jeszcze zajze:tak:

Ja zmykam robic kolacyjke:tak::tak::tak:Zagadalam sie z M na skype i nawet nie sadzilam ze juz ta godzina jest :szok::szok::szok:

DOROTA
Dobrze ze nie rozciela sobie glowki:tak:Ale bidulka juz sobie wyobrazam jak musiala plakac:no:
Ucaluj Ja:-)

DOWIKLA no cale szczescie ze sobie tej glowki nie rozciela
Placz byl straszny A moja mama nie moze sobie tego podarowac ze patrzala na nia i takie cos :-(No ale same wiecie jak czasem ciezko upilnowac dziecko :-(

Narazie spi sobie Mam nadzieje ze bedzie ok

a co mi wywróżysz?:-p

Pisałam sms z życzeniami do Pati:tak::tak: ciągle miała gości i wogóle jeszcze dzisiaj nie spała:no:

a mnie boli cała szczena:dry: ale znów 2 zeby wyrwane

no i kicha- dowiedziałam się że jednak bede musiala wywalić 6 tys na zeby, bo w tym drygim gabinecie to nie są korony pełnoceramiczne tylko na metalu i z drugiej strony(od podniebienia) widac metal:baffled:

więc nici z zaoszczedzonego tysiaka:-D

Medeuska ja mam takie dwie korony z przodu z metalem z drugiej strony ale tylko do polowy jest ten metal i musze ci powiedziec ze bardzo zadowolona jestem z tych koron i nic nie widac metalu to by musial ci ktos nie wiem jak w buzie zagladac zeby to zobaczyc:tak::tak::tak:

Gratulacje dla Ptrysie wkoncu sie dziewczyna doczekala
Super ze dzieciaczki maja w tym samym dniu urodzinki:tak::tak::tak:

Dorota dobrze ze Oliwka sobie glowy nie rozciela bedactwo mam nadzieje ze przespi spokojnie noc

No to teraz sie witam
Dzis znow caly dzien poza domem :tak::tak:
A teraz musze spadac na Skype bo jestem umowiona z rodzicami bo szukamy domku na wczasy nad morzem i musi nam sie wszystkim podobac dowiedzialam sie tez ze moj brat z rodzina tez z nami jedzie z czego sie ciesze czym nas wiecej tym lepiej:tak::tak::tak:;-);-);-)

A i mam pytanko mierzylam Emily przed chwila temperature i miala najpierw tylko 35,9C a potem 36,1C nie wiem czy musze sie martwic tak niska temperatura u dziecka???

Ostatnia edycja:
witam wieczornie
miala wczoraj wpasc wieczorem ale sie nie dalo:-(
juz sie wykapaalm i mialam zasiasc a tu mala ostro zwymiotowala.mycie przebieranie i inne cuda.nie mowiac o poscieli i dywanie ktore najbardziej uceirpialy.a przez caly dzien mala puszczala strasznie baki,gorzej niz staru chlop:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no i jak ja przebralam poszlam spac.obudzilam sie po 3 i wstalam Weronike nakrryc.macam ja a ona sie osbrala az po pas:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i znowu przebieranie itd itd.fetor niesamowity.....
ona usnela ja nie.zaczelo mnie mdlic wiec restze ncy przespalam na sofie na siedzaco a raczej probujac spac ju znie liczac jezdzenia w kiszkach:wściekła/y:
piotrka tez pomulilo.poszedl na autobus i nie dosc ze zle sie czul to jeszcze autobusnie dojechal.w koncu nie pojechal do pracu tylko zglosil urlop na zadanie.

ja caly dzien czulam sie niebardzo a musialam ten balagan ogarnac.teraz ju lepiej ale nie konca jak trzeba:no::no::no::no:
Paulinie na szczescie nic nie jestpoza katarem
ale w szkole dzis nie byla i jutro tez nie idzie,auta zanjomym pozamarzaly.w nocy bylo -24 teraz jest -22.
w dzien piekne slonce ale w cieniu -15.brrrrrrrrr

Weronice tez juz przeszlo,chociaz dzis caly dzien na kleiku glownie,ale odzyskala humor i kolorki

ja jutro na zdjecie szwow lece,dupsko mi wymrozi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

to teraz ide trpche poczytac

reklama
dorota dobrze że głowka nie rozcieta,oj gdybys Ty wiedziała ile moja Oliwka miała porozcinana głowę,to podbite oko,jakies pół roku temu niesamowicie zawsze w coś wpadała,masakra jakas w tedy była.ale już wyrosła z tego.

nic jje nie będzie.
bidulka :tak::tak::tak::tak:

Oliwka wykapana,własnie wpełzła do łozka,oby szybko usnęła.:tak::tak::tak:

Do góry