oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
POWINNAM dostać w zeszłą środe lub w piątem robiłam test w piątek po południu to wyszła mi druga krecha tylko blada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rowniez pozdrawiamwidze ze imienniczke tu tez mam pozdrawiam
POWINNAM dostać w zeszłą środe lub w piątem robiłam test w piątek po południu to wyszła mi druga krecha tylko blada.
Oliwka - dla mnie to dziwne ze cos mi sie dzieje z piersiami bo nigdy tak nie mialam, jesli bolaly to na 2-3 dni pzred @ i nie bylo to regułą i nie wiem teraz co jest.... a nie chce sie nakrecac bo juz raz przezylam rozczarowanie
moze to skutki uboczne duphastonu? na razie tak to sobie tlumacze....
milego dniaOliwka wydaje mi się że nie ma co już dłużej mieć wątpliwości,jesteś w ciąży kochanagratuluję i życzę jak najszybszego potwierdzenia tej informacji:-)
Svensonka ja też staram się nie myśleć o tym że nasze starania znów nic nie dadzą bo naprawdę mimo że nie dawno zaczęliśmy, wydaje mi się że te starania trwają już tak długo...Trzeba mimo wszystko myśleć pozytywnie i czekać na te piękne (blade czy też nie) 2 kreski:-):-):-) Oliwka to że druga kreska była blada oznacza tylko tyle że ciąża jest wczena ale jestpozdrawiam Was dziewczynki i życzę Wam miłego dnia bo ja muszę już zmykać.