oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
POWINNAM dostać w zeszłą środe lub w piątem robiłam test w piątek po południu to wyszła mi druga krecha tylko blada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ja rowniez pozdrawiamwidze ze imienniczke tu tez mam pozdrawiam
POWINNAM dostać w zeszłą środe lub w piątem robiłam test w piątek po południu to wyszła mi druga krecha tylko blada.
najlepiej powtórzyć test za dwa trzy dni i najlepiej z rana bo wtedy stężenie hormonu jest większe
ja wierze że jesteś zafasolkowana
i trzymam kciukasy żeby @ jednak nie przyszła.Oliwka - dla mnie to dziwne ze cos mi sie dzieje z piersiami bo nigdy tak nie mialam, jesli bolaly to na 2-3 dni pzred @ i nie bylo to regułą i nie wiem teraz co jest.... a nie chce sie nakrecac bo juz raz przezylam rozczarowanie
moze to skutki uboczne duphastonu? na razie tak to sobie tlumacze....

gratuluję i życzę jak najszybszego potwierdzenia tej informacji:-)
pozdrawiam Was dziewczynki i życzę Wam miłego dnia bo ja muszę już zmykać.milego dniaOliwka wydaje mi się że nie ma co już dłużej mieć wątpliwości,jesteś w ciąży kochanagratuluję i życzę jak najszybszego potwierdzenia tej informacji:-)
Svensonka ja też staram się nie myśleć o tym że nasze starania znów nic nie dadzą bo naprawdę mimo że nie dawno zaczęliśmy, wydaje mi się że te starania trwają już tak długo...Trzeba mimo wszystko myśleć pozytywnie i czekać na te piękne (blade czy też nie) 2 kreski:-):-):-) Oliwka to że druga kreska była blada oznacza tylko tyle że ciąża jest wczena ale jestpozdrawiam Was dziewczynki i życzę Wam miłego dnia bo ja muszę już zmykać.