• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
"Jest jeszcze taka nowoczesna dzielnica, ze szklanymi budynkami, ale nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa:confused: Ja tam nie pojechałam, ale ponoć fajna"

albo o La Defense?

Kamlotka, dzięki!
jeszcze 5 dni i wracam do pracy, i nie wiem czy się cieszę czy nie

Ostatnia edycja:
ehhh Marissa cos jakas dziwna:confused: ciagle marudzi, jak ja poloze to bum in na brzuszku lezy a za minute juz steki i jeki by ja wziac na rece, spac nie, malo je....
ja juz sily dzis nie mam, oj zeby juz byla 17 bo seb wroci z pracy i sie nia zajmie bo ja dzis wysiadam....na sile ubralam ja i wystawilam na dwor bo w domu wcale nie chce spac a na dworzu usnela, ciekawe na jak dlugo

Maylah- ja byłam w Paryżu tylko raz na 5 dni. Więc nie zdążyłam wszystkiego zobaczyć:-( A bardzo bym chciała pojechać jak będzie wiosna! Niekoniecznie w tym roku, ale koniecznie wiosną. Teraz nas nie stać na to, ale wyjazd do Paryża to moje największe marzenie w tej chwili.
Może Ty mi odpowiesz na pytanie czy we Francji jest coś takiego jak słodkie albo półsłodkie wino? Bo próbowałam tam kupić, a sprzedawcy nie wiedzieli o co mi chodzi.... A używałam wyrazu ze słownika. Próbowałam też tłumaczyć tak własnymi słowami, że ma być słodkie w smaku, to pokazywali mi w sklepie półkę ze słodyczami:baffled::confused: I cały czas mnie to zastanawia:-D

no dziekujemy wyszly dwa na raz ale takie malutkie kujki,czyli za nim wyjdzie caly to jeszcze potrwa, a on z tego wszystkiego biegunki dostał, ale ogolnie jest bardzo grzeczny

reklama
Ada- gratulacje dla Kacperka. Teraz już choróbsko pójdzie jak najdalej od Was:tak:
Vioreczka- nie martw się, jakoś przeżyjesz rozstanie. Ja szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej... Pierwsze dni było stresujące, a później już lepiej. Wiadomo, że cały czas się myśli o maleństwie, ale z czasem się przyzwyczaisz. A wracasz na pełny etat czy na jakąś część?
Willsonka- dziękuję za informację o tej promocji pampersów. Chętnie skorzystam, bo rzeczywiście się opłaca. :tak:
Ada- Ty masz w Zabrzu Makro, prawda? Robisz tam czasem jakieś zakupy? Ja chyba właśnie tam się wybiorę, bo mam najbliżej.
Maja- dopiero zauważyłam, że pisałaś też o La Defense:-) Znasz Paryż?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry