reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Aż głupio się pytać, ale przed każdą wizytą golicie się na zero (tak jak do porodu) czy tylko tyle na ile żeby z majtek nic nie wystawało?? :zawstydzona/y: Pamiętam że kiedyś ogoliłam się kompletnie na zero(na przedszkolaka :-) ) to mnie ginekolog opieprzył, że te włosy to po coś tam są i tak to łatwiej się jakiegoś zakażenia nabawię.

Właśnie spojrzałam że lutówki też zaczynają się rozpakowywać :-D

Ja golę tylko tam w środku, tzn na wargach. Z przodu zawsze zostawiam mojego "jeżyka". Włosy są tam dobre bo zabezpieczają przed "schodzeniem" bakterii w dół.

Ciekawe jak u gosiagro wizyta. Coś się dzisiaj nie odzywa, a miała mieć 3D.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Dziewczyny,

jestem Tu pierwszy raz i mam nadzieję, że mnie przygarniecie:-D,

Jestem w 21 tygodniu ciąży - pierwszej i czekam na mojego cudownego synka :-D

Witamy :-D

Właśnie zadzwoniłam do mojego ginekologa, żeby potwierdzić jutrzejsze badanie połówkowe USG i przełożył mi je na sobotę :-(
Zapomniałam się zapytać czy dla pewności w piątek też zadzwonić, więc nie będę już dzwonić bo pewnie znowu by przełożył i pójdę "bez zapowiedzi". Tyle czekania byle do środy a teraz byle do soboty :-) Dobrze że w tym tygodniu bo za tydzień to miałabym do wyboru USG albo ślub :-D

Jakiego używacie kremu do depilacji??

Hej. Kurde,tak fajnie mi sie spalo,choc z wieczora zasnac nie moglam,a rano w 'Dzien dobry tvn' uslyszalalm,ze nie ma bezpieczniej dla plodu dawki alkoholu...wypilyscie cokolwiek podacz tych miesiecy? ja wlasnie sobie podliczylam no i wyszlo,ze wypilam kilka'Karmi', mala lampke szampana...kiedy dowiedzielismy sie o plci... i na sylwestra, no wzielam jakiegos lyczka od meza piwka,jak mi tak strasznie sie zachcialo :)ale taka ilosc chyba nie powinna zaszkodzic drastycznie,co?
Osobiście sądzę, że nie zaszkodzi, aczkolwiek jestem całkowitą abstynentką, więc nic w ciąży nie piłam :-)

Witam kochane.
Mnie też interesuje, czy obraz 3D jest cały czas podczas badania, czy tylko na chwilkę?
Włącza lekarz później jak już zrobi wszystkie pomiary :-)

Witam Dziewczyny,

jestem Tu pierwszy raz i mam nadzieję, że mnie przygarniecie:-D,

Jestem w 21 tygodniu ciąży - pierwszej i czekam na mojego cudownego synka :-D
Witamy serdecznie :-D

O matko, ale się objadłam :szok: a chciałam wam powiedzieć, ze położyłam się o 15 na pół godzinki i wstałam o 18 :-D

reklama
Do góry