reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-)
Hahaha gratuluję

Pamiętasz, ja też mialam miec chłopca

Lenuszka
Mamusia Gajusi
A sprawdziło Ci się z kalendarzem chińskim??aneczik trafiłas 100%jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg
, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy
) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczekz Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10
To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce![]()
A sprawdziło Ci się z kalendarzem chińskim??
a masz do niego linka, bo chyba według kalendarza był chłopiec, a ze teraz jestem jednocześnie przeszczesliwa i w szoku to nie mogę sobie przypomnieć co wyszlo według tego kalendarza

Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczekz Wojtusia na Maję.
Ja już zmieniłam, gratuluję

Lenuszka
Mamusia Gajusi
Tak mam proszęa masz do niego linka, bo chyba według kalendarza był chłopiec, a ze teraz jestem jednocześnie przeszczesliwa i w szoku to nie mogę sobie przypomnieć co wyszlo według tego kalendarza![]()
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski
nemezizaki
Zaangażowana w BB
aneczik trafiłas 100%jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg
, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy
) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczekz Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10
To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce![]()
Moje grattulacje i cieszę się że z dzidzią wszystko ok

.Ale dzidzia Ci niespodziankę zrobiła :-)
Gratulację gosiagro! Wspaniałe informacje!:-):-)
Uśmiałam się z tej zamiany Wojtusia na Majeczkę

Jednak jesteś najlepszym dowodem, że w 13tyg lekarz nie jest w stanie określić płci. Wygląda na to że raczej wtedy strzelał niż już coś faktycznie widział:-):-)
I jaka duża już Majeczka, pół kilograma szczęścia:-):-)
Witaj arla wśród czerwcóweczek!
Uśmiałam się z tej zamiany Wojtusia na Majeczkę

Jednak jesteś najlepszym dowodem, że w 13tyg lekarz nie jest w stanie określić płci. Wygląda na to że raczej wtedy strzelał niż już coś faktycznie widział:-):-)
I jaka duża już Majeczka, pół kilograma szczęścia:-):-)
Witaj arla wśród czerwcóweczek!
reklama
a na ktory patrzę wiek? Bo we wrzesniu (m-c poczecia) mialam 26 lat a za miesiac skonczyłam 27 lat. Jezeli patrze na 26 lat to zgadza się i dziewczynka, jezeli 27 to chłopiec.
Dzieki wielkie dziewczyny
Ostatnia edycja: