Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-)

A sprawdziło Ci się z kalendarzem chińskim??aneczik trafiłas 100%jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg
, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy
) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczekz Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10
To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce![]()
A sprawdziło Ci się z kalendarzem chińskim??

Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczekz Wojtusia na Maję.

Tak mam proszęa masz do niego linka, bo chyba według kalendarza był chłopiec, a ze teraz jestem jednocześnie przeszczesliwa i w szoku to nie mogę sobie przypomnieć co wyszlo według tego kalendarza![]()
aneczik trafiłas 100%jestem strasznie podekstytowana, bo takie wiesci że
A więc jestem po badaniu i mój Wojtuś okazał się Majeczką, jesteśmy jeszcze w takim szoku, będzie córeczka:-):-) w sumie nie nastawiałam się, ąz tak bardzo, bo płec była okreslona bardzo cwzesnie więc liczylam się z pomyłka. A powiem wiem ze na początku przeczuwalam, że to dziewczynka, ale mówilam, ze pewnie będzie chlopiec. Mała ma wszystkie wymiary idealne na 22 tyg
, waży 454 g. Niestety nie chciała pokazać twarzy była cały czas odwrócona, za to pomogłam poogladac jej kark i uszy
) zatam jakość zdjecia nie bedzie dobra, ale wam zaraz pokaze
Jestem bardzo szcześliwa, że wsyzstko ok
Pytałam o zgagę i gin powiedzial, że rennie mogę brac bo to tylko wapno, a jak by mi mocniej dokuczała to mi przepisze cos mocniejszego.
Kajdusiu prosze Cie o zmianę na liscie czerwcóweczekz Wojtusia na Maję. Mąz mówi, że potrzebuje parę godzin, zeby się przestawic, hhiiih
Najważniejsze, że zdrowiutka, jej wymiary to:
Bicie serduszka - 149/min
BDP - 53 mm
HC-168 mm
AC 168 mm
FL 37mm
Waga 454 g
Afi 10
To na tyle zaraz jakieś zdjątko wrzuce![]()

.