Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A poza tym wszystkie Maje to są fajne babeczki

więc chyba szanse raczej marne.
a teraz wali ściemę że absolutnie nie wie co dostanie
A ja zrobiłam mu z czerwcówkowych przepisów ptasie mleczko i ciasto z colą z tej okazji i obydwu już próbowałam - wyszło super! Dzięki dziewuszki za przepisy! 
Zdec mnie przywołała - zatem jestem. Dzisiaj zadzwoniłam do genetyki i w sumie wczoraj dostałam telefoniczną wiadomość ale dzisiaj ją potwierdzono. Będę miała córeczkę daliśmy jej na imię Jagódka. Mała ma Zespół Downa. Żadne parametry oprócz nt 3mm nie wskazywało na tą wadę. Lekarz jest zdziwiony. Postanowiliśmy, że mała zostanie z nami chyba, że coś będzie bardzo nie tak to wtedy już życie samo zdecyduje za nas. To decyzja naprawdę ciężka. Malutka kopie kozły fika. Mamy nadzieję, że to będzie lekki stopień . Wiem, że niektórzy mnie tu potępiom ale ja inaczej nie potrafię. Jestem w rozsypce, ciężko mi i mężowi. Ale może tak miało być. szkoda tylko, że zaw ynikiem czekać trzeba 3 tygodnie. Nie wiem co mam robić.
Trzymam za wasze maluszki kciuki.
Zdec mnie przywołała - zatem jestem. Dzisiaj zadzwoniłam do genetyki i w sumie wczoraj dostałam telefoniczną wiadomość ale dzisiaj ją potwierdzono. Będę miała córeczkę daliśmy jej na imię Jagódka. Mała ma Zespół Downa. Żadne parametry oprócz nt 3mm nie wskazywało na tą wadę. Lekarz jest zdziwiony. Postanowiliśmy, że mała zostanie z nami chyba, że coś będzie bardzo nie tak to wtedy już życie samo zdecyduje za nas. To decyzja naprawdę ciężka. Malutka kopie kozły fika. Mamy nadzieję, że to będzie lekki stopień . Wiem, że niektórzy mnie tu potępiom ale ja inaczej nie potrafię. Jestem w rozsypce, ciężko mi i mężowi. Ale może tak miało być. szkoda tylko, że zaw ynikiem czekać trzeba 3 tygodnie. Nie wiem co mam robić.
wierze że życie wynagrodzi Wam tę decyzję. Trzymaj się dzielnie kochana. Śliczne imię wybraliście. Przytulam.
Więc niestety sprawdził się ten gorszy scenariusz ... Właściwie nie wiem nawet co do końca Ci napisać, bo z jednej strony wyobrażam sobie jak bardzo musiało być Ci ciężko zderzyć się z tą wiadomością, z drugiej jednak strony trisomia zwłaszcza lekkiego stopnia (oby taka własnie była) nie jest jeszcze końcem świata, a dzieciaczki z zespołem wyrastają przecież na fajnych i radosnych ludzi, wiele tylko zalezy od nastawienia środowiska i ciepła jakim sa w nim otaczane.
Droga krakowianko nie wiem nawet jak musisz przeżywać taką wiadomość, ale z całego serca będę się modlić o to, żeby Jagódka była jak najzdrowszym dzieckiem mimo zespołu Downa. Mam nadzieję, że ta wiadomość pozwoli wam chociaż trochę przygotować się na stan waszej córeczki, a wierzę, że da wam ona jeszcze wiele radości. Nikt Cię nie potępia, cokolwiek zadecydujecie. Tulę Ciebie i Twoją rodzinę mocno. Trzymajcie się!Zdec mnie przywołała - zatem jestem. Dzisiaj zadzwoniłam do genetyki i w sumie wczoraj dostałam telefoniczną wiadomość ale dzisiaj ją potwierdzono. Będę miała córeczkę daliśmy jej na imię Jagódka. Mała ma Zespół Downa. Żadne parametry oprócz nt 3mm nie wskazywało na tą wadę. Lekarz jest zdziwiony. Postanowiliśmy, że mała zostanie z nami chyba, że coś będzie bardzo nie tak to wtedy już życie samo zdecyduje za nas. To decyzja naprawdę ciężka. Malutka kopie kozły fika. Mamy nadzieję, że to będzie lekki stopień . Wiem, że niektórzy mnie tu potępiom ale ja inaczej nie potrafię. Jestem w rozsypce, ciężko mi i mężowi. Ale może tak miało być. szkoda tylko, że zaw ynikiem czekać trzeba 3 tygodnie. Nie wiem co mam robić.