reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madziula mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle.No i chyba nie masz zelaznego lozka:confused: bo wiesz przypadkiem moglby Ci sie jezyk to niego przykleic:-D albo co innego:-D

Medeuska a wracajac do gosci to u Nas byla sama bliska rodzina:-DObcym wstep wzbroniony:-D
:-D

witam:-) melduje ze zyje ;-) witam tez nowe mamy :-) dorwalam w koncu ksiazki na które polowałam dłuzszy czas Jeździec Miedziany - Simons Paullina Tatiana i Aleksander - Simons Paullina Ogród letni - Simons Paullina
takze obawiam sie ze jakis czas bede pojawiac sie sporadycznie i od razu przepraszam :zawstydzona/y:
Milego dnia :-)
to fanie, ja juz dawno dobrej ksiązki nie cytalam, ale wogóle dawno sie nie zabrałam zeby taką znaleźć:-D

A co to taka cisza gdzie wy dziewczyny?????:baffled:
A wie ktos co u Pati kiedy wyjąd do domu
pewnie w czwartek, bo 3 pełne doby zawsze trzymają w Rybniku:tak:

ja też zmykam bo już mi m wyrzuty robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:właśnie mnie wnerwił na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrej nocy
Kochana ty sie tak nie denerwuj bo złośc piękności szkodzi.:tak:
DOWIKLA Dzieciaki tez ogladaja M jak milosc????To powinnas miec spokoj na filmie Jak mozna miec spokoj przy 4 dzieci :-)
ANKA jak wpadniesz kiedys do Zor to musimy poznac sie osobiscie :-)

Ja w naszym pokoju ogladam Barwy szczescia Pozniej M jak milosc
G u mamy ogladaja mecz :-)
Oliwka spi Jeszcze kolacyjke zjem i luz :-)

Ciekawe jak MARTA i jej nowa praca?????/Mam nadzieje ze ja dostala
I gdzie MALINKA??????
MH sie jakos malo dozywa :-(
No i KERNA sie opuscila No to wszystkich podsumowalam hihihi
Ha mój M też ogląda mecz ale zaraz przełącze na M jak miłość.
No podsumowałas dziewczynydobrze ze mnie nie:-p:-p:-p:-)
Ja wpadlam napisac Dobranoc

Dorota bardzo chetnie:tak:
dzownilam do Patrycji ale mamusia zmeczona drzemie wiec obiecalam ze jutro zadzwonie:tak:
No napewno jest zmęczona pogadamy z nia jak wróci i mam nadzieje ze zdjęcia jakies bedą

wogóle to zrobiłyście mi smaka na ciasto:sorry2:
a ja nie upieke:dry: bo piekarnik zjeb.....
tylko do pieczenia miesa sie nadaje:-D bo krzywo grzeje i w jednym rogu i z tyłu ciasto spalone a z drugiej strony surowe:baffled:

mm a dorta mi zrobila smaka na mleko cieple i do tego chlebek z dżemem, ale nie mam dżemu, a nie chce mi się isć juz teraz na ten mróz:dry:

Witam wszystkie panie :-)
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Ja również jestem z Żor ale od ślubu mieszkam kolo Rzeszowa.
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam

reklama
Do góry