reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sylcia- nie musisz pisac z dziewczynami z którymi nie chcesz;-)... Ale jak już coś piszesz to faktycznie mogłabyś trochę więcej się rozpisać :-p a nie potem masz pretensje jak ktoś zwraca Ci uwagę;-)

femme-
hmm , to ja juz nie wie od czego to zależy... Wiem,że ja muszę wszystkimi metodami zabezpieczać żeby było bezpiecznie:-D Pewnie jak będę bardzo chciała zajść w kolejną ciąże to się nie uda;-) hehe ( a troszkę już bym chciała;-):-p)

sylcia007 a ja nie mam wcale pretensji , że piszesz , że żyjesz :-);-) i w ogóle lubię czytać Twoje "wypociny" :-D:-D:-D:-D
co tam u Ciebie kochana??

Ooo jak milo :) :zawstydzona/y: :szok: :-D U mnie nie najciekawiej Cale dnie spedzam po urzedach i zalatwiam sprawy papierkowe Mam juz po prostu Dosc Wyprowadzamy sie trzeba mieskania i domu ogladac A te niejedne na zdjeciu superr extra a pozniej wchodzisz i plesn i grzyb Jest Przy malym dziecku nie mozna sobie na to pozwolic a i ja mam alergie na mchy plesnie grzyby paprotniki itp ;/ Pozniej, Nadia ma juz 7 zebow Wychodzi jej teraz rowno gorna lewa dwojka i dolna prawa trojka Bidula tak sie meczy I nie pomagaja mascii syropy i czopki Steka kweka i placze :( Glowa boli pelna dupa ... ;/ A u Ciebie jak tam ? Jak ciasto :) Moze wyslesz kawalek :p :)) Uwielbiam murzynka :))

Ooo jak milo :) :zawstydzona/y: :szok: :-D U mnie nie najciekawiej Cale dnie spedzam po urzedach i zalatwiam sprawy papierkowe Mam juz po prostu Dosc Wyprowadzamy sie trzeba mieskania i domu ogladac A te niejedne na zdjeciu superr extra a pozniej wchodzisz i plesn i grzyb Jest Przy malym dziecku nie mozna sobie na to pozwolic a i ja mam alergie na mchy plesnie grzyby paprotniki itp ;/ Pozniej, Nadia ma juz 7 zebow Wychodzi jej teraz rowno gorna lewa dwojka i dolna prawa trojka Bidula tak sie meczy I nie pomagaja mascii syropy i czopki Steka kweka i placze :( Glowa boli pelna dupa ... ;/ A u Ciebie jak tam ? Jak ciasto :) Moze wyslesz kawalek :p :)) Uwielbiam murzynka :))

Chętnie bym się podzieliła ciastem, ale troszkę daleko hihi :-)
ojej, to nieźle masz bieganinę...
ja sobie nie wiem jak poradzę jak mała się urodzi... z tymi aktami urodzeń i rejestrowaniem itp. po prostu to będzie tragedia :szok:
a o tym jak będzie płakać i nie będę wiedziała o co chodzi to już w ogóle załamuję się :baffled: ale mam nadzieję, że tak źle nie będzie
a śliczną masz tą córeczkę , w avatarze szczególnie na suwaczku nie mogę się napatrzeć taka fajniusia buźka :-D
a teraz to pewnie gryzie jak ząbulki wychodzą to jak "dziabnie" to już koniec hehehehehe...

pola - od kiedy kocham się z moim chłopakiem (czyli ok.7-8miesiecy) zawsze używaliśmy gumki lub globulek, samej gumki, lub samych globulek, lub bez "niczego" ale tylko tuż przed okresem(np.2,3dni) I NIGDY, PRZENIGDY nie pozwolilam mu skonczyć w środku(no,może raz gdy była gumka+globulka). No i w ciazy nie jestem. A teraz dlatego sie martwie, bo malo ze niczego nie uzylismy, to jeszcze w dni plodne , dobrze ze nie przyszlo nam do glowy kochac sie do konca bo wtedy bym miala schizy na maksa i jakies 50/50% szans ze zaszłam :baffled: a tak to chyba troche mniej....
femme- dziwne to, co napisałas. Moze ja teraz powinnam sie gleboko wewnetrznie zastanowic co czuje- czy jestem czy nie, i domylec sie ,ze jest na odwrot.:dry:

no ladnie chwiele mnie nie ma a wy sie klocice w tym czasi:-p A mnie ten moj jelpo wkurzyl:wściekła/y: jak jutro zazdzowni to sie dowie jak go nie lubie:-p

Femme no to mnie rozumiesz, chodz by mi placili to nie chciala bym byc jego budzikim:dry::-p

dobra spadam spac bo juz mi sie oczy zamykaja.
Życze dobrej nocy;-)

Chętnie bym się podzieliła ciastem, ale troszkę daleko hihi :-)
ojej, to nieźle masz bieganinę...
ja sobie nie wiem jak poradzę jak mała się urodzi... z tymi aktami urodzeń i rejestrowaniem itp. po prostu to będzie tragedia :szok:
a o tym jak będzie płakać i nie będę wiedziała o co chodzi to już w ogóle załamuję się :baffled: ale mam nadzieję, że tak źle nie będzie
a śliczną masz tą córeczkę , w avatarze szczególnie na suwaczku nie mogę się napatrzeć taka fajniusia buźka :-D
a teraz to pewnie gryzie jak ząbulki wychodzą to jak "dziabnie" to już koniec hehehehehe...

Noo lubii sobie pogryzc niezle :) Wszystko ma w buzii i wszystko musii skosztowac :) Uwielbia jesc :) A co do tego z tym malym dzieckiem ... Widze ze z Uk jestes ... Ja cala ciaze prowadzilam w Irlandii i tu sie leczylam i tu rodzilam :) A akt urodzenia zaraz w szpitalu sobie zrobilam Byla panii z urzedu Ma taki swoj pokoj wydzielony i przyjmuje wszystkich A pozniej do Health Center sie zarejestrowac i chodzic sie wazyc itp do poloznej :) Ale u Ciebie podobnie jak u mnie zapewne :) Nie ma sie co stresowac na zapas Ja swoje dziecko calkowicie sama wychowuje z Damianem od urodzenia Damian musial isc do pracy nie dostal zadnego wolnego :( Wiec ciagle bylam sama z Nadia w domu Malo znajomych Wszystko robilam sama wokol niej wszystko ja zalatwialam Albo Damian jak mial wolne Najgorszy jest pierwszy miesiac bo poznajesz dziecko A po miesiacu wiesz jak trzymac wiesz jak kapac :)) Nie ma problemu :) Oby nie bylo kolek Jak chcesz to moge podac Ci nazwy roznych lekow czy dobrych kremow dla dziecka na rozne rzeczy ktore kupisz w aptece albo np w Boots'ie :)) Nie martw sie bedzie ok :))

PS Co do loczeczka to ja mam to samo z graco :) Jestem bardzo zadowolona Nadinie wlaczam wibracje odglosy natury Ustawiam sobie czas i dl niej to wielka przyjemnosc :) Do palaka z zabawkami sobie przypinalam swoje zabawki bo te takie ciemne byly i przebieraka tez czesto uzywalam Ulga dla kregoslupa :)) Jak Nadie kladalm na lozku i ja przebieralam to zaczynalo mi wiecznie z piersii leciec mleko a tak w Przebieraku stalo sie wygodnie :))

pola - od kiedy kocham się z moim chłopakiem (czyli ok.7-8miesiecy) zawsze używaliśmy gumki lub globulek, samej gumki, lub samych globulek, lub bez "niczego" ale tylko tuż przed okresem(np.2,3dni) I NIGDY, PRZENIGDY nie pozwolilam mu skonczyć w środku(no,może raz gdy była gumka+globulka). No i w ciazy nie jestem. A teraz dlatego sie martwie, bo malo ze niczego nie uzylismy, to jeszcze w dni plodne , dobrze ze nie przyszlo nam do glowy kochac sie do konca bo wtedy bym miala schizy na maksa i jakies 50/50% szans ze zaszłam :baffled: a tak to chyba troche mniej....
femme- dziwne to, co napisałas. Moze ja teraz powinnam sie gleboko wewnetrznie zastanowic co czuje- czy jestem czy nie, i domylec sie ,ze jest na odwrot.:dry:

Jak boisz sie ze jestes w ciazy a nie minely 72 godziny to idz do ginekologa niech Ci przepisze Postinor Duo Takie dwie tabletki Ktora jedna bierszesz a nastepna po 12 godzinach Najlepiej nie zapomniec o odstepie czasu :) To bardzo silny lek Mozesz miec problemy z miesiaczka i mozesz miec bole ... Jak boisz sie to po prostu idz i niech Ci przepisze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sylcia, niestety minęło już ponad 3dni. To stało sie w piatek, powage sytuacji zrozumiałam dopiero w sobotę,jak i to,że w weekend nie ma na co liczyć-bo to weekend. a w pon szkoła i nie mogłam się urwać bo dwa testy i takie tam:dry: a o 16 już było po ptokach. Ehhh...

Do góry