reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zasmarowałam colgeitem :-Dszczypie troszku:baffled:
Anabubka spirytu w domku nie mam wypity:-D:-D
a Antoszka ząbkuje i zawsze wtedy ma katar a z tego kaaru poszedł kaszel i teraz katar sie zrobił brzydki zielony :baffled:pani doktor kazała dawać lipolmal syrop prawoslazowu calcium i otriwin do noska no i siedzimy w domku:sorry2:oby przeszło:tak:
Antek nauczył się wymuszać na nas wszystko piskiem krzykiem płaczem i teraz z tym walczymy o boziu może nie zwariuję:dry::dry::dry:

reklama
Witam Was Kochane. Nie mam jak wejść bo siostra u mnie siedzi od niedzieli bo piec im rozwaliło w domu :dry: i śpi z synem tam gdzie komputer jest. Kubek na szczęście zdrowy, szaleje z kuzynem :-D M jutro na zabieg jedzie oby wszystko poszło dobrze :tak: a na sobotę jesteśmy umówieni na oglądnie mieszkania w żaganiu. M będzie miał blisko do pracy a i ja do mamy i rodziny :tak: na wynajem ok 900zł na miesiąc za wszystko mniej więcej, ale najpierw muszę zobaczyć :tak: a z pon na wtorek moi nowi sąsiedzi urządzili sobie taką bibkę że o 3 w nocy policja przyjechała bo się wytrzymać nie dało :wściekła/y: i na drugi dzień jak Kubę kładłam to muzykę na całą parę puścili :wściekła/y: jak się w*** opier*** zdrowo debila to jeszcze nawet drzwi nie chciał otworzyć :wściekła/y: gadałam z nim przez drzwi i moja mama potem też :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeny co za dekle się rodzą to ja nie wiem :wściekła/y: no to tyle u mnie, jak siostra pojedzie to będę miała więcej czasu dla Was :tak: nie nadrobię oczywiście bo tego tyle że szok :szok::szok::szok: trzymajcie się cieplutko :tak:

Malinka jak zielony katar to sie wdaa infekcja bakteryjna i nalezalby sie na to antybiotyk,zeby na uszy np. nie poszlo.
wspolczuje
ale jak Ty nie dasz rady to kto???????????:-)

Beata trzymam kciuki za zabieg i za mieszkanie.ale kobieto ja pojdziesz na swoje to jzu w ogole nie bedziesz miala dla nas czasu:-p:-p:-p:-p:-p:-p

moje bydle dopieor wstalo z pieknym usmiechem "czesc mamo":-D:-D:-D
za oknem -14 i calkiem niezle sypie

spdama ogarniac cahlupe na obiad ogorkowa zrobie:tak::tak::tak::tak:

jak mis ie uda to wpadne wieczorkiem bo w dzien to jzu czasu nie bede miala
albo rano
milego dnia

Lunka to szybko śniadanko i Gustawa reanimujcie:-Dkochana ale naięcie to ty umiesz budować:tak::tak::tak:
słuchajcie laski wyskoczyło mi mega zimno na wardze czym to wytępić bo zowirax mi nic nie pomaga a boli jak diabli ust dobrze otworzyć nie mogę:baffled:
Mzna jeszcze skruszyć aspiryne i papka posmarowac, ale ja nigdy nic takiego nie mialam, wiec przeze mnie nie sprawdzone.
Reanimacja bedzie, ale ja nadal w szlafroku przed kompem, zakupy tylko w planach, obiad trzeba najpierw złapac:-D:-D:-D

Ja taka papkę z aspiryny stosuję na pryszcze i działa:tak:
Anabubuś ja byłam z młodym u lekarki i powiedziała że narazie antybiotyk nie bo organizm najwyraźniej zwalcza chorobę:baffled::baffled::baffled::baffled:no i w piątek mamy kontrol więc zobaczymy:cool2:

Witam wszystkie panie :-)
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Ja również jestem z Żor ale od ślubu mieszkam kolo Rzeszowa.
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam
Witam nową mamusie:tak:

Dziewczyny zapraszam w wakacje z namiotem Krzysiek by zwariował:-D:-D:-D:-D

Malinka wyoniłaś sie w końcu,jak skończę pisać to lece do rowa:tak:

Mamita ,mam nadzieje ,ze dostaniesz dofinansowanie z fundacji ,trzymam kciuki żeby babka z MOPSu sie sprawdziła i napisała jak trzeba:tak:

Marta ,ale fajna fuszka,sama bym mogła tak dziecka pilnowac czyjegoś:tak:

Ja na zimno stosuje maść oprócz zowiraxu,herpex,tez bardzo dobra

Zjadlam snadanie Oliwka tez Zaraz sie ubieram i ide do sklepu G z mala zostanie Ide cos na obiad dla Oli kupic
Kurcze dzis oboje z G nerwowi jestesmy z rana Klocimy sie non stop Jest mi smutno z tego powodu Nie odezwe sie do niego poki G sie do mnie normalnie nie odezwie:no:

MALINKA ja tez slyszalam o tej aspirynie Jak mnie wyskoczy opryszczka to ja zawsze pasta smaruje No ale mnie pasta pomaga jak mi sie dopiero zaczyna Czyli jak zaczyna swedziec i dopiero co wychodzi
BEATKO no to 3 mam kciuki za zabieg i za mieszkanie:tak:

G mnie teraz pocalowal i przeprosil Cos staralam sie z niego wyciagnac dlaczego tak sie zachowuje ale za duzo mi nie powiedzial
Mnie wkurzaja te zachwiania Nie na moje sily to jest:no:

Ide sie ubierac U mnie @ nadal brak Jak do soboty rana nie dostane to zas bede testowac bo to juz bedzie prawie 40 dzien:tak:

Lece do sklepu a po 14 lecimy do osrodka na terapie Wczesniej Oli musi zjesc obiadek:tak::tak:

Beata trzymam kciuki za zabieg i zamieszkanie:tak:
Taką zwykłą pastą do zębów miętową???:szok:
dobrze Ci dziewczyny radzą:tak::tak:

Maks musiał sie akrztusić śliną albo smoczek za mocno sobie wisnął do buzi bo teraz nie kaszle:no::tak::tak::tak::tak: wiec jest ok:tak::tak:

adzwonila do sadystki i odwołałam dzisiejsza wizyte- dzisiaj ni emialam wsumie nci takiego ważnego aplanowanego- na dole jakiegos zęba mialam leczyc, al emam tak wszystko w buzi obolałe że mi sie odechciało- za tydzien ide juz szlifoac 2-1-1-2 pod korony- najpierw zrobi mi te pierwsze, a potem reszte- bo i tak nie da rady wszystkiego naraz oszlifować, a po wyrywaniu dziąsła mis ie muszą dokładnie zagoići trzeba troche odczekac bo jakby mi zobila most od razu na to, to potem mogłaby by szpara miedzy koroną a dziąsłem, bo sie kość zmienia po wyrwaniu:sorry2:cekawe jak ja bede wyglądac z jedynkami i dwójkami białymi a resztą żółtą:-D:-D i do tego brak 4 i 5 po obu stronach:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM SIĘ Z WAMI I JA :)

wybaczcie ze nie czytalam tego co wczoraj naskrobalyscie ale było troche tych stron,a ja poprostu nie mam na nic czasu:)
wpadłam sie tylko przywitać,powiedziec że u nas dziś -7 (ufffff nareszcie cieplo hahahaha) i sypie sniegiem:)

Do góry