reklama
ja tysz chyba nie mam hobby.
Internet, fora itepe.
Wogole czasem mi sie wlasnie wydaje ze taka bezbarwna jestem bo w zasadzie wszystkim i niczym sie interesuje.
Marzenka a nic szczegolnego tylko kurczak pieczony w całosci i własnie go zamarynowałam przyprawami zeby do jutra "przesiąkły"
Internet, fora itepe.
Wogole czasem mi sie wlasnie wydaje ze taka bezbarwna jestem bo w zasadzie wszystkim i niczym sie interesuje.
Marzenka a nic szczegolnego tylko kurczak pieczony w całosci i własnie go zamarynowałam przyprawami zeby do jutra "przesiąkły"
asienka.k1
Fanka BB :)
asienka wszytskiego naj naj z okazji 2 miesiecy;-)
marzenka, dziękujemy
jesli chodzi o zainteresowania to ja od zawsze lubię czytać ale ostatnio to mam na to bardzo mało czasu.
marzenka21
Fanka BB :)
zwariuje zaraz wtym domu
nudy nudy nudy

nudy nudy nudy

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Heya
Zyje ale ledwo ledwo.Chyba mam angine.Zajebiscie
Gardło mnie napierdziela ze zaraz padne a migdały mam całe w ropnych bąblach.Dzwoniłam dzis do lekarza a wizyte mam dopiero na piatek na 16,30i to nie do mojego GP tylko jakiegos innego bo do mojego to juz dawno miejsc nie ma-bosko.
Boje sie zeby Niunki nie zarazic
Jacek miał zawies opone do wulkanizacji i kupic mi jakies pastylki na gardło i wysłac list do Ani Pr.Tak sie bidny ucieszył ze mu sie szybko udało załatwic sprawe ze o mnie zapomniał.Buhahah i wez tu licz na faceta

Pr mam nadzieje ze mój piekny sie sprezy i do piatku w koncu doczłapie sie na poczte
Beti SUPER!!Serdecznie gratuluje chłopczyka
Ciekawe jak tam Magda na obczyznie

Katgen tez mnie draznił Twój avatar

Teraz o niebo lepiej.Wole patrzec na 2 ładne buzki niz na jedna morde jakas taka fuu.Haha

Marzenka tez mam dosc siedzenia w domu od soboty sie kisimy bo padło w pon juz sie zle czułam.
Co do zainteresowan to tak jak pisała Katgen tez czuje jakas taka bezbarwana.Ksiązek czytac nie lubie bo zazwyczaj zasypiam po 3-5 stronach.Przed ciąza i w trakcie troche malowałam (obrazy)
Tutaj mozna czasem wychaczyc fajne płótna w rosądnych cenach.Teraz juz nie mam na to czasu a po za tym nie chce smrodzic w domu.Jak na razie w moim dorobku ma 3 obrazy w tym 1 z kubusiem puchatkiem hahaha.
A jak sie troche ogarne to mam zamiar zapisac sie na kurs stylizacji paznokci;-):-)
A zapomniałam dodac ze uwielbiam gotowac i to tez chyba jest na swój sposób jakies zainteresowanie
Zyje ale ledwo ledwo.Chyba mam angine.Zajebiscie
Gardło mnie napierdziela ze zaraz padne a migdały mam całe w ropnych bąblach.Dzwoniłam dzis do lekarza a wizyte mam dopiero na piatek na 16,30i to nie do mojego GP tylko jakiegos innego bo do mojego to juz dawno miejsc nie ma-bosko.
Boje sie zeby Niunki nie zarazic
Jacek miał zawies opone do wulkanizacji i kupic mi jakies pastylki na gardło i wysłac list do Ani Pr.Tak sie bidny ucieszył ze mu sie szybko udało załatwic sprawe ze o mnie zapomniał.Buhahah i wez tu licz na faceta

Pr mam nadzieje ze mój piekny sie sprezy i do piatku w koncu doczłapie sie na poczte
Beti SUPER!!Serdecznie gratuluje chłopczyka
Ciekawe jak tam Magda na obczyznie

Katgen tez mnie draznił Twój avatar

Teraz o niebo lepiej.Wole patrzec na 2 ładne buzki niz na jedna morde jakas taka fuu.Haha

Marzenka tez mam dosc siedzenia w domu od soboty sie kisimy bo padło w pon juz sie zle czułam.
Co do zainteresowan to tak jak pisała Katgen tez czuje jakas taka bezbarwana.Ksiązek czytac nie lubie bo zazwyczaj zasypiam po 3-5 stronach.Przed ciąza i w trakcie troche malowałam (obrazy)
Tutaj mozna czasem wychaczyc fajne płótna w rosądnych cenach.Teraz juz nie mam na to czasu a po za tym nie chce smrodzic w domu.Jak na razie w moim dorobku ma 3 obrazy w tym 1 z kubusiem puchatkiem hahaha.
A jak sie troche ogarne to mam zamiar zapisac sie na kurs stylizacji paznokci;-):-)
A zapomniałam dodac ze uwielbiam gotowac i to tez chyba jest na swój sposób jakies zainteresowanie
befatka zdrowka!!!
NO kochana tylko malarstwo? A probowalas rysowac? To nie smrodzi ;-) ... Ja az z wrazenie poszlam moje prace poogladac, tak mnie wzielo na wspomnienia jak przeczytalam o Twoim malarstwie ;-)
Teraz marzy mi sie dobry aparat fotograficzny
Juz z beti sobie "pogadalam" na gg ktore sa fajne. Moze jak zaczne pracowac fundne sobie jakis lepszy i zaczne pstrykac bo mnie to tez krecilo zawsze
Do malarstwa mama mnie zrazila albo wyleczyla? choc czasami w pamietniku cos pomazgrole dlugopisem i nawet niezle mi wychodzi
Ksiazek tez nigdy nie lubialam czytac
internet to teraz moje 2gie zycie
jej jak u nas snieg sypie i sypie... juz od poludnia daje!
NO kochana tylko malarstwo? A probowalas rysowac? To nie smrodzi ;-) ... Ja az z wrazenie poszlam moje prace poogladac, tak mnie wzielo na wspomnienia jak przeczytalam o Twoim malarstwie ;-)
Teraz marzy mi sie dobry aparat fotograficzny
Juz z beti sobie "pogadalam" na gg ktore sa fajne. Moze jak zaczne pracowac fundne sobie jakis lepszy i zaczne pstrykac bo mnie to tez krecilo zawsze
Do malarstwa mama mnie zrazila albo wyleczyla? choc czasami w pamietniku cos pomazgrole dlugopisem i nawet niezle mi wychodzi
Ksiazek tez nigdy nie lubialam czytac

internet to teraz moje 2gie zycie
jej jak u nas snieg sypie i sypie... juz od poludnia daje!
C
ciasteczko
Gość
czesc laseczki
duzo naskrobalyscie tzn. ze ruch jak w rzymie;-)
ja juz nawet nie bede pisac i sie zalic bo wychodzi mi bokami ten styczen:-(
ja na nude nie moge narzekac zreszta zawsze znajde sobie cos do roboty:-)
widze ze temat hobby:-) hehe no coz moim jak narazie jest pieczenie, kiedys rysowalam ale to bylo dawno nawet bardzo dawno temu
dobra uciekam nie bede przynudzac a pogoda tez nie nastraja wesolo
duzo naskrobalyscie tzn. ze ruch jak w rzymie;-)
ja juz nawet nie bede pisac i sie zalic bo wychodzi mi bokami ten styczen:-(
ja na nude nie moge narzekac zreszta zawsze znajde sobie cos do roboty:-)
widze ze temat hobby:-) hehe no coz moim jak narazie jest pieczenie, kiedys rysowalam ale to bylo dawno nawet bardzo dawno temu
dobra uciekam nie bede przynudzac a pogoda tez nie nastraja wesolo

reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Larvunia -rysowałam tez kiedys najbardziej lubiłam szkice w miekkim ołówku czasem nawet udawało mi sie cos ze zdjec namalowac.Zdjecie ślubne rodziców albo ojaca kawalerskie hahaha.Teraz jakos mi na wszystko weny brak no i fakt ze jak sie talentów nie trenuje to zanikaja u mnie chyba tak włąsnie jest
Casteczko jak nie chcesz sie zalic to ja pomarudze
Najwyzej laski powiedza ze mam spadac.Nie bede Was oszczedzac a co;-)własnie zwątpiłam myslałam ze mam angine ale tak sobie przypomniałam ze przy anginie zawsze miałam dosc wysoką gorączke a teraz 36,2
Sprawdziłam w necie i faktycznie powinna byc ;-)A do lekarza w piatek padne do tego czasu.No i malutka spi juz ponad 3 godz strasznie sie boje zeby sie nie rozchorowała
Dobra spadam do garów nara
Casteczko jak nie chcesz sie zalic to ja pomarudze

Najwyzej laski powiedza ze mam spadac.Nie bede Was oszczedzac a co;-)własnie zwątpiłam myslałam ze mam angine ale tak sobie przypomniałam ze przy anginie zawsze miałam dosc wysoką gorączke a teraz 36,2
Sprawdziłam w necie i faktycznie powinna byc ;-)A do lekarza w piatek padne do tego czasu.No i malutka spi juz ponad 3 godz strasznie sie boje zeby sie nie rozchorowałaDobra spadam do garów nara
Podziel się: