reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Cześc matki wariatki!
Solenizantom tym małym i tym dużym (Beata :-)) życzymy wszystkiego naj naj najlepszego!!!!

Ale się dzisiaj wkurzyłam :wściekła/y: Najpierw mały obudził się o 3, nie spał do 5, po 6 sie obudzil znowu i pospane juz było. Do tego dostalam okres i brzuch mnie tak $%%#$$$%%^ ze wytrzymać się nie da :wściekła/y: Do tego M zawoził moje L4 do roboty i miał odebrać druk potrzebny do wyrobienia dyskietki do lekarza. Dodam ze proszę sie o niego od kilku miesiecy i albo potrzebuja zaswiadczenie ze szpitala o porodzie, albo wypis ze szpitala. A ostatnio to mnie dosłownie zastrzelili bo powiedzieli ze mam wyrobic NIP małemu!!!!!! Czujecie!!! NIP!!!!!! Bylismy w NFZ i oczywiscie NIPu nie trzeba. Wiec M odbiera dzisiaj druki z roboty, jedziemy do NFZ i co? Zamiast druku ktory oni potrzebuja dali jakies inne :-) :wściekła/y: Normalnie porazka! Dzwoni do nich i mowi ze to nie to a oni co? Ze ten $%%^ NIP potrzebny jest!!!! Mowimy ze nie i nas to nie interesuje, chcemy druk i koniec. Po chwili oni dzwonia ze to nie NIP potrzebny tylko PESEL :confused: Zeby to zrozumiec to zajęło im to kilka miesiecy!!!!! Patałachy :confused::dry:

Piszecie o Walentynkach :tak: Ja w zeszłym roku miałam fajny prezent :-D A mianowicie odbył sie nasz slub :-) Więc czeka nas 1 rocznica... Jak to bedzie z tym dniem to jeszcze nie wiem.. :tak: Zmykam kapać malego, pozniej sie odezwe :-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BEATKO!!!
ABY TWOJE ŻYCIE BYŁO JAK W BAJCE!!
TEGO CI ŻYCZE I PRZESYŁAM MOC BUZIAKÓW!!!
SIĘ MELDUJE!!:-)
Byłam wczoraj na zeznaniach ,powiedziałam co wiedziałam.Karol zawiedziony bo pan nie był w mundurze.
Jeszcze sie spóznił pół godz. .Tomek z JUlkiem w aucie i mu wył!!

Pózniej zaliczylismy basen ,mi osobiscie bardziej sie podoba w OLEŚNICY.
bYŁAM PIERWSZY RAZ TAM.
Julek sie wygrzewał w jakkuzi z mamuską.
No ,a ja jak zwykle musiałam coś narobic ,bo wtedy nienazywalabym sie JUSTYNA.
Zaczasnełam szafke,a raczej w niej zegarek którym sie otwiera ją!;-):-)
Stwierdziłam jeżeli nie jest na żaden czip to nie musze go nosić ,a ja nie zaóważyłam czytnika,heeheee!!!
Tomek mowi ,ze jestem poprostu niepowtarzalna!!!:tak::tak::tak::tak::-)

U lakarza wszystko oki. ,dostałam skierowanie na badania i nastepnym razem założymy karte ciąży!!
I od nowa to samo!!:dry:

EWA jak tam dopomogło??!!:confused:;-):-):-D

Dmuchawcu -ja też kiedyś 9tamtego roku)budowałam domek z zapałek.
ALE..ale ja robiłam konstrukcje,zapałka na zapałke.Było to bardzo monotonne.
Zbudowałam do dachu , zabrałam sie za daszek no i mi to nierówno wychodziło.
...i to ,że ja nerwus to wszystko wyladowało w szufladzie!!
Mąż kiedyś to znalazł i sie pytał co to!!
Ja mu powiedziam,ŻE TO MIAŁBYC PREZENT POD CHOINKE.
taki NASZ DOMEK!!
On sie uśmiechnął ,przytulił ,pocałował i podziekował.
A JA SIE ROZPŁAKAŁAM !!

Karol wczoraj kolejny raz przerosł sam siebie.
Mąż kupił mu latarke ,taka zwykłą.
ALe..powiedział ze mu da jak nie bedzie ryczał,bo cosmu nie pasowało i wieczorem zego.
ryczał,byle czego poznej chciał latarke,Tomek ja położył na najwyższej pólce w szafie.
A ON...otworzył szafe przysunął pufe ,wszedł na nią i rzucił w latarke piłka ,aby spadła!!:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Tak bardzo chciał tą latarke!!
Dziś chodzi i mówi ,''mamuś ja nie moge płakać??:confused::-D:-D:-D

JULIUSZ dziś marudny,sprawdza moją cierpliwosć on dziś.DOstał syrop.Ale niebardzo pomogło,zanał po nim na chwile.I zaś yyyyyyyyyyyyyy.....
BOŻSZE I WSZYSCY ŚWIECI DOPOMÓŻCIE!!

Ostatnia edycja:
NOM PISZĘ DALEJ......

ALLUSIU GRATULLUJE DZIWCZYNKI!!!
Na mnie musimy jeszcze poczekać jakieś 2 mies. ,żeby wiedzieć co bedzie.
Niraz męża pytam ''KOTKU CO MAM W ŚRODKU''i jest wesoło odrazu!!

ALE WAM powiem ,że napewno dzidziusia!!
Jednego na szczescie,ufffff...;-):-)!!
Bo z dwoma nie wyrabiam :-D:-D:-D:-D!!!

Allu góry super sprawa ,tylko czy sie nie boisz jezdzić na nartach w ciąży.
A tym bardziej ,jak dobrze pamietam miałaś zagrożoną ciąże.
Ja chciałam na łyżwach pojezdzić ,ale jeżeli upadne i ciś sie stanie przez moją głupotę to sobie nie wybacze.
A ja lubie sie przewracać tymbardziej w ciąży:-D:-D:-D!!
Bo jestem NIEPOWTARZALNA ,heeheee!!!

Co na WALENTYNKI ,TO NIEWIEM.
Ja tak naprawde to uwarzam ,że to jest dla małolatów!!
I powinno się KOCHAĆ I SZANOWAĆ PRZEZ CAŁY CZAS.
pEWNIE JAKIŚ SŁODYCZ DO KISZENI I SERDUSZKO WYCIETE Z WIERSZYKIEM!!!

Mąż mówi ,że najwiekszym prezentem jakim dostał to JA i chłopcy których mu urodziłam.

Na poczatku naszej znajomości ,kupiłam kask ,nie TOMKOWI ,lecz sobie ,aby móc z nim jezdzić na motorze.
Gdy mu go pokazałam był przeszcześliwy bo wtedy potwierdziłam ,że ''CHCE Z NIM JEZDZIĆ'':tak::tak::-):-):-).
Zbierałam na niego 2 mies. nie był jakiś super ,ale odkładałam całe pieniadze z praktyki i mamcia mi dołożyła.
Niestety został sprzedany razem z motorem ,bo nowy własciciel nie miał , jechac musiał.
Wiedział ile mnie to kosztuje i przykro tez było,ale coż....
...dobrze ,że chociaż poszedł z viragą!!:-:)-:)-(

Teraz na poczatku marca też mamy 8 rocznice znajomosci .
Myślałam o ANIELE NA MOTORZE Z MASY SOLNEJ.
tYLKO SIE BOJĘ ,ŻE MASA NIE ZDA EGZAMINU ,
ANNO CO O TYM MYŚLISZ??:confused::confused::confused:

Wczoraj mieliśmy szczepienie ,a ja całkiem zapomniałam.
I tak bym musiała przenies bo miałam wezwanie.
ALE sam fakt ,że zapomniałam.Nigdy mi sie to nie zdarzylo .Zawsze pamietałam o każdej wizycie,widocznie już to wszystko mnie przerasta!!ehhhh...
Dobrze ,że pielegniarka zadzwoniła,mielismy isc jutro ,ale pozniej znowu byl tel. ,że pani DKTR jednak nie ma ,tlko jakaś starzystka i na wtorek!!
Lepiej bo bede miała w domu auto jakby był duzy mróz!!

NIUTKA DO 3 RAZY SZTUKA!!!heehee:-D:-D:-D:-D
Już nic nie mówie,nawet:-D...!!!

ANTKOWA, KAROLA GUSTLICZKI , ASIAJAN I INNE !!
pROSZE O ODZEW!!!!:tak::tak::tak::tak:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH I WCZORAJSZYCH SOLENIZANTÓW!!

IWON a TY matko nasza co z TOBĄ !!!???
Dawaj znaki ,dawaj!!!

NOM sie udało ....
HA,HA,HA!!
wcześniej napisałam mega dłuuuuuuugiego posta i skasowałam.
I sie baaardzo w k....i musiałam ochłonąć .

A tak swoja drogą uimie ktoś odzyskać posta!!

witam Justynko,
od razu jak sie kolorowo zrobilo hehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
masz racje Ty to jestes nie powtarzalna :-Dszkoda tylko,ze ostatnio tak rzadko do nas zgladasz,
Niuta wracaj szybko do zdrowia!!!!! i napisz co myslisz na temat wspolnych wakacji:tak:
Patra do Ciebie to samo, fajnie jakby Kacperki sie poznaly,
kurde jak mi dzis zimno normalnie sie zagrzac nie umie..

aaa zapomialam
czy do was tez co chwile dzwonią z jakims glupotami, ja odkad wypelnilam te ankiety w szpitalu to co chwile, a to plyty dla dziecka, a to coś dla mlodej mamy no oszalec mozna tez tak do Was dzwonią ?

a dziś moja adulka skończyła 6 miesiaczków....
Kocham cię córciu!!!!!!!!!!

Załączniki

• IMG_4903.jpg
    IMG_4903.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_4876.jpg
    IMG_4876.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 47
aaa zapomialam
czy do was tez co chwile dzwonią z jakims glupotami, ja odkad wypelnilam te ankiety w szpitalu to co chwile, a to plyty dla dziecka, a to coś dla mlodej mamy no oszalec mozna tez tak do Was dzwonią ?

ADUS DO MNIE ,BO NIE PODAWAŁAM NR.:-D:-D:-D:-D:-D.
cztam WAS caly czas.Wczoraj mnie nie było bo jezdzilismy od rana.

reklama
Do góry