madziulanatasza
Fanka BB :)
A ja jestem zodiakalny baran ,a Krzysiek rak,ale to on jest bardziej uparty,rzekłabym jak osioł
a nie rak
a nie rakDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie rakMnie jutro czeka 2 zebrania.Właśnie wróciłam z zebrania....
Malinko ty wrózko ,a to kiedy mnie ta 3 dziecina z twej wrózby nawiedzi???![]()

Chyba nie zdąrzyłam.:-(

Od bielizny do kaleson Kacprowych.
Gdzieś zaplątała się czerwona bluzka Amelii.

, który stał i czekał na wyniesienie kupę już czasu.
Chodzik to zabytek po Kacprze , jak i większość po nim rzeczy.

Nie stać nas na nowy sprzęt.
W piątek bal karnawałowy.
AS mialas zupelna racjeDorotka a ja myślę,że on się denerwuje ,bo przeżywa to spotkanie.
Idzie pierwszy raz i to z Tobą przecież.
Będzie wypytywany o wszystko.
Normalnie to by się napił i by się wyciszył ,a tu wie,że nie może i klops.
Ty też pewnie przeżywasz to całe spotkanie tak wewnętrznie bardziej niż Ci się wydaje.
Ja Zyczę Wam powodzenia i oby wszystko się szybko uspokoiło.
Dobrze,że małej nie musicie ciągnąć.
Iwcik ,ależ Wy jesteście podobne.
Synuś śliczny.

MALENKA ty wrozbitka nie wiesz co bedzie miala IWCIK?????no wiesz?Moje najmłodsze dziecię zjadło 2 miseczki pomidorówkijestem w szoku bo od 3 dni ma słaby apetyt
a ja zaraz muszę kawę sobie na odmulenie zrobić bo zasnę
Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Lunka a ty się nie ciesz bo ty kochana w ciągu najbliższych 2 lat Wici braciszka dostarczysz
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo![]()

MALINKA a moze ty sie z powolaniem minelas????????Wikus no więc wy kochana będziecie na swoim tzn najpierw kochana pomęczysz się trochę na kupie ale w końcu się wybudujecie a w miedzy czasie będziecie mieli jeszcze synka![]()

Mnie sie w lutym 2008 roku snilo ze jestem w ciazy Wstalam zrobilam test i jest OLIWKAAle się ubawiłam
Mi sie ostatni sniło, ze jestem w ciązyJak ię obudziłam i okazało się że to tylko sen to odetchnęłam z ulga
więc mi dzieci tez na razie wystarczy
Nauczyłam Helenkę grac na kompie teraz mnie przegania![]()

no więc kochana wrócisz do pracy. małż otworzy warsztat zacznie się wam super wieść i z tej radości się zapomnicie i będzie zuzia i w końcu ci się sukieneczki przydadzą:-):-):-):-)
nIE NO SUPER MI HUMOR POPRAWILYSCIEale ja nie chce do pracy
![]()

Super wiesci z wywiadowkiWłaśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje
i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski
a tak to prawie cała reszta śliczne 5.
Gromów nie będzie,ale na koniec roku ani jednej tróji nie chcę widzieć

MIlej pracyno i antoszka mi przsnąłno to bedzie miał pietruszka ciekawy wieczór
dobra znikam sie szykowac do pracy ale rano się stawiam na posterunku no chyba że jeszcze dziś wieczorem.....
buziaki![]()

Plus do tego G bedzie chodzi do klubu wsparcia Jutro na 17 tam idzie

Doprowadzilam mieszkanko prawie do porzadku-zostalo mi poukladanie wszystkiego u dzieciakow w pokojach:-)

Siora nie wiedziala co ma robic

Pokupowalam Jej prezenciki i Ja mega wytulilam i wycalowalam jak wrocilysmy

Witam,witam:-)Witam wszystkie panie :-)
anka26,07 i Pati to znam wiec bardzo sie ciesze ze od was tutaj sie dowiedzialam ze Pati urodzila :-)życze szybkiego powrotu do domciu Pati:-):-):-)
Ja również jestem z Żor ale od ślubu mieszkam kolo Rzeszowa.
Troche nudzi mi sie w domu wiec postanowiłam dołączyć do was miłe panie może ten czas szybciej bedzie leciał :-):-):-)
Pozdrawiam
U nas tez niestety tyle biorau nas we Wrocku nie znajdziesz tańszej opiekunki niż 1200zł za miesiąc na 8h a wiadomo jak więej godzin to więcej kasy.
teraz opiekunki sie coraz bardziej ceniąbiora po 1500,2000
![]()
Ale ja bym moich skarbow nie zostawila nawet nie wiem z jaka opiekunka

Referencje to jedno ale zycie pokazuje cos innego

No to to juz bezsensno tak ale skoro bys zarabiała powiedzmy 1500zł to dałabys opiekunce 1200zŁ??????bo dla mnie to byłby bezsens iść do pracy harować ,nie widziec się z dzieckiem tyle czasu i miec z tego tylko 300zł bo resztę zabierze opiekunka.no niestety mało kogo stać teraz na opiekunkę
Ale niestety sa kobiety ktore zmuszone sa tak robicZgadzam sie w 100%No pewnie ze nie!!!
Ja igdy nie bylam za tym zeby miec opiekunke ale ja to ja.Roznie bywa i czasami te 300zl dziewczyny maja na oplaty
Ja decydujac sie na dziecko zdecydowalam sie na siedzenie w domku![]()

Ja nigdy nie mialam opryszczki ,ale czesto mam zajadyLunka to szybko śniadanko i Gustawa reanimujciekochana ale naięcie to ty umiesz budować
słuchajcie laski wyskoczyło mi mega zimno na wardze czym to wytępić bo zowirax mi nic nie pomaga a boli jak diabli ust dobrze otworzyć nie mogę![]()
Biore wtedy 3 razy dziennie witamine B komplex i smaruje mascia vratizolin

Dwa dni i po sprawieJak ja kocham takie pobudkino to teraz sie witam z Wami
pisze od godziny posta i dokonczyc nie moge hihihi
Laura juz po sniadanku.Dalam jej kolorownke ale widze ze w tv sie patrzy wiec zaraz go wylacze i muse zalacze
Ja musze sie wziascza porzadek
Poskladac pranie i jedno powiesic bo wlaczylam na noc.Nalesniki mam piec wiec troche mi to zajmnie
Potem do sklepu po miesko mielone bo zostal mi mararon a wyrzucac nie bede wiec zjemy z mielonym i pieczarkami, zapieke w piekarniku z serem i tez bedzie
Laura zrobila mi pobudke po 9 ale do 10 jeszcze drzemalam a ona obok mnieze slonikiem
palce do buzi mi wkladala zebym tylko oczy otworzyla.Buziaki dawala i mopwila mama wstan chodz do pokoju
Moja mala wariatka:-)

Od razu widac ze siorki:-)Obydwie takie sliocznotki:-)dzieki powrzucam jeszcze kilka fotek moze ktos mnie jescze pozna ze jednak sie znamy skąś , wkoncu ten swiat taki mały:-):-):-)
Moja fotka zrobiona w sierpniu z wesela siostry i mój syn.
No i widze ze sa w podobnym wieku

No to super sredniaWłaśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje
i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski
a tak to prawie cała reszta śliczne 5.
Gromów nie będzie,ale na koniec roku ani jednej tróji nie chcę widzieć

Gratuluje:-)

Lunka to szybko śniadanko i Gustawa reanimujciekochana ale naięcie to ty umiesz budować
słuchajcie laski wyskoczyło mi mega zimno na wardze czym to wytępić bo zowirax mi nic nie pomaga a boli jak diabli ust dobrze otworzyć nie mogę![]()

A wczoraj Martynke obcielismy dużo fajniej wygląda

Dobre
A ja zapomniałam wam powiedziec jak mnie Kamil w nocy przestraszył.Obudziłam sie przekręcam sie na drugi bok i cos mnie zaniepokojiło,Słucham czy kamil oddycha i nic nie słychac połozyłam mu rece na klatke a on strasznie zimnyi klatka sie nie rusza no se mysle martko tylko nie to az mi sie ciepło zrobiło ale słucham dalej i oddycha i tyle dorobiłam ze go obudziłam ale szczesliwa byłam ze jest wszystko ok dałam mu sie napic i poszedł dalej spac

najwżniejsz eże wszystko jest ok :-)ja też miałam do jedznka naleśniki,M robiłno to teraz sie witam z Wami
pisze od godziny posta i dokonczyc nie moge hihihi
Laura juz po sniadanku.Dalam jej kolorownke ale widze ze w tv sie patrzy wiec zaraz go wylacze i muse zalacze
Ja musze sie wziascza porzadek
Poskladac pranie i jedno powiesic bo wlaczylam na noc.Nalesniki mam piec wiec troche mi to zajmnie
Potem do sklepu po miesko mielone bo zostal mi mararon a wyrzucac nie bede wiec zjemy z mielonym i pieczarkami, zapieke w piekarniku z serem i tez bedzie
Laura zrobila mi pobudke po 9 ale do 10 jeszcze drzemalam a ona obok mnieze slonikiem
palce do buzi mi wkladala zebym tylko oczy otworzyla.Buziaki dawala i mopwila mama wstan chodz do pokoju
Moja mala wariatka:-)

dzieki powrzucam jeszcze kilka fotek moze ktos mnie jescze pozna ze jednak sie znamy skąś , wkoncu ten swiat taki mały:-):-):-)
Moja fotka zrobiona w sierpniu z wesela siostry i mój syn.

oj bedzie będzie,pisali o tym ostatnio w jakiejś gazecie że przez te mrozy ludzie więcej się seksią i juz jest więcej wizyt i i gina i rozpoznania ciąż więc będzie w przyszłym roku wysyp dzieciaczkówOk a co to az takie straszne ze mogę sie wystraszyc ;-)będzie dobrze:-)
Mi tez sie wydaje ze wogóle 2010 rok bedzie obfity w maleństwa![]()

Moje najmłodsze dziecię zjadło 2 miseczki pomidorówki
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo![]()

:-):-):-):-)ale ja nie chce do pracy
![]()

Ale miałam dziś szalony dzień.
Najpierw nastawiłam pranie . Wyciągam a tam wszystko różowe.Od bielizny do kaleson Kacprowych.
Gdzieś zaplątała się czerwona bluzka Amelii.
Potem robiąc kanapki starszakom tak jakoś niefortunnie upadłam w kuchni, że bęcłam i połamałam chodzik Amelki, który stał i czekał na wyniesienie kupę już czasu.
Chodzik to zabytek po Kacprze , jak i większość po nim rzeczy.
Jednogłośnie z mężem stwierdziliśmy, ze zamykamy warsztat.Nie stać nas na nowy sprzęt.
No i starszaki jutro idą do szkoły.W piątek bal karnawałowy.
![]()

pisałam Wam przed chwilką o tej pizzy,więc ptrzed chwilką mielismy telefon z tej pizzerii dzwoniła jakas baba ze ona kierowcy nie wyslę ze jak nam cos się nie podoba w pizzy to my mamy sami ją przynieść.ale sie wkurzyłam jakim prawem ona ma nie przyjąć reklamacji,zapłąciłam do cholery i ja ma teraz zapieprzac z ta pizzą w ten mróz jakas popierdzielona.kłuciłam się z nia na maksa,z tej złości powiedziałąm że jest suką i niech spier......

i sie rozłaczyłam.

napisałm jej w złości sms-a ze może sobie tą pizze w dupe w sadzić 

Miałam dziś jeden z tych najgorszych. nie opowiem niestety historii na forum, co by jakiś idiota nie odebrał tego tak jak pewien koleś...w każdym razie ostatecznie zostałam poinformowana, że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich.:-( teraz będę się bać każdego podjeżdżającego auta....sorki że nie napiszę nic więcej i Wy na pewno byłybyście po mojej stronie, ale idiotów też nie brakuje. do tego taki stres w ciąży, że nie wiem już jak mam się uspokoić żeby tylko większej szkody sobie nie narobić...eh..życie
biedaczka sie zestresowala ale fajnie ze mamusia wrocila wycalowala i przytulaski byly, strasznie przywiazana do Ciebie:-)Witam sie laseczki
Klaudia tak strasznie plakala jak wychodzilam i jak mnie nie bylo ze szokSiora nie wiedziala co ma robic
Ale juz jest dobrzePokupowalam Jej prezenciki i Ja mega wytulilam i wycalowalam jak wrocilysmy
Teraz dzieciaki sie jakos bawia wiec mam chwilke
Zmykam poczytac co napisalyscie
no to sie teraz wkurwiłam na maksapisałam Wam przed chwilką o tej pizzy,więc ptrzed chwilką mielismy telefon z tej pizzerii dzwoniła jakas baba ze ona kierowcy nie wyslę ze jak nam cos się nie podoba w pizzy to my mamy sami ją przynieść.ale sie wkurzyłam jakim prawem ona ma nie przyjąć reklamacji,zapłąciłam do cholery i ja ma teraz zapieprzac z ta pizzą w ten mróz jakas popierdzielona.kłuciłam się z nia na maksa,z tej złości powiedziałąm że jest suką i niech spier......
i sie rozłaczyłam.
no i pieniądze mi przepadły i pizza idzie do kosza
to był ostatni raz kiedy zamawiaąłm tam cokolwiek.
jestem tak wkurzona że mna normalnie nosinapisałm jej w złości sms-a ze może sobie tą pizze w dupe w sadzić
to mi gupia suka napisała że pójdzie z tym sms-em na policję za obrazę
boziu jaka głupia suka
przepraszam dziewczyny za słownictwo ale dawno taka wściekła nie byłam![]()

akumulator wysiadl i trezba bylo kupic nowy do tego znajomy kupil nie taki co trzeba i moj musial klemy przerobic, masakra!