reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
A mój listonosz też już na mnie dziwnie patrzy,co dzień z jakąś paczką
Ostatnio to proszę by sprzedawcy wysyłali je na adres mamy ,ale nie wszyscy się słuchają.
Dodam,że mam bardzo dziwnego listonosza, taki mały typek z rozbieganymi oczkami
I ma do mnie pretensje, że te paczki musi do mnie nosić

Ostatnio to proszę by sprzedawcy wysyłali je na adres mamy ,ale nie wszyscy się słuchają.Dodam,że mam bardzo dziwnego listonosza, taki mały typek z rozbieganymi oczkami

I ma do mnie pretensje, że te paczki musi do mnie nosić

U mnie dziś skurcze spokoju nie dają , od popołudnia co jakiś czas co chwila skurcze i to takie bolesne , że to ani się położyć ani nic . Brałam tą pieporzoną no spe i nic , tak sobie myślę że to może już czas wuybierać się na porodówkę 

Mój M to tak panikuje że szok , wpycha tylko we mnie co chwila no spe
, leży zestresowany na łóżku biedaczek i nie wie co ze sobą zrobić 

Na porodówce to ja bym z Niego nie miała żadnego pożytku jak tak miałby mnie wspierać

Mój M to tak panikuje że szok , wpycha tylko we mnie co chwila no spe
, leży zestresowany na łóżku biedaczek i nie wie co ze sobą zrobić 

Na porodówce to ja bym z Niego nie miała żadnego pożytku jak tak miałby mnie wspierać

Ostatnia edycja:
Moni27
Monika
mag007 no toż się dzisiaj nalatałaś
współczuje ja to bym chyba na 4 piętro wogóle nie wlazła :-)
katrinka7 to ja mam na odwrót ciśnienie
w domku zawsze wyższe niż u lekarza
dziwne bo zawsze się stresuje przed wizytą
xXxIzuLQaxXx współczuje tych wszystkich przeżyć
brak słów
rybka_24 super że po usg w miare oki
Kurcze chyba więcej dzis nie nadrobie nie dam rady, szczególnie że gdzies po drodze mowa o ciastach i ślinka mi poleciała a w domu nic słodkiego nie ma
współczuje ja to bym chyba na 4 piętro wogóle nie wlazła :-)katrinka7 to ja mam na odwrót ciśnienie
w domku zawsze wyższe niż u lekarza
dziwne bo zawsze się stresuje przed wizytąxXxIzuLQaxXx współczuje tych wszystkich przeżyć
brak słówrybka_24 super że po usg w miare oki

Kurcze chyba więcej dzis nie nadrobie nie dam rady, szczególnie że gdzies po drodze mowa o ciastach i ślinka mi poleciała a w domu nic słodkiego nie ma

Daria_b525
Fanka BB :)
dziewczyny, ma ktoras czerwone nogi i brzuch??
Molly_anna
Fanka BB :)
Jak do mnie przyjechał kurier, to powiedziałam mu, że jestem w ciąży i nie dam rady przydźwigać paczki. Sam musiał wynosić i stwierdził, że rzuca palenie;-)
Widzę, że Iza mądrze zrobiła idąc do szpitala. Na pewno tam odpocznie i nabierze sił.
A Wy ciasta sobie pieczecie?:-) Ja piję już 2 kefir, żeby uzupełnić to nieszczęsne białko...

Widzę, że Iza mądrze zrobiła idąc do szpitala. Na pewno tam odpocznie i nabierze sił.
A Wy ciasta sobie pieczecie?:-) Ja piję już 2 kefir, żeby uzupełnić to nieszczęsne białko...
reklama
Jak do mnie przyjechał kurier, to powiedziałam mu, że jestem w ciąży i nie dam rady przydźwigać paczki. Sam musiał wynosić i stwierdził, że rzuca palenie;-)
no tylko, że ja musiałam mu zejść drzwi otworzyć

ja jem kanapki z pasta jajeczną i ogórkiem kiszonym