reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny, robicie już jakieś zakupy dla Dzidziusia? Ja sie nad tym zastanawiam, bo boje się, że nie zdąże ze wszystakim!

Jestem w 21 tc

Paula najlepsze życzenia, a te najwazniejsze niech spelni sie w czerwcu, zdrowiutkie i dające wiele radości mamusi:tak::tak: Sto lat!!

dziękuje serdecznie;-);-)

dziewczyny Wy juz rozpoznajecie kiedy Waszxe maluszki sa bardziej ruchliwe w ciagu dnia a kiedy mniej sie rusza? ja juz odczuwam wiem o jakiej porze malutka jest zywa a kiedy spi:-D tak ze o 23 moja mała taks ie wierci ze bez problemu kazdy moze ja wyczuc i zobaczyc jak sie wierci:)

Możliwe, że Natalka postanowiła przysiąść Ci na moczowodzie i miałaś taką lekką kolkę nerkową ;-)

Wszystko możliwe, bo jak przykładam detektor to słyszę jak wierzga:-)

Dziewczyny, robicie już jakieś zakupy dla Dzidziusia? Ja sie nad tym zastanawiam, bo boje się, że nie zdąże ze wszystakim!
Jestem w 21 tc

Wejdź na temat Idziemy na zakupy albo coś w tym stylu, tam dziewczyny szaleją;-)

Witaj Zdec,

Ja mam kolkę nerkową - co jakis czas czuję ból z prawej strony klatki piersiowej oraz z prawej strony w pachwinie oraz uczucie pełnego pecherza (ja korzystam z toalety nawet ok.20 razy dziennie a ilość moczu jest niewielka). Dzidziuś uciska mi moczowód z prawej strony. Popros gin aby zrobil Ci USG nerek, tam wszystko widać :) - nie martw się:-)

Jestem w 21 tc

hej!
ja już mam całą ubraniową wyprawkę. Teraz jest tyle wyprzedaży, że skompletowałam wszystko za pół ceny i to jeszcze na zapas:-)
mam też przewijak i sporo ciuszków od przyjaciół.

Dziś o 17.00 idę na usg...jestem tak podekscytowana, że usiedzieć nie mogę dosłwnie:-)
Trzymajcie kciukasy...

paula- wszystkiego nananananjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!

reklama
hej!
ja już mam całą ubraniową wyprawkę. Teraz jest tyle wyprzedaży, że skompletowałam wszystko za pół ceny i to jeszcze na zapas:-)
mam też przewijak i sporo ciuszków od przyjaciół.

Dziś o 17.00 idę na usg...jestem tak podekscytowana, że usiedzieć nie mogę dosłwnie:-)
Trzymajcie kciukasy...

paula- wszystkiego nananananjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!
Super, też zacznę robić zakupy :)
Pytałam bo mój mąż sie śmiał, ze przesadzam i jest jeszcze za wcześnie :)

Do góry