reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Słuchajcie mój Pietruszka co sobotę i niedzielę gotuje obiady i ma swoje ulubione przepisy na necie drukuje je sobie i robi z przepisu:szok:
ostatnio robił zeberk w miodzie i z rodzynkami jak mi powiedział że miód rodzynki se mysle noooooo może nie będzie mi kazał jeśc no ale kazał i były jami serio mi nigdy takie pycha nie wyszły:no:
2 tygodnie temu robił klopsiki z mięsa mielonego i ryżu tak pół na pół w sosiku pomidorowym wam poweim że były takie pycha że nawet Adam który klopsiki tak sobie lubi zjadl na obiad i na kolację prosił to samo:szok:

No i co? usiadłam na chwilkę ze znajmym sie na jutro umwić bo ma przyjechać ze stolllicy hihi, i siedze chyba z godzine, jedno co to klopsiki uformowane juz, a gdzie reszta? Jeszcze P zadzwonił, że robi do 18 to juz w ogolę mi sie z niczym nie spieszy...ech, lenistwo to czy nałóg???
Nałóg na 100%;-):tak::-D:-D i obie na odwyk musimy się zapisać;-):-p:-D:-D.
Dziewczyny, u mnie +3*!!!!!!!!!!!
no szok, zaraz wezme sie ostro za obiad- poszykuje zeby tylko wstawić i gnam z mała do znajomej i na spacer z mała. Szok, tego sie nie spodziewałam!
Aniu, ja też czekam na brak miesiączki-Twojej...
Aj tez i na brak Twojej i mojej - nie dość że już jedne z Lipca mamy,co:confused:;-):-D:-D?
u mnie cytologia ok no zrobisz na nfz musisz czekać ale zrobisz prywatnie cyto +wizyta to 120 zł bynjmniej u mojego doktora u mnie gdybym miała płacić pewnie nie była by robiona reguralnie:no:a badanie piersi mój doktor robi ręcznie na każdej wizycie ja mam piersi tak zbudowane że przed miesiączka mam guzki ale ja już to wiem ale mimo wszystko zaraz po @ sprawdzam cz wsio ok bo u mnie nowotwory są rodzinne:-( a badanie komputerowe piersi kosztuje u nas 200 zł prywatnie a na nfz jak skończysz 45 lat:dry::dry::dry:
Lunka nałóg nałóg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas +2 ale śnieg co chwilkę sypie:sorry2:
U nas ostatnio była akcja bezpłatne USG piersi i wyszło,że nic mi nie jest - wsio OK:tak:.A gin jak chodzę do niego od 7 lat nigdy mi piersi nie badał :no::baffled:.
I wszystkie uciekły:dry::dry::dry::dry:
Z kuchni specjalnie dla Ciebie przyleciałam.:tak:
Babeczki upieczone:tak:,zapiekanki na szybko zjedliśmy a mi kasy zbrakło na mąkę i pierogi nalepię jak M wróci do domu.Julu zasnął:tak::cool2::cool2::cool::cool:.i Olek też:szok::szok::cool::cool::cool::cool2: :cool2::cool2::cool:.

no i Laura mi wszystkie cytaty z odpowiedzami wykasowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz ma kare bo prosilam ja zeby poszla kolorowac a ja zaraz przyjde ja dokoncze a ta mi cyk na guzik:wściekła/y:
wiec wale z pamieci

Luna Ty spania Kochana nie masz czy co?W sumie od 5 do 9 moglas posiedziec na BB:tak:
Dorota dobrze ze swojemu podyktowalas warunki, widze ze sie chyba wstraszyl i zaczol dzialac.Czekam na wiesci z 1 spotkania w grupie bo chyba dzis na 17 je ma:sorry2:
Joanna milo ze zagladnelas i pamietam ze Twoje pociechy maja dosc fajniutkie ocenki, super!
Malinka ale TYS tych wrozb dzis napisala ho ho:-DA co do twojego Pietruszki to tez bym chciala zeby mi moj gotowal takie rozne cudasy:tak:Co do badania to nie musze robic tego komputerowego ale badanie palcami wykrywa juz wieksze guzki a wiadomo ze jakby cos sie dzialo to im wczesniej tym lepiej. U mnie w rodzinie nie ma rakow ale roznie bywa i lepiej sie zbadac a skoro mi nie szkoda tych 120e na 1,5 roku to nie chce ryzykowac a potem plakac.
Medeuska Kochana wiedze ze Maksiu dal Ci sie wyspac fajnie ze sie nie budzi co 2h w nocy:tak:
Marta ale pysznosci wklejasz az slinka cieknie:-p

kurcze duzo bylo tych postow i ciezko mi spamietac hmmmm co by tu jeszcze

Agnieszka to bedziesz musiala sporo tabletek do kibla wyrzucic heheh i ladnie oszukiwac Davida:-DCo do kay to ja juz wiem dlaczego wczoraj David nie chcial wiecej kawki:-Dbo mu glupio bylo:-D

Ja zapasow nie bede robila bo kawe pije raz dziennie a herbaty tez malo nam schodzi wiec luz nie zbiednieje hihihi
A no i lekarz mi powiedzial ze mam malutka nadzerke ale zobaczy co wyjdzie z wymazu i ze jakbym miala wielkie uplawy to wtedy to wypalimy.Zamrazac nie bedzie bo powiedzial ze zostaja dziury:szok: a on nie chce tak gleboko tego robic i ze wypalanka wystarczjaco wystarczy.No ale zobaczymy co w wyniku z wymazu wyjdzie:happy2:

Ania ale zapamiętałaś:szok::szok::szok:
Marta jak ja tego nie lubie jak robie zakupy i mi na cos zbraknie :no:a ostatnio w biedronce robię zakupy buch wszystko skasowane ja wyciągam kartę a babka ze tu karta nie można płacić:szok:no a ze blisko banomat to myk babka odłozyła mi zakupy i gotówką zapłaciłam:tak:

ja moim też nie podbieram ze skarbonki:no:czasami proszę o pożyczkę jak np muszę kupić chlep w osiedlowym warzywniaku a tam tylko gotówka a ja np nie mam ale szybko się upominaja o oddanie długu:baffled:a julina to nawet sobie odsetki dolicza:dry:jak pietruszka pożyczyl od niej kiedyś dychę to po tygodniu musiał jej 12 oddac:-p

reklama
Ania ale zapamiętałaś:szok::szok::szok:
Marta jak ja tego nie lubie jak robie zakupy i mi na cos zbraknie :no:a ostatnio w biedronce robię zakupy buch wszystko skasowane ja wyciągam kartę a babka ze tu karta nie można płacić:szok:no a ze blisko banomat to myk babka odłozyła mi zakupy i gotówką zapłaciłam:tak:
wiem wiem malo zapamietala ale sporo tego bylo hehehe
Ja czasami mam malo w portfelu to musze karta placic ale kiedys Laura mi wyciagnela karte :baffled:stoje z zakupami a tu dupa nie mam czym zaplacic:szok:na szczescie moj bym ze mna i zaplacil swoja karta:-D
To tak jak w sobotę kupiłam jogurty,ręka do kieszeni żeby zapłacić a 20zł nie ma bo łajza zgubiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.A Olkowi ze skarbonki podbierać nie będę:no::sorry2:.

no dziecku nie ladnie podbierac:sorry2:

My zjadlysmy zupke Laura koloruje
Ja wode na kawke wstawilam i zjem do tego ciacho :)

Do góry