reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój Antocha dał taki koncert dziś że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w końcu wymęczony płaczem zasnał i spał 40 minut obudził się we wściekłym humorze ale już jest ok:tak::tak::tak:
a ja jakiegoś nerwa mam i bij zabij nie wiem czemu i po co:baffled:
Dorota napisz nam po terapi co i jak:tak::tak:

reklama
Madziulka dobra decyzja mysle ze przy przeziebieniu i z @ powinnas sie pokurowac w domciu a aerobic rabniesz nastepym razem:tak:Co sie odwlecze to nie uciecze;-)
Serniczek rewelka ale jak Ci zurek sie nie przyjal to nie ryzykuj z deserem:-D

Dorota a Ty zawsze mialas takie dlugie odstepy miesiaczkowe?Chodzi mi o to czy przed ciaza tez tak mialas?

Dowikla no to sobie za dlugo nie posiedzialas;-)

Ja usmazylam nalesniczki, poszlam z Laura do pinicy po piankowe puzzle na ktorych uczyla sie raczkowac.Dorwala jednego w kuchni i mowi ze chce no to szybko do piwnicy i teraz ma zajecie;-)

Mój Antocha dał taki koncert dziś że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w końcu wymęczony płaczem zasnał i spał 40 minut obudził się we wściekłym humorze ale już jest ok:tak::tak::tak:
a ja jakiegoś nerwa mam i bij zabij nie wiem czemu i po co:baffled:
Dorota napisz nam po terapi co i jak:tak::tak:

kochana witaj w klubie:sorry2:ja dzis mialam takiego nerwa ze chcialam laure polozyc spac:wściekła/y::wściekła/y:Na szczescie uratowalo ja to ze sie sama zajela zabawa:dry:a malo brakowalo.

Musze przyznac Wam ze moja corka woli liczyc po niemiecku niz po Polsku:-( bardzo czesto liczy po niemiecku w czasie zabawy, tzn jak sie sama bawi bo tak to ja karze jej po Polsku liczyc:sorry2:
No i sie nie pochwalilam 1 rysunkiem buzi Laury uszy jak antenki, fryzura ja z druta:-D:-D
Zaraz wkleje zdjecie

Dawaj Fotkę czekamyAnia.
A mój m juz wrócił z pracy i sie tłucze po dachu śnieg zrzuca.
Cholera wie o co chodzi z tym zoładkiem zawsze zoładek jak koń miałam ,a zatrucia to na palcach reki mogę zliczyć ,nie boli jakoś strasznie ,ale dokuczliwie no i mam dolegliwości zwiazane z tego typu przypadłościa ,a dzis aerobic na lądzie:zawstydzona/y: w ogóle ja pierdziu mo co chodzi,że tak mnie z każdej strony pomału coś bierze:szok:
Anka jak doczytałam o niemieckim to mnie olśniło Zostaniesz korepetytorką z niemieckiego ,jak nasze dzieci będą miały problem to tadam.....jesteś:-D

Muszę powiedzieć ,ze twoja uroda na rysunki,robi piorunujace wrazenie:-DA Lali słodka
Doczytałam ,ze to chyba Lali autoportret ,a ja myślałam ,ze mamusie machła:)

Lali buzia i karnawalowo :)
Anka super i gratki bo to dużo zeby taki szkrab twarz nrysował zobacz ile tam szczegółów:szok:
Madziula moja sąsiadka z naprzeciwka starsza pani dzis z takiego big tarasu który jest jednocZeśnie dachem przybudówki zwalała śnieg dobrą godzinę jak poszłam śmieci wywalać to się uśmiałm słysząc jak mięsiście klnie na tą zimę a to starsza spokojna pani:-D:-D:-D
A&E ale się zabałaś za zęby może i mnie zarazieci tym wirusem leczenia zębów bo by się przydało:baffled:
ja niedługo muszę się zbierac do pracy a nie chce mi się dziś jak diabli:no:

reklama
Madziula korepetycje to Agnieszka moze dawac ja sie nie nadaje sam ich potrzebuje.Niemieckiego umie tyle na ile mi potrzebny:tak:Ale od sierpnia ide do szkoly wiec bedzie lepiej:tak:
A to Wy macie tyle sniegu na dachu ze trezba odsniezac:szok:

Agnieszka szybko dzis poszlo.Mam nadzieje ze Cie za bardzo tam nie mecza;-)

Malinka sa oczy, nos, buzia, szyja, uszy i wlosy:-DSasiadka widze ze zyciowa kobieta:happy2:

Do góry