Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja tez zauwazylam ze moj synek czasem chce spac a nie daje rady zasnac wtedy przytulam mocno, glaszcze po twarzy, kołysze ... gdy poczuje sie bezpiecznie wtedy zasypia 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze jakies wieczorne ćwiczenia..? - żeby zmęczyc...dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić, żeby mała wieczorem wcześniej zasypiała ? ona sama ślicznie zasypia, ale niestety dopiero o 23.00 :-( i śpi potem do 11 rano z dwoma przerwami na karmienie, ale ja bym wolała, żeby zasnęła tak koło 21! nie wiem jak jej to zmienić? w dzień wcale dużo nie śpi, nie wiem skąd ona czerpie siłe na tak długie czuwanie. w dzień śpi może ze 2x po godzinie i czasem ucina sobie dosłownie 10-minutowe drzemki
dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić, żeby mała wieczorem wcześniej zasypiała ? ona sama ślicznie zasypia, ale niestety dopiero o 23.00 :-( i śpi potem do 11 rano z dwoma przerwami na karmienie, ale ja bym wolała, żeby zasnęła tak koło 21! nie wiem jak jej to zmienić? w dzień wcale dużo nie śpi, nie wiem skąd ona czerpie siłe na tak długie czuwanie. w dzień śpi może ze 2x po godzinie i czasem ucina sobie dosłownie 10-minutowe drzemki