Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz ewentualnie do chusty go wrzucam i spi jak zabity ;-) 
Moze jakies wieczorne ćwiczenia..? - żeby zmęczyc...dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić, żeby mała wieczorem wcześniej zasypiała ? ona sama ślicznie zasypia, ale niestety dopiero o 23.00 :-( i śpi potem do 11 rano z dwoma przerwami na karmienie, ale ja bym wolała, żeby zasnęła tak koło 21! nie wiem jak jej to zmienić? w dzień wcale dużo nie śpi, nie wiem skąd ona czerpie siłe na tak długie czuwanie. w dzień śpi może ze 2x po godzinie i czasem ucina sobie dosłownie 10-minutowe drzemki
- niestety na rękach u nas ale przekłądamy do łózeczka i śpi dalej 

dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić, żeby mała wieczorem wcześniej zasypiała ? ona sama ślicznie zasypia, ale niestety dopiero o 23.00 :-( i śpi potem do 11 rano z dwoma przerwami na karmienie, ale ja bym wolała, żeby zasnęła tak koło 21! nie wiem jak jej to zmienić? w dzień wcale dużo nie śpi, nie wiem skąd ona czerpie siłe na tak długie czuwanie. w dzień śpi może ze 2x po godzinie i czasem ucina sobie dosłownie 10-minutowe drzemki