Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My identycznieW dzien przy swietle dziennym i odslonietych zaslonach, wieczorem przy lampce a w nocy przy zgaszonym swietle. Na halas uwazamy jedynie w nocy, a tak zyjemy normalnie.

A najlepiej jej sie spi przy glosnej muzyce czy podczas rodzinnych spotkan gdzie wrzeszcza jeden przez drugiego![]()
Pozwól jej być mega aktywna... jak sie zmeczy to moze padnie i pójdzie spac... ;-)spróbuję z tymi ćwiczeniami. ona zasypia mi około 18 na godzinę! próbowałam ją przetrzymać, ale tylko odwrócę głowę, a ona śpi i nijak nie mogę jej dobudzić.
herbatki to się ona nie napije ;-) ma na nie długie zęby ;-) może spróbuję jakąś uspokajającą kupić, bo ona wieczorem jest mega aktywna!
No to prawda, że jak jest gwar to przeważnie śpi (jak już zaśnie) bez większego problemu w tym samym pokoju
Ale w dzień światło jej chyba przeszkadza - po przebudzeniu bardzo trze oczka, a czasami kładzie sobie rękę na oczach... nie wiem czy zasłania od światla, czy to przypadek. Niestety na razie mam wszędzie tylko jasne rolety, wiec nie za bardzo mam jak jej przyciemnić :/

wydaje mi sie ze trze oczka bo sie przebudza a nie ze swiatlo ja razi![]()

Mój od 23 nie spał wcale (tak na raty co 30min
) strasznie wierzgał nóżkami.Na prawym boczku nie, na lewym nie na plecykach nie:-(!
.