reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
My identycznieW dzien przy swietle dziennym i odslonietych zaslonach, wieczorem przy lampce a w nocy przy zgaszonym swietle. Na halas uwazamy jedynie w nocy, a tak zyjemy normalnie.

na palcach chodzimy tylko wieczorem jak zależy nam zeby zasnęła snem głębokim... ;-)
spróbuję z tymi ćwiczeniami. ona zasypia mi około 18 na godzinę! próbowałam ją przetrzymać, ale tylko odwrócę głowę, a ona śpi i nijak nie mogę jej dobudzić.
herbatki to się ona nie napije ;-) ma na nie długie zęby ;-) może spróbuję jakąś uspokajającą kupić, bo ona wieczorem jest mega aktywna!
herbatki to się ona nie napije ;-) ma na nie długie zęby ;-) może spróbuję jakąś uspokajającą kupić, bo ona wieczorem jest mega aktywna!
agrafka80
Fanka BB :)
A najlepiej jej sie spi przy glosnej muzyce czy podczas rodzinnych spotkan gdzie wrzeszcza jeden przez drugiego![]()
No to prawda, że jak jest gwar to przeważnie śpi (jak już zaśnie) bez większego problemu w tym samym pokoju
Ale w dzień światło jej chyba przeszkadza - po przebudzeniu bardzo trze oczka, a czasami kładzie sobie rękę na oczach... nie wiem czy zasłania od światla, czy to przypadek. Niestety na razie mam wszędzie tylko jasne rolety, wiec nie za bardzo mam jak jej przyciemnić :/
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Pozwól jej być mega aktywna... jak sie zmeczy to moze padnie i pójdzie spac... ;-)spróbuję z tymi ćwiczeniami. ona zasypia mi około 18 na godzinę! próbowałam ją przetrzymać, ale tylko odwrócę głowę, a ona śpi i nijak nie mogę jej dobudzić.
jest 23 a moja dalej nie spi
spala na spacerze od 12.30 do 4.15 oraz po ataku kolki po uzyciu suszarki przez pol godzinyokolo 10.00. i rano mala terrorystka taz szybko wstanie.bo tatus skowronek,mama sowa a dziecko 2 w 1,siedzi po nocach a rano wstaje

No to prawda, że jak jest gwar to przeważnie śpi (jak już zaśnie) bez większego problemu w tym samym pokoju
Ale w dzień światło jej chyba przeszkadza - po przebudzeniu bardzo trze oczka, a czasami kładzie sobie rękę na oczach... nie wiem czy zasłania od światla, czy to przypadek. Niestety na razie mam wszędzie tylko jasne rolety, wiec nie za bardzo mam jak jej przyciemnić :/
wydaje mi sie ze trze oczka bo sie przebudza a nie ze swiatlo ja razi

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
wydaje mi sie ze trze oczka bo sie przebudza a nie ze swiatlo ja razi![]()
moj maly na okraglo trze oczka.... jak zasypia, jak sie budzi... takze mysle ze tu swiatlo nie ma nic do rzeczy bo on pociera oczka nawet jak jest ciemno jak w kopalni....

W
wyjatkowaonaa
Gość

Przebrałam pajace(może mu nie pasuje ten pajac) eetam dalej źle, przewinęlam, dałam jeść NIC NIE DAŁO

Później sobie przypomniałam ze dałam małemu koperkówki 20ml i pewnie od tego(od miesiąca przestałam mu ją podawać) a teraz słodko śpi

reklama
Podziel się: