reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No dobra,miałam nadrobić...Marta-dzięki za przypomnienie żebym zajrzała :-)
Nie dam rady...Mam ok.6 stron nadrabiania,a mam ustawione na max.ilość postów na stronie...Więc u mnie jedna strona to ogromniasta jest...
I nie dam rady :-(
Ale postaram się już być na bieżąco.
Kochane,wszystkim zaciążonym z całego serduszka gratuluję :tak:I mamusiom "nowym" również ;-)
Ja jestem wyczerpana...Cały tydzień pracy mnie wykończył.
Wczoraj zdrzemnęłam się o 18-obudziłam się o 1 w nocy.M.mi powiedział że nie chciał mnie budzić,żebym wypoczęła.No i odpoczęłam :-D
Ale jak się o 1 obudziłam,tak już nie usnęłam i siedzę na necie :-)
Lecę do małej bo z nudów mi tańcuje przy telewizorze :-D Moje cudeńko małe :-)

reklama
Witam wieczorkiem
My nadal kichamy i kaszlemy, ale Maja już bez gorączki - o tyle lepiej:tak::tak::tak:
zdrówka:tak::tak::tak:

W klubie bylo ok ,to jest jak
rodzina.Ja planuje tam isc w srode na spotkanie kobiet ,a G bedzie tam mial
tez terapie tylko teraz ten prezes go umawia z pania psycholog i mnie rowniez.
Dzis akurat bylo tam tak luzniej .Tam zawsze mozna przysc i pogadac .
fajnie, że macie wsparcie i że spotkanie udane:tak:

Dzień dobry bardzo:biggrin2:!
Akurat zrobiłam
5635fe63-515f-4e13-8add-de987190c45d_20091208032107_Herbata-43.jpg
oj Ty sobie tak dawkujesz herbatkę?:szok::szok: na pewno smaczna:tak:
Widziałam, że bal miałaś udany:dry::dry::dry:ale przynajmniej paczuche synek dostał:tak:
Medea mi ten 3 kołowy pasuje. Na pewno będzie dużo lżejszy i w aucie mniej miejsca zajmie. ja z moim męcze sie i wolałabym tez 3 kółka:tak:
Witam sie porannie. M wczoraj wrócił więc wiadomo święto;-)
Ale mi zimno:baffled:
Wiktoria- buahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D dmuchanie w buzię:szok::szok::szok: ale moja babka też ma pomysły! Nie wolno dziecka obracać główką niżej tułowia, bo mu się oczy wykręcą i tak już zostanie:sorry2:, nie wolno dziecka rozśmieszać bo się szybko męczy i będzie nerwowe:baffled::baffled: dziecko musi jeśc, jeść, jeść i tyle ma do roboty:baffled::baffled::baffled:

Hej dziewczyny
poczytałam troszke ,a najbardziej to mi w pamieci zabobony starego pokolenia utkwiły:-Dniepojęte,że ludzie w takie rzeczy wierzaą:szok:

Iwka ,tygrysek słodki
Marta szkoda ,ze słaba organizacja i balik niezbyt udany
Medeuska raduj sie spokojem i ciszą
Malinka daj znak gdzie twoje dzieci będa najpierw,u babci czy dziadka?

Mi z zatok wszystko schodzi ,dolegliwości zoładkowe ustąpiły,będę zyła-myśle :-DChoć jak poszłam dziś do szopy po drzewo i wyrżnęłam sie o stare drzwi i poleciałam na rower to pozdrawiałam mojego m tak ,ze jeszcze pewnie czkawkę ma:wściekła/y:na szczęście jeszcze miałam ręce puste i oprócz 2 siniaków to nic mi nie jest.
Mam dziś dzieci w domu,Ksawka wprawdzie na 15 wiozę na urodziny do kolegi ,ale Klaudia zostaje ,a Klaudia w domu wymaga nieustającej czujnoći i pilnowania co sie mówi,choć już od rana mały ochrzan dostała,ona jest w wieku ,ze łapie za słowka ,co mnie potwornie wkurza:wściekła/y::zawstydzona/y::-p

Dziendoberek!!

Za oknem bialo:szok::szok::szok:Obudzilo mnie czyjejs odsniezanie:baffled:
Laura wcina sniadanko, mam zamiar wybrac sie na sale zabaw.Zaraz dzwonie go Agi i Beaty, mam nadzieje ze w taka pogode dojade:-D

Madziula niezl edzien zaczelas:baffled: dobrze ze zostaly tylko 2 siniaki

Iwcik tygrysek super! |A dlaczego nie wszystkie dzieci byly przebrane?

Anaconda zdrowiejcie!!!

Dorota fajnie ze bedziesz miala takie spotkanie z zonami tych gosci z grupy:tak:

Medeuska, Marta widze ze wozki przegladacie:-) Ja nad zakupem sie nie zastanawilam poczytalam ktory fajny w opiniach i jak podobal mi sie z wygladu to tylko patrzalam ile kosztuje:-D

Czesc mamuski Juz do was wczesniej zajzalam,ale nie dalo sie nic napisac :-( .
MARTA no twoj maly to co tydzien na basen .Super :-)
MEDEA z tych ktore pokazalas to mnei sie ten 3 kolowy podoba.Ja to bym a Twoim miejscu przejzala allegro bo wozkow jest bardzo duzo ,i napewno cos wybierzesz :-)

No i zapomnialam co komu jeszcze odpisac .

U mnie nocka do D....Po godz 4 Oliwka uznala ze sie wyspala .Na szczescie na chwile sie jeszcze drzemnela ,ale juz od ciut po 6 biegalysmy.

Ja juz mam wysprzatane.2 pranie sie wiruje,trzeba je tylko powoiesic,pozmywane juz mam,Oliwka po sniadaniu i wykapana z rana bo sie strasznie obsrala hihihnA dzis dzien kompania :-).Odkurzylam,kurze wytarte Jeszcze umyc podlogi.Zaniedlygo Oliwke ide usypiac bo juz marudzi ,i musze po niej posprzatac bo syf na nowo narobila :-( .

G w pracy ale zaniedlugo ma wrocic.Ja bez humorku,jakos ta @ mnie denewruje i jakos nerwowa jestem:-(

Telefony wykonane!
Emily ma goraczke wiec Agnieszka nie pojedzie.Wczoraj miala ciezki dzien z Emily ale to sama wam napisze
Beata wlasnie je sniadanko i jak sie wyszykuja podjada:-)
Tak wiec dziewczyny poszaleja a my bedziemy kawke pily:tak:

Laura oglada Zakatek Sezamkowy i spiewa tekst z piosenki....spiewam wlasnie tak.... a ze tam spiewaja od normalnego spiewu do wrzasku to ona to samo:baffled:Stopery by sie przydaly:-D:-D

Ide sie szykowac
Milego dnia

I ja nie pamietam kiedy bylam w kinie :-(
.
w czym problem?:sorry2:
Moj m dostaje bilety za pół ceny z pracy. :tak:Dziś idziemy na Alwina i wiwiórki.:tak: Polecam awatar 3 D- za**ty.:tak::-)

Fotki z dzisiejszego balu Maksia:-):-):-)

A Tu Olek z paczką kilka fot na NK.;-):tak:

foty super.:tak:

.....starszaków wyslalam do babci więc mam dzisiaj ciiiiiszeeeee spokój i harmonie;-);-);-);-);-):-D
:-D

ja też, ja też :tak::-D

Ja bez humorku,jakos ta @ mnie denewruje i jakos nerwowa jestem:-(
bez kija nie podchodz :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes: Na poprawę humorku...

Załączniki

• d200908_1249850572_by_teqila.jpg
    d200908_1249850572_by_teqila.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 37
  • kot i pompki.gif
    kot i pompki.gif
    20,3 KB · Wyświetleń: 76
  • koty i zjeżdżalnia.gif
    koty i zjeżdżalnia.gif
    69,7 KB · Wyświetleń: 45
  • tańczący kot.gif
    tańczący kot.gif
    79,8 KB · Wyświetleń: 39
Witam wszystkich

Ja na chwile z rana juz po sniadanku bo mąż wrócil z pracy po 4 dniach nieobecności w domu :-):-):-)
Trzeba wybra sie na zakupy a tu drogi nieprzejezdne juz dzwoniłam za pługiem zeby przejechał bo co ja bede jadła przez wekend chyba męża:-D:-D:-D
rano o 6 przelecial pług a juz zawiało a do miasta 6km mam:-:)-:)-:)-(masakra czekam na ten pług jak na zbawienie.
M poszedł do auta sprawdzic bo wczoraj sprawdziłam olej i okazało sie ze jest go troche mało musi dolać :tak::tak::tak: wiec na chwlke ma dostep do laptopa :-):-):-)

Maks w nocy użądził mi koncert płaczu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba miał wczoraj za dużo wrażeń i przeżywał w nocy na nowo bal z przedszkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja nie lubie nocnych akcji :no::no::no:

Dobra ja zmykam sie ubrać i trzeba wybrac sie na te zakupki mam nadzieje zenie utkn w żadnej zaspie :szok::szok::szok::szok:bede obserwowac co piszecie to moze z doskoku tez co naklikam :-):-):-)

Miłego dnia zyczę:-):-):-)

reklama
Do góry