reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
czarna wiedzma normalnie jestem pod wrażeniem Twojego postu, to wygląda co najmniej jak początek książki: Porady dla Kobiet w ciąży :-D:-D:-D
Przepraszam, że się tak rozpisałam:sorry2: ale jakoś te 40 stron musiałam nadrobić:-D A wierz mi że to i tak mało jak na moje możliwości ;-) A jak na złośc magisterki jakoś nie chce mi się pisać :-D:-D:-D

anecznik - pewnie, że zdrówko małej najważniejsze, ale miałam nadzieję, że może jednak buźkę nam pokazała :-D ale w sumie jeszcze zdążymy sie na te śliczności w życiu napatrzeć :-D:tak::tak:

A jak na złośc magisterki jakoś nie chce mi się pisać :-D:-D:-D

To samo mi :-( Pewnie do poniedziałku nawet jej nie ruszę a potem będę mieć do siebie pretensje że tyle czasu zmarnowałam :wściekła/y: Tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę odkłada.

kreatorka najważniejsze że buźkę widziałam i mam ten obraz w głowie :-)

Przeszłam się przez cały oddział patologii ciąży i aż szok ile tam dziewczyn jest, na szczęście widziałam same w bardzo zaawansowanej ciąży :-)

Ostatnia edycja:
Anecznik - najważniejsze, ze z malutką wszystko w porządku, a do płci się przyzwyczaicie szybciutko:tak: jak reaguja w rodzinie na to, gdy mówicie, ze nie znacie płci??? - bo my naprawdę nie znamy a pytań i nacisków o płeć mam juz powyzej nosa - czy innym tak trudno uwierzyć, że można nie wiedzieć:confused:

Czarna Wiedźmo - szacunek pełen za powyzszego posta - czy Ty to gdzieś zapisujesz??? po tak szczegółowej odpowiedzi jestem pod ogromnym wrażeniem:tak: i dziękuję za dobre słowo:-)

To samo mi :-( Pewnie do poniedziałku nawet jej nie ruszę a potem będę mieć do siebie pretensje że tyle czasu zmarnowałam :wściekła/y: Tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę odkłada.
Oj znam ten ból:tak:Też mam postanowienie zaczęcia w poniedziałek i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam tez plan zakończenia do kwietnia, bo ja tylko do końca lipca moge się obronić, potem czekają mnie róznice programowe a wiem że tych już by mi się nie chciało wyrównywać, tym bardziej że bobek będzie już na świecie. Może się jakoś wzajemnie będziemy motywować??:happy2:
A z ciekawości - co studiujesz??

Czarna Wiedźmo - szacunek pełen za powyzszego posta - czy Ty to gdzieś zapisujesz??? po tak szczegółowej odpowiedzi jestem pod ogromnym wrażeniem:tak: i dziękuję za dobre słowo:-)
Hihihihi prawdę mówiąc zapisuję, ale tylko nicki żeby mi się nie pomajtały, bo często macie podobne, a wiadomości zapamiętuję, zwłaszcza jeśli pochodzą od tych które często pisują.:-D

anecznik-gratuluje córci ja już niemoge się doczekać piątku może wkońcu się dowiem kto u mnie siedzi w brzuchaczu!
A ja siedze u teściów i odpoczywam po obiadku bo strasznie się najadłam!

reklama
Kobietki jeżeli któraś chce oddać 1 % podatku to bardzo proszę:)
To jest córeczka mojej kuzynki, oficjalna strona:
Wiktoria Surowiec
ZA KAZDE WSPARCIE DZIEKUJE!!!

Załączniki

• 8c99ac9a4b.jpg
    8c99ac9a4b.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 29
Do góry