czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Ja niestety tak na wyrywki jak zauważyłaś bywam na forum i nawet nie zarejestrowałam kiedy to spotkanie miało byćA dlaczego nie było Cię na spotkaniu??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety tak na wyrywki jak zauważyłaś bywam na forum i nawet nie zarejestrowałam kiedy to spotkanie miało byćA dlaczego nie było Cię na spotkaniu??
Oj było superJa niestety tak na wyrywki jak zauważyłaś bywam na forum i nawet nie zarejestrowałam kiedy to spotkanie miało byćAle obiecuję poprawę i na następnym postaram się zjawić
A własnie a'propos - jak było??
tak jest!!! :-)oj było superbyło nas w sumie 4
zjadłyśmy pyszne lody i poszłyśmy popatrzeć na dziecięce ciuszki
)tylko hefi udały się zakupy
ja nie znam płci więc nie zaszalałam ale myślę, że za miesiąc powtórzymy
obowiązkowa obecność
![]()
ogromne gratulacje dla córci, za parę lat będziemy podziwiać ją w Tańcu z Gwiazdami czy coś w tym stylu:-)Witam się wieczorową porą:-) jak wyszłam o 10:30 z domu to dopiero teraz dotarłam:-) a padnięta jestem jak nie wiem co. najpierw konkurs tańca małej, poźniej obiad na mieście zakupy i herbatka u znajomych:-) tylko przepieszczanie się po trójmieście w taką pogodę = sport ekstramalny:-)
konkurs tańca udany :-) i medal w domu :-)
a oto moja Wiktoria (pierwsza z prawej) z koleżankami z zerówki z medalami i pucharem:-)
Zobacz załącznik 201360
oj ja sie niem juz zajadam od ponad pół godziny i co chwile jakoś dziwnie szybko znika z talerzyka;-)Alez wy naprodukowalyscie
Ja wlasnie wstawilam do piekarnika ciasto z coli, jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie, bo chociaz z mezem coli nie pijemy to uwielbiamy brownies, a mysle ze tak wlasnie bedzie smakowac. Pachnie slicznie, dorzucilam posiekanej gorzkiej czekolady i orzechow laskowych, i slinka cieknie oj oj![]()