reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki :-p

Na wózkach tej firmy materiał się strasznie szybko szmaci jak dla mnie :baffled: Kiedyś chorowałam na nomada, ale zmieniłam szybko zdanie jak obejrzałam używany :szok:

Madeuska
ja też mam dla ciebie propozycję :tak:

Wspaniały wózek wielofunkcyjny zielony NOWY 383 (900533131) - Aukcje internetowe Allegro

Jak dla mnie rewelacja :tak: To jest fabryka wózków pod wawa :tak: swoje wózki wzorują głównie na peg perego :-p
Ten jest fajny,bardzo mi sie podoba:tak::tak::tak:
Ale minusem sa dla mnie te badziewskie przednie kola:no::no::no:

A i sliczny torcik Tobie wyszedl:tak::tak::tak:

reklama
Medeuska opinie o tym wozku nie za fajne.Moze poszukaj w tych co ci dziewczyny podaly.
MH tort super wyglada I pewnie byl smaczny jak caly poszedl.

Oliwka wlasnie wstala po 50 minutach spania i placze i marudzi .Lece ja uspokoic .
Popoludniu kolo 15 idziemy do znajomych i ich rocznej coreczki Tzn Julka jest o 2 tygodnie starsza od Oliwki wiec sie pbawia :tak:

Witam Was Moje Kochane. Przepraszam że dopiero teraz zaglądam, ale dopiero wczoraj siostra pojechała i odpoczywam :tak: M bardzo dobrze po zabiegu, już na drugi dzień widział 80% a przed zabiegiem tylko 60% :-D więc jest dobrze :tak: teraz tylko za tydzień następna wizyta i to najgorsze bo troche kasy trzeba dać na dojazdy i rodzicom Radka oddać za zabieg :sorry2: a z mieszkaniem kaszanka bo baba je sprzedała :no: no trudno, szukamy dalej. Koleżanka ma domek do sprzedania i jak się da to może go kupimy :tak: tylko najpierw trzeba z nią pogadać :tak: pogoda ładna, słoneczko świeci i chyba wezmę małego na mały spacer do sklepu bo mu też w domu odbija bez powietrza :-D trzymajcie się cieplutko :tak:

Witam,

wczoraj był ciężki dzień :tak:

Od teściowej wróciliśmy do domu i zaraz przyszli goście :szok: Ale M zadowolony z imienin, więc super :tak:

Pati, witaj spowrotem :tak:

Madeuska

Znajoma mi odpisała a propos wózka.

" Jeżdżę bo muszę. Koła trzeba smarować przynajmniej raz w tygodniu, skrzypią od nowości. Bardzo przeszkadza brak regulowanego podnóżka. Oparcia nie da się ustawić w pozycji pionowej. Ciężko się prowadzi. Nie polecę go nikomu.

Zdecydowanie na plus: cena, waga, składanie, wygląd."

Niezbyt pochlebna opinia :baffled:

Ale ten pierwszy niebieski, spełnia moje wymagania :-p
- sztywne oparcie rozkładane do leżenia i ustawiane w pionie
- regulowany podnóżek
- fajny kosz na zakupy
- lekki
- ładny i niedrogi :tak:

Agnes, nigdy w życiu takiego klamota :szok::no::-D miałam go

CZARNA LIMUZYNA ORA !!!mamas and papas NAJTANIEJ (891950759) - Aukcje internetowe Allegro

A teraz torcik :-p Tylko proszę się nie śmiać bo to mój pierwszy :-p

p1140147.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2010-01-31
Łał jaki torcik no pełna podziwu jestem a powiedz mi jak ta myszke miki zrobiłaś

reklama
No i mamy niedzielę i tesciówke na obiadku.
P wszzystko szykuje, małą siedzi i czeka bo głodna a ja zasiadłam przed kompem i nadrobiłam juz cale zaległości, hihi. Sporo tego było.

Anabubka, zajefajny ten aquapark, już widzę trzy syreny pływające, ja bym kożystała, hihi

Malinka super z tymi biletami z pracy, ja nie pamiętam kiedy w kinie byłam. Jak raz postanowiliśmy iść chyba z pół roku w stecz, to niec ciekawego nie dawali, ech...

Wiki babacia powaliła mnie na kolana, ale co zrobisz, zabonony to rzecz głęboko zakorzeniona. Kto wierzy temu sie miże i coś tam spełni, ale dla mnie to lipne sprawy. w zyciu nie pozwoliłąbym dmuchac komuś w buzię mojego dziecka, a kysz!!!

Anka forki super, zabawa musiałą byc przednia

Iwcik-bal też musial być rewelacyjny, wietne stroje!

Dorcia no imałpa się zjawiła i wszystko wyjaśniła...

Pati witaj spowrotem. Poród do pozazdroszczenia ale i zimna krew w drodze do szpitala rónież, szkoda samochodu, ale teraz o tym pewnie nawet nie myslicie. Mała jest urocza, czarnowłosa księżniczka.

Spadam, tesciówka zaraz nadejdzie, mi juz buczy niemiłosiernie, bo w sumie nei zdążyłam nawet nic pożadnie przegryźć.
Dzis juz nie zajrze, bo nie bede miala możliwości. Wczoraj cały dzień spędziłyśmy u mojej mamy, małą wybawiła się z kuzyneczką, cioteczką , wójciem i babcie tez wymęczyła, tylko ja i dziadzia mięliśmy spokój, hihi.

A w piątek bł Artur, pojechał krótko przed 17 więc ja juz nigdzie wybyć nie dałam rady, ale byo super wesoło, Wicia wspomina go do dziś, a zagadał go na śmierc, w sumie to wiecej ona opowiadała niż my, hihi.
No i tyle, nic ciekawego. POzatym, że połowe cytatów mi wcięło a ja nie pamiętam już nic.
No to pa.

Do góry