reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam:)
Chętnie się do Was przyłączę...
Właśnie rozpoczęliśmy z mężem staranka o dzidziusia. Będzie to nasze pierwsze dziecko. Właściwie to dopiero 1 cykl starań, także jesteś świadoma tego że trzeba będzie poczekać, ale gdzieś tam w głębi serca jest taka nadzieja... że to już ;-)
Pozdrawiam :-)

:-) witaj :-)

zmykam na pol godzinki bo musze meza do pracy obudzic i wygnac hihihii niedlugo wroce

:tak: fajową córcię masz ;-)

szczuplutka jesteś :tak: a i młodziutko wyglądasz:tak:

Hej Laseczki!!! Mam pytanie za 100 pkt nie wiecie może na ile dni przed @ spada temp:confused:

niektórym dzień przed lub w dniu @, a nawet dzień po (jak @ przychodzi wieczorem) ;-)

to ja na spacerze 1 stycznia wial wiatr wiec fryzura roztrzepana

niemoglam sie powstrzymac :-pale wiecej juz nic niebede wklejac a plytki tez juz odlozylam bo 2 wogole niechcialy mi sie otworzyc :-(

ładniutka jesteś i widzę, że dzieciątko urodę po mamusi ma :tak: super ;-):-)

dziewczyny do tej pory nie mogę opanować śmiechu po tych Waszych kawałach:-D:-D:-D Tośka odezwij się jutro koniecznie i przekaż dobre wieści:tak: zabka rozumiem Cię bo mój M tylko raz w tygodniu musi zostać w firmie,w której pracuje na dyżurze a ja nie potrafię sobie miejsca wtedy znaleźć:-( to wyobrażam sobie że Tobie jest ciężko:-( ja też niestety wpadłam tylko na chwilę i już zmykam.do jutra kobietki:-)

scully dzięki za odp. dręczy mnie to pytanie bo bardzo bym chciała zafasolkować dziś jest 26 dc a ja mam temp 37,5:baffled: do @ jeszcze 4 dni z testu to pewnie jeszcze nic nie wyjdzie a to czekanie to udręka :-(

Kawały super, nieźle się uśmiałam.

Żabka, ja też Cie doskonale rozumiem, mój M w domu jest tylko 2 czasami 3 dni w tygodniu. Spędzam sama całe dnie i noce. Przyzwyczaiłam się już do tego, ale czasami smutno mi.
A córcię masz śliczną i taka podobna do Ciebie.

Batonik,ja na 28 dniowe cykle,miałam spadek z 36.6/zwykle miewam 36.2-36.3 po okresie/,na 36.4 i następnego dnia przyszła @...przyjęło się że spadek jest 1-2 dni przed @
Co do kawałow,aż się popłakałam ze śmiechu,są świetne!!!!!!!!!

Batonik,ja na 28 dniowe cykle,miałam spadek z 36.6/zwykle miewam 36.2-36.3 po okresie/,na 36.4 i następnego dnia przyszła @...przyjęło się że spadek jest 1-2 dni przed @
Co do kawałow,aż się popłakałam ze śmiechu,są świetne!!!!!!!!!

dobrze że jutro idę do pracy to czymś się zajmę i nie będę się tak nakręcać :-D

swietne kawały
batonik -dasz rade, wiem ze czekanie jest najgorsze.... tez jestem na tym etapie z tym ze u mnie raczej nic z tego, nic nie czuje na ciaze....

swietne kawały
batonik -dasz rade, wiem ze czekanie jest najgorsze.... tez jestem na tym etapie z tym ze u mnie raczej nic z tego, nic nie czuje na ciaze....

:wściekła/y:nom ja niestety też nie poza tym że czuje jakby @ miała przyjść już za chwilę:baffled:

:-(swoją drogą to zrobiłabym test ale boje się że wyjdzie negatywny chyba wolę poczekać do @:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja na razie nie czuje nic.... bole brzucha byly kilka dni temu wiec to za wczesnie zdecydowanie i juz nie wiem o co chodzi... a moze jednak taka niespodzianka bedzie???
w pierwszej ciazy tez nie mialam zadnych objawow, dopiero w 6 tyg.
tylko tradzik mi sie pojawia, no ale to akurat nie swiadczy o niczym....

Do góry