reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczyny !
Odebrałam wyniki mojego W. i wg mnie wszystko jest oki :tak: tzn patrząc na te wartości referencyjne to nie ma nic niepokojącego. Dzisiaj ide do mojego gin i wszystko się dowiem dokładnie. No i usg dzisiaj robie - czyli taka nasza chwila prawdy :confused: Skoro z W. jest wszystko oki (całe szczęście) tzn że ze mną może być coś nie tak :-(

Na pewno też wszystko jest ok. :-)
Super,że żołnierzyki są w dobrej formie. :tak:
Mi kiedyś gin powiedział,że aż w 40% przypadków,to faceci są winni braku dzidziusia,tzn. ich nasienie...

Agutka gratulacje, każdy miesiąc jest ważny :)

Dziękuję. :-)

Zjadłam 2 kanapki i nadal jestem głodna! :wściekła/y:

reklama
Na pewno też wszystko jest ok. :-)
Super,że żołnierzyki są w dobrej formie. :tak:
Mi kiedyś gin powiedział,że aż w 40% przypadków,to faceci są winni braku dzidziusia,tzn. ich nasienie...

Ciesze się że u mojego wszystko oki tzn tak mi się wydaje. Mam nadzieje że USG nie wykarze żadnych niespodzianek u mnie :confused::confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczynki:-).
Na pewno na twoim usg nie będzie nic niepokojącego...nie możesz sobie wmawiać;-).I znowu zaczął się tydzień pracy...eh. Dziś z lekkim opóźnieniem...wstałam później o 1,5 godz :-D:zawstydzona/y:. To się chyba tydzień zaczął heh. A jak Wam mija poniedziałek ?:-D

Monisia,no nieźle - 1,5h. ;-) :-p
A Wy też widzę szybko się zdecydowaliście na ślub,czy ten rocznicowy suwaczek to o zaręczynach? ;-)

Tośka,ojjj przestań - ja trzymam mocno kciuki,żeby wszystko było ok. :-)

A Wy też widzę szybko się zdecydowaliście na ślub,czy ten rocznicowy suwaczek to o zaręczynach? ;-)

zobaczymy dzisiaj o 15 ide i jak wroce do domu od razu Wam dam znać :tak:
Trzymajcie kciuki bo ja straciłam wiarę coś :sorry2:

AgutkaZG rocznicowy to od poznania. Poznaliśmy się w maju a zaręczyny były we wrześniu więc bardzo szybko po niecałych 4 m-cach heh :). jak byliśmy pewni nie było na co czekać :).
A jak zasypiać to zasypiać na całego :D. Klient już czekał, ale o dziwo był wyrozumiały :)

reklama
Do góry