reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH ten co pokzałas wózeczek super no i napewno najbardziej się nadaje dla takiego maluszka:tak::tak:
witaj Joasiu pisz co u ciebie:tak:
Mamitka bo to prawda wózków idealnych nie ma grunt żeby się nie psuł i był w mirę lekki i jak dla mnie ważne rzeby się rozkładał do spania miał szerokie siedzisko budkę i kosz na zakupy:tak:

Ja do tego dodam regulowany podnóżek i mamy wózek prawie idealny :-D

reklama
wczoraj byłam w pracy od 12.30 do 20.30 i zle sie czułam bo dostałam @ mam nadzieję ze manka nie będe mial Dzieci juz po feriach no i troche sie obawiam bo dzis pierwszy raz tesciow ma zostac z dziecmi
pospalam troche dluzej ale i tak jestem kwadratowa @męczy ,siedze na bb bo jem sniadanie reszte chińszczyzny no ikawkę piję :tak:
dzis do pracy na 15.30 jutro wolne a potem juz prac do konca tgodnia ,,przeczytałamjuz pierwsza częsc trylogi Paliny Simons i zaczelam druga ;-)

Witam:-):-):-)
Melduję że żyję ale niestety jestem przeziębiona na maksa, cały weekend spędziłam w łóżku bo głowa mi pęka i ogólnie czuję się fatalnie. Nie poczytam was bo nie mam sił ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco:tak::tak::tak:

Dzień dobry z rana. Zaglądam póki Kuba mi da, zaraz lecę obiadek szykować i chyba się z nim położę spać bo coś mi się sennie zrobiło :sorry2: Na podwórku nawet fajnie tylko wiatr wieje :dry: a Kubek mi zjadł pół ciasta z karmelem i bitą śmietaną :no: ciekawe czy mi teraz zje przed snem :dry: M musi znowu wolne załatwiać na poniedziałek żeby jechać na wizytę :no: dojazdy mnie wykończą :wściekła/y: ale teraz mnie wysadzi na bielanach i sobie z Kubkiem pochodzę po ikei :-D:-D:-D

Ja narazie tylko na chwile .Oliwka daje dzis popalic .Nie potrafi zajac sie ani na chwile sama soba.Wszystko chce dostac .Jak jej zabronie to jest ryk ze sasiedzi slysza.Non stop ryczy i chce na rece :baffled:.Jak dzis nie oszaleje to bedzie git .

A tu jeszcze caly dzien bez M sie szykuje bo zaraz po pracy szybko zje obiad i leci na terapie i pewnie po 20 dopiero wroci.No ale najwazniejsze aby poszedl sie leczyc .Chyba zaraz uspie Oliwke wiec wtedy zajze na dluzej:tak:.

Mieszkanie ogarnelam Czyli tylko lozko poscielilam i pozmywalam ,pranie wstawilam ,pozniej drugie wstawie I moze za podlogi sie wezme.

MH masz rację:-D:-D:-D:-D
Joasiu to i ciebie wirus @ dopadł:-D:-D:-D
Mój antoszka zasnął:szok::szok:jestem w szoku bo spał w nocy od 20 do 7.40 i już zasnął:baffled:ciekawe jak będzie później:baffled:
ja też muszę się zabrać za robotę póki spi:tak:
czekam na telefon szefowej co z tą pracą w przychodni :dry:wczoraj tam z pietruszką pojechaliśmy i powiem wam że dojazd bedzie mi zajmował godzinę i powrót nocą należy do średnio bezpiecznych więc chyba wolałabym jeszcze z miesiąc dwa zostać w casto póki ten dzień krótki no i fakt że 100 zł na dojazdy muszę wydać też nie pociesza tylko te wolne weekendy:dry:

dziewczyny pisałam do sprzedawcy i odpisał mi że siedzenie ustawia się do pionu:-):-):-):-):-)

zagroziłam mu że jak nie to bede miała jako dowód email, że mnie okłamał i że bede chciala kase spowrotem:-D
wiec chyba jednak postanowione:tak:

MH oglądałam nie podoba mi sie:zawstydzona/y: w tym podobno da siw do pionu-moze ten co ma kolezanka to 2009 i teraz ulepszyli:confused:

Malinka oglądałam, te jeszcze by byl w miare ale strasznei sie swieci:dry::dry::dry::dry:

Wózek spacerowy 4-kołowy aluminiowy PROMOCJA (897095078) - Aukcje internetowe Allegro

co do kółek trzesczacych M pwoiedzial ze bedzie mi oliwil jak treba nawet codziennie rano przed wyjsciem do pracy:-D:-D:-D

chyba innego nie znajde:sorry2:
całe allegro prejrzalam wwozkach do 300 czy nawet do 350zl i jakos nic innego mi nie podchodzi:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry